Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот liverpool96 » 07 юли 2013 16:41

Не съм много съгласен. За да го иска Сами Хюпия, значи има защо. ;)

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 07 юли 2013 17:16

Ериксен също не е лош вариант според мен, но за разлика от Мхитарян, той по-скоро асистира отколкото вкарва, а ние вече имаме такъв играч в лицето на Коутиньо, както и Алберто по това, което видях по клипчетата в "YouTube", а защо не и Сусо. Именно за това исках партньорството Мхитарян-Коутиньо, защото взаимно щяха да се допълват единия да вкарва другия да асистира, но пък Ериксен-Коутиньо също не е никак зле. Това означава двойно повече ключови пасове към Стъридж и от там ще се надяваме второто крило да е по-резултатно, като естествено приемем, че едното е Коутиньо, а Ериксен е изтеглен по-напред в централната халфова линия спрямо Лукас и Джерард, които биха били логично първи избор за Брендън. За второто крило, което трябва да е резултатно вариантите са Аспас, Стърлинг, Ибе, Борини и да се надяваме Суарез. Суарез ако остане е ясно, че той ще играе там иначе според мен най-пускания на тази позиция ако Суарез напусне би бил Аспас, който за Селта от тази позиция е вкарал не лошите 17 гола и е направил също няколко асистенции за изминалия сезон. Има варианти пред нас. За защитата е ясно, че ако не се намери никой ще сме с Шкъртел, а Коло ще играе когато се налага. Иначе аз се надявам да вземем и Илори, защото е много вероятно и Коатес да напусне. Ляв бек също няма да е лошо да се вземе и за наша радост ни свързват с такива футболисти. Лошото е че не ни свързват с дефанзивен халф освен Чаби, но на всички трябва да им е пределно ясно, че това са само слухове, които ги има всеки прозорец от 2 години насам. Според мен трябва се осигури конкуренция на Лукас, защото му пада много сериозно формата в определени части от сезона, от което много си пати отбора като цяло.
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Scouser
Контакти:

Мнениеот Scouser » 07 юли 2013 17:30

Интересни ходове на Брендън Роджърс. Започва да гради основите. Подобни неща се случват постепенно и за мен ще бъде грешка, ако не му се даде време. Ливърпул винаги е бил толерантен към мениджърите си. Гледал съм мачове на Луис Алберто и смея да кажа, че не е никак лош футболист. Прецизен удар, маса асистенции, страхотен поглед върху играта. Някъде прочетох страхотно мнение – че дори най-добрите са били в „Б“ отбора някога. Сравнения относно кои футболисти могат да се купят за тези пари са безсмислени. На всеки трябва да е ясно, че е изключително трудно да се привлече играч от световна класа към момента. Липсата на участие в ШЛ, отборът не претендира към момента за титлата, дори нивата на заплати!!
И все пак – никак лоши трансфери. Аспас също е остър, подвижен. Страхотно е, че повечето футболисти в атака могат да играят на разнообразни позиции. Коло Туре е доказан победител. Маса опит във Висшата лига. Дори на 32 ще изиграе своята роля. Единствената въпросителна е около това доколко е подвижен. Взехме доста приличен вратар в лицето на Миньоле.
Лично аз смятам, че е изключително важно да привлечем още поне един защитник, умеещ да играе както в центъра, така и като бек.
Както и разбира се още един титуляр във фаза атака.

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 07 юли 2013 19:06

Излезнаха информации,че Милан не могат да се разберат за цената на Хонда.ЦСКА искали 2-3 млн повече от това,което Милан предлагат.Ако ще действаме,да действаме сега.Също така ако Милан не го купят зимата той става свободен агент,а аз мисля,че ние ще можем да му предложим по-добър договор от Милан.
И все пак,ЦСКА са му сложили цена от порядъка на 6 млн паунда,което не смятам,че е много за футболист като него,а и не смятам,че е сума,която не можем да изкараме :)

"– Она не изменилась. Возможно, идут переговоры между футболистом и клубом, который заинтересован в его услугах – регламент это позволяет. Наша позиция остается четкой: мы готовы отпустить Хонду, если поступит адекватное предложение. ЦСКА приятно, что такие клубы, как "Милан", интересуются нашими футболистами, но терять самообладание и дарить игроков просто так мы не намерены. Да, короткий срок до истечения контракта влияет на цену, но есть определенный рыночный минимум, ниже которого опускаться никто не собирается. Вариант, при котором Хонда покинет клуб свободным агентом, нас не пугает. Сложно оценить в денежном эквиваленте, что лучше – отдать его сейчас, или отыграть с ним часть сезона и групповую стадию Лиги чемпионов. Ждем развития ситуации. Сейчас мяч на стороне "Милана"." ето и интервю с Бабаев,на руски е,но се разбира.
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 07 юли 2013 19:52

Роджърс трябва да е изключително слабоумен да гони арменеца за 25-30 или Ериксен за 20 а да не пробва Хонда който е класа над Ериксен и не мисля че някой ще го отрече

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 07 юли 2013 20:03

leoric написа:
Червени_шампиони написа:Посредствените Леверкузен последния сезон завършиха 3-ти в Бундеслигата, преди две години малко не им стигна да станат шампиони.

А на нас малко не ни достигна да сме .... 6-ти. :lol: Даже на лебеда му се смяха и врабчетата като заговори, че трябва да сме дори втори и още следващият мач ни изтряскаха Вила на Анфийлд. А иначе какво ли разбира САМИ ХИЙПИЯ от защитници, че се е насочил към Айдервейрелд? :lol:

Не бе ,Сами толкова много искаше белгиеца ,че му се досвидяха 6 млн паунда за него :) :) :) и не му удовлетвориха личните условия на момчето :) и още на другия ден взеха един босненски защитник вместо него ..на 33 г :)
А Ливърпул нали трябва да излезе от тая посредственост все някога ,ква е тая глупава ирония ? Нали уж натам сме тръгнали ? Или ти искаш пак да сме 7ми ?
И само недей ми сравнявайте Ливърпул с Леверкузен ,че ставате за смях..както и английсктото с германското първенство.
До колкото си спомням ,преди една година ги отнесохме тия палави германчета с 3-1 ,въпреки че в приятелска среща .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 07 юли 2013 20:21

Хонда,с тоя пас зад отбраната няма равен.По-класен е от Ериксен,но не забравяй,че Ериксен още има да се развива.Който и да вземем няма да сбъркаме,само да не свършим с арменеца :mrgreen:
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

kadett1
Контакти:

Мнениеот kadett1 » 07 юли 2013 20:32

И аз си мисля, че трябва да се напънем за този японец.Не е супер класа, но си е добър, а ние имаме нужда от плеймейкър.Не знам само дали, изобщо, БР има някакво намерение да го вземе или само си чешем езиците.Според мен ,след като изтървахме Мхитарян, трябва да вземем 1 доста класен нападател,един ляв бек и добър плеймейкър.Евентуално и опорен халф.Както се вижда май няма да продаваме Шкъртел и ни се разминава да търсим централен защитник.И с това ще приключим лятната селекция за добро или за зло.Така мисля аз, не знам какво мисли БР.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 07 юли 2013 20:33

daduradam написа:Хонда,с тоя пас зад отбраната няма равен.По-класен е от Ериксен,но не забравяй,че Ериксен още има да се развива.Който и да вземем няма да сбъркаме,само да не свършим с арменеца :mrgreen:

А ся пак не го искаш ? Признавам те . :mrgreen:
Да ти кажа честно незнам с кой ще свършим .. И какво е "дадударам" ако не е тайна ? :)
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 07 юли 2013 20:36

suareshampion написа:
daduradam написа:Хонда,с тоя пас зад отбраната няма равен.По-класен е от Ериксен,но не забравяй,че Ериксен още има да се развива.Който и да вземем няма да сбъркаме,само да не свършим с арменеца :mrgreen:

А ся пак не го искаш ? Признавам те . :mrgreen:
Да ти кажа честно незнам с кой ще свършим .. И какво е "дадударам" ако не е тайна ? :)

Според мен имаше предвид да "свършим" с трансферите този прозорец след (евентуален) трансфер на Мхитарян....но той ще каже какво е имал предвид.
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Върни се в “Ливърпул”