Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ СЕКТОР Г!
Продължавате да копаете дъното,искате май да задминете София-Запад.Скачате на фоторепортери,на мирни хора,на деца,нападате празни сгради с един сотаджия.Защо не отидохте пред офисите на Титан и там да вилнеете?Страх ли ви е?Или всички други са ви виновни само не и те.
- CskaUl7rasB0ysS0f1a
Ок явно за теб това е нормално, за мен не е некав анимационен герой да се появи на наш мач и да дава коментари на висок глас какви да бъдат смените ни
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
Янис Зику написа:Смешника е от в-к Стандарт бе, това е достатъчно. А и носът му не е счупен. Голяма жертва, а шефа на тоя боклук кой е, не се сетихте. Каква е работата на говедото да стои там? Да ходи да си снима септичните ями на Подуене.
Абе ти тъп ли си, наркоман ли си, какъв си бе? Аз работя в "Стандарт" и всеки мач съм на Армията. Кажи ми какво ти е направил Антон Чалъков, фоторепортер дошъл да си свърши работата? Между другото да те светна той не е от Левски.
Заради такива скапаняци като тебе хората спряха да ходят на мачове.
CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:Васко кой кой е бил незнам, в повечето случай си има причина. Друг е въпроса каква помия се изсипва по наш адрес последния месец от секва журналя и болни сини мозъци. Колко процента от писаното досега бе верно. Много хора се ебаваха през цялото това време с нас и си мислят че това е ташак работа, едни по едни ще си го получат всички.
Ти какво бе колега ще ставаш "Червеният отмъстител" ли?
Ми то да има на вас някой да отмъсти-за кражбите на състезатели,за неплатените заплати на служители и футболисти,за ощетяване на държавата с неплатените данъци и осигуровки,за....,за......и т.н.
Но явно Бог забавя,но не забравя,всички в кауша начело с Титаните и след тях мутрите им, и тъй наречените псевдофенове на Цска,които си позволяват да раздават правосъдие наляво и надясно,като се мислят за недосегаеми.
В затвора и да плащат нанесените щети и глоби за извършените ПРЕСТЪПЛЕНИЯ от тях.БОКЛУЦИ!!!
CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:Ок явно за теб това е нормално, за мен не е некав анимационен герой да се появи на наш мач и да дава коментари на висок глас какви да бъдат смените ни
Ами за мен е нормално всеки да си има собствено мнение и ако реши, да си го изразява. Какво ще стане ако утре някой до теб реши, че твоето мнение не му харесва и ти вкара шамарите? Ще му отвърнеш ли или ще обърнеш и другата буза и защо?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
- CskaUl7rasB0ysS0f1a
Достатъчно се събираме за да си изкаже всеки мнението и да бъдем единни
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
- shotgun blues
- Контакти:
xadez написа:Продължавате да копаете дъното,искате май да задминете София-Запад.Скачате на фоторепортери,на мирни хора,на деца,нападате празни сгради с един сотаджия.Защо не отидохте пред офисите на Титан и там да вилнеете?Страх ли ви е?Или всички други са ви виновни само не и те.
Как до отидат при ТИТАН,като пернишките бодигарди ще ги спукат от бой

За такива като ги набара полицията - ЯКО БОЙ !!!!!!!Няма -ама те бият нашите деца...ЯКО БОЙ !!!!!!!!!
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:Ок явно за теб това е нормално, за мен не е некав анимационен герой да се появи на наш мач и да дава коментари на висок глас какви да бъдат смените ни
Животното или там какъвто е онзи боклучарник като шамари някъв ваш фен на последното дерби заради транспарант "Вън боклуците" кво е обяснението, а ?
Животът ми без Левски е безмислен
животът ми без Левски е провал
Левски е това, което имам
Левски е моят идеал !
животът ми без Левски е провал
Левски е това, което имам
Левски е моят идеал !
- CskaUl7rasB0ysS0f1a
Какво ме нападате мен бе, смешници? Аз ли съм го ударил? Дали оня, дето го удари ще тръгне така да го удря без причина?
А тия, дето защитават лайнарите от "палатковия лагер" сте адски идиоти. Ама какво може да се очаква от гъ*олизачи на Боко.
Мислите ли, че одеве имаше хора, които ги беше страх от Цимбика? Имаше такива, които бяха готови веднага да му скочат, заедно с Павлов.
А тия, дето защитават лайнарите от "палатковия лагер" сте адски идиоти. Ама какво може да се очаква от гъ*олизачи на Боко.
Мислите ли, че одеве имаше хора, които ги беше страх от Цимбика? Имаше такива, които бяха готови веднага да му скочат, заедно с Павлов.