СЛ: Бразилия - България 2-ри мач

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Re: СЛ: Бразилия - България 2-ри мач

Мнениеот siniq_fen » 07 юли 2013 11:31

MuFc1878 написа:Защо слагате в сметките САЩ? При загуба и във втория мач от Полша, то именно поляците излизат на 3-то място. А последните 2 мача на американците са като гост на Бразилия... нищо чудно при 3 победи за Полша и 2 за Бразилия те да си се класират. Кой си мисли, че Полша ще дойде на екскурзия в България!!!!!!!

Аз не си мисля, че ще са на екскурзия, но си мисля, че нямат шанс ;) Ние или САЩ ще сме заедно със Селесао :)
Само Левски!

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 07 юли 2013 11:39

radoslav_rashkov написа:Днес Полша бият 3:1 у после ние ги пукаме с 6 точки и сме в Аржентина. Пък там задача 3-то място. Жените взимат Евролигата с 3:2 срещу белгийките във Варна, и после разцепват на Гран При. Всичко е наред.

Ти няма да си в Аржентина , а ще си в България пред телевизора :!:
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 07 юли 2013 12:10

siniq_fen написа:
mistreated написа:
siniq_fen написа:Aко хипотетично САЩ вземат 8 точки докрая (3 от Полша и 5 от Бразилия), а ние си вземем 2 чисти победи над Полша, България, САЩ и Бразилия ще имат по 20 точки. Кой ще отпадне?

САЩ ще са първи, защото ще имат една победа повече от нас и бразилците. Втори ще са Бразилия, защото имат много по-добро геймово съотношение от нас.

Защо? Щатите имат загуби от Аржентина, от нас и от Полша, тоест 3. Ние също ще имаме три - една от тях и две от Бразилия...

Да, сори, забравих загубата им от Аржентина. Ами при това положение ще се гледа геймовото съотношение. Засега нашето е малко по-добро.
Сметките са такива, че ако Полша днес победи, Бразилия вече е на финалите. А това не добре за нас... Може би ще ни трябват 2 победи срещу поляците, като гледам как вървят нещата.

Канада е вторият отбор след домакините, който се класира на финалите.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
venci_1913
Контакти:

Мнениеот venci_1913 » 07 юли 2013 12:39

3:2 за Полша ли е най-добре за нас?
Славия София

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 07 юли 2013 12:40

venci_1913 написа:3:2 за Полша ли е най-добре за нас?

Вече никой не може да каже със сигурност... Всичко зависи от първите срещи другата седмица. Те могат да решат цялото класиране.

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 07 юли 2013 12:57

Хубаво е, че все още всичко си зависи от нас. Или поне на 95% всичко зависи от нас.
Само Левски!

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 07 юли 2013 13:17

Абе добре е днес поляците да бият, така американците ще са зад нас, а ние ще решим второто място в директен спор с Полша :roll: На бразилците им трябва една точка за да си осигурят и математически класирането, така че си мисля че поне в едната среща със САЩ ще си играят сериозно. А и си мисля, че те ще направят всичко възможно да изхвърлят американците от финалите, които са им доста неудобен отбор, за разлика от нас и Полша.

Между другото, гледах развитието в другия поток. Там снощи Германия би Русия с 3:2 и ако немците вземат 2 чисти победи като гости на Иран, то Русия отпада. :lol: Тоест, ако се класираме дай Боже, на финалите може да са Бразилия, Аржентина, Италия, Германия, Канада и ние 8-)
Изображение

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 07 юли 2013 13:28

И според мен е по-добре Полша да бие САЩ и американците да останат зад нас в класирането. След това вече, всичко за нас да се реши във Варна.

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 07 юли 2013 14:35

Viktor4o_Rs написа:Абе добре е днес поляците да бият, така американците ще са зад нас, а ние ще решим второто място в директен спор с Полша :roll: На бразилците им трябва една точка за да си осигурят и математически класирането, така че си мисля че поне в едната среща със САЩ ще си играят сериозно. А и си мисля, че те ще направят всичко възможно да изхвърлят американците от финалите, които са им доста неудобен отбор, за разлика от нас и Полша.

Между другото, гледах развитието в другия поток. Там снощи Германия би Русия с 3:2 и ако немците вземат 2 чисти победи като гости на Иран, то Русия отпада. :lol: Тоест, ако се класираме дай Боже, на финалите може да са Бразилия, Аржентина, Италия, Германия, Канада и ние 8-)

Руснаците са туристи в Лигата тази година. Малко надменно подхождат и ще видим дали целта ( ЕП ) ще оправдае тази жертва. Иран не са слаб отбор... удариха един път италианците, затрудниха ги във втория мач, играха добре с Русия. Не съм сигурен, че немците ще се преборят за две чисти победи, но дано успеят :)

П.П. Само на мен ли ми е много противен тренерът на Русия :lol: Изглежда ми като ня'къв див селянин, който преди малко са го свлекли от комбайна .... така и не разбрах как същият взе ШЛ :lol:

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 07 юли 2013 16:03

TodorT написа:
Viktor4o_Rs написа:Абе добре е днес поляците да бият, така американците ще са зад нас, а ние ще решим второто място в директен спор с Полша :roll: На бразилците им трябва една точка за да си осигурят и математически класирането, така че си мисля че поне в едната среща със САЩ ще си играят сериозно. А и си мисля, че те ще направят всичко възможно да изхвърлят американците от финалите, които са им доста неудобен отбор, за разлика от нас и Полша.

Руснаците са туристи в Лигата тази година. Малко надменно подхождат и ще видим дали целта ( ЕП ) ще оправдае тази жертва. Иран не са слаб отбор... удариха един път италианците, затрудниха ги във втория мач, играха добре с Русия. Не съм сигурен, че немците ще се преборят за две чисти победи, но дано успеят :)

П.П. Само на мен ли ми е много противен тренерът на Русия :lol: Изглежда ми като ня'къв див селянин, който преди малко са го свлекли от комбайна .... така и не разбрах как същият взе ШЛ :lol:

Типична мутра на пиян руснак :) Според мен няма да затвърди успехите на Алекно.
Иначе поляците ако бият днес чисто, бразилците и математически няма как да бъдат изместени поне от второто място. При победа на Полша с 3:2 Бразилия се класират.

Върни се в “Волейбол”