Юношата на "Левски" - Домо

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Re: Юношата на "Левски" - Домо

Мнениеот botev_1912 » 07 юли 2013 18:33

Sofia_1914 написа:Първият смислен отбор на Ботев от приблизително 2 десетлилетия насам е воден от син треньор, син изпълнителен директор и син нападател, а сега идва още един син нападател.Факт. Така че не се напичайте толкова ;)

син треньор от Хасково
син изпълнителен директор от Марица
син нападател от Пирин
и сега идва още един син нападател от ... Марица

те и феновете са ви толкова сини :mrgreen: :mrgreen:

Captain Stottlemeyer написа:Значи Домовчийски отива да учи в София, но трябва да остане да тренира и се състезава за "Марица" - Пловдив, така ли?!...И как ще стане на практика това, че нещо не се сещам?!... :lol: И къде ще бъде по-добре за един млад талант да се развива: в "Секирово" - Раковски, в "Марица" - Пловдив или в големия "Левски" при Мъри Стоилов (тогава)!? Питам и отговор не искам... 8-)

Я кажи кое е това ВАЖНО училище и кога го е завършил? Явно професията с която се излиза от него е толкова доходоносна, че футбол играе когато не си работи професията от училище!
Последна промяна от botev_1912 на 07 юли 2013 18:41, променено общо 1 път.
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

stanislav89
Контакти:

Мнениеот stanislav89 » 07 юли 2013 18:38

cska-632 написа:Юноша е на Секирово - Раковски.

Най-смисленото мнение в тази тема!

1 година в Марица и 1 година в Левски като юноша не го прави такъв нито на Марица, нито на Левски ;)

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 07 юли 2013 18:44

Rivaldo10 написа:Пичове, отбора ви е пълен с бивши играчи на двата отбора, които уж ненавиждате. Треньора, помощниците, директора ви, всичките бивши играчи/треньори на Левски.
Никой не може да отрече, че Домо е юноша на Марица, нито, че е бивш играч на Левски. ;)

И какво значение има на кой са биле ? Важното е на кой са сега и кой се радва с тях ! До колкото помня вие не се радвахте пролетта , значи не са ваши :lol:

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 07 юли 2013 18:49

blue magic написа:Играл ли е Домо в юношеските формации на ЛЕВСКИ? Играл е. Някой отрича ли, че преди това е бил в юношеския отбр на Марица? Никой. Тогава май търсите под вола теле и нищо повече. И хич не ми разправяйте, за някои които "били минали покрай Герена...". Всички те са дълбоко свързани с ЛЕВСКИ и кариерата основно им е минала там. Това, че сега са в Ботев просто ви вдига нивото и благодарение на тези левскари сега играете в евротурнирите Покажете поне малко уважение.

Много точно мнение! :)

А това ТОЧНО феновете на БотевЪ да обясняват за присвояване на заслуги от други школи е някаква нелепа наглост. :shock: То известните футболисти, които школата на мъртвия им бивш любим клуб е произвела могат да се изброят на пръстите на лявата ръка на Елцин бе, братче... :lol: :lol:

Потребителски аватар
sokkoban
Контакти:

Мнениеот sokkoban » 07 юли 2013 18:59

Blue1914 написа:
blue magic написа:Играл ли е Домо в юношеските формации на ЛЕВСКИ? Играл е. Някой отрича ли, че преди това е бил в юношеския отбр на Марица? Никой. Тогава май търсите под вола теле и нищо повече. И хич не ми разправяйте, за някои които "били минали покрай Герена...". Всички те са дълбоко свързани с ЛЕВСКИ и кариерата основно им е минала там. Това, че сега са в Ботев просто ви вдига нивото и благодарение на тези левскари сега играете в евротурнирите Покажете поне малко уважение.

Много точно мнение! :)

А това ТОЧНО феновете на БотевЪ да обясняват за присвояване на заслуги от други школи е някаква нелепа наглост. :shock: То известните футболисти, които школата на мъртвия им бивш любим клуб е произвела могат да се изброят на пръстите на лявата ръка на Елцин бе, братче... :lol: :lol:

А вашите колко са бе умник? :lol:

Мъртъв е мозъкът ти теленце
http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/season=2014/clubs/club=57466/history/index.html

Потребителски аватар
rabira4at
Контакти:

Мнениеот rabira4at » 07 юли 2013 19:11

Аз съм фен на Левски и никога няма да омаловажавам успехите на по малките отбори в изграждането на футболисти/както правят тия дето сега пред закриване/.Така,че Домо няма начин да се каже,че не е юноша на Марица.Аз също съм юноша на Марица от средата на 80-те години и знам,че от Марица са много играчите с качества играли в Левски,цска и националния.
А по случая не мога да разбера какво иска вторият отбор на Левски.

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 07 юли 2013 19:20

Започва да играе футбол в Раковски,преминава в Марица и се озовава в Левски.Значи е юноша на Левски.Тодор Батков е фен на Ботев но е президент на Левски.Значи е левскар.Гонзо също е фен на Ботев,но поради това че живее в район Източен започва да тренира в локомотив.Преминава в Левски за да вкара кървав гол.Голям левскар.Наско Сираков вкарва гол на сините на Колежа.От сектора за гости се чува НСПП.Отива при тях посочва си гърдите и те млъкват.Истински левскар.Всичко е синьо.Небето,морето ,небцето.

stanislav89
Контакти:

Мнениеот stanislav89 » 07 юли 2013 19:22

rabira4at написа:Аз съм фен на Левски и никога няма да омаловажавам успехите на по малките отбори в изграждането на футболисти/както правят тия дето сега пред закриване/.Така,че Домо няма начин да се каже,че не е юноша на Марица.Аз също съм юноша на Марица от средата на 80-те години и знам,че от Марица са много играчите с качества играли в Левски,цска и националния.

Сега като ви бием пак, съвсем спокойно можете да започнете да се наричате 2-ят отбор на Ботев ;)

А ти разбирачо, щом си юноша на Марица Пловдив и си фен на Левски, виждаме що за морал имаш. ;)

Потребителски аватар
никки1912
Контакти:

Мнениеот никки1912 » 07 юли 2013 19:26

stanislav89 написа:
rabira4at написа:Аз съм фен на Левски и никога няма да омаловажавам успехите на по малките отбори в изграждането на футболисти/както правят тия дето сега пред закриване/.Така,че Домо няма начин да се каже,че не е юноша на Марица.Аз също съм юноша на Марица от средата на 80-те години и знам,че от Марица са много играчите с качества играли в Левски,цска и националния.

Сега като ви бием пак, съвсем спокойно можете да започнете да се наричате 2-ят отбор на Ботев ;)

А ти разбирачо, щом си юноша на Марица Пловдив и си фен на Левски, виждаме що за морал имаш. ;)
Той не е разбирач a е рабира4. :lol: Сигурно е умен колкото е грамотен. :lol:
Настане вечер-месец изгрее, звезди обсипят свода небесен; гора зашуми, вятър повее, Балканът пее хайдушка песен!

Потребителски аватар
nik_bg1
Контакти:

Мнениеот nik_bg1 » 07 юли 2013 19:59

raikonen22 написа:Домо стана играч в Левски, така че жълтурите да не се надуват, а просто да се радват, че ще имат много класен играч в редиците си!

Съгласен съм, от това следва,че Г.Аспарухов стана играч в "Ботев"Пд. Така, че синкавите да не се надуват, а просто да се радват, че са имали много, много класен играч в редиците си!

Върни се в “Ботев”