България=България+Рехагел

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

spartak1918

България=България+Рехагел

Мнениеот spartak1918 » 16 окт 2008 00:32

Всички сме разочаровани от бездушната игра на нашите,това е нормално.Няма как да е иначе при положение че нашите треньори са още в 70 десетте години и всичко ново за тях е чуждо.Едва ли има някой който да ми противоречи,че с Ектор Купер например нямаше да бием с 0:3 този отбор на Грузия.Рецептата е много проста:Гърция с Ото Рехагел или Русия с Хидинк.За жалост всико свърши,можем само да отчетем провала на поредното ;звездно; поколение Българи.

Потребителски аватар
Пирин Благоевград
Контакти:

Re: България=България+Рехагел

Мнениеот Пирин Благоевград » 16 окт 2008 00:38

Неудачни са ти сравненията с Русия и цингаристан, в първенствата им се хвърлят много кинти и отборите им са балансирани, не че мангустите имат кой знае какви играчи, но футбола, като цяло им е напред и прогресира.
Русия е много корав отбор, държава с масивен футболен ресурс и много силно първенство, ние изобщо не сме в техната категория.
„Ако ми кажете, че не обичам Македония – извадете ми едното око! Ако ми кажете, че не съм българин - и двете“ - Ванче Михайлов

spartak1918

Мнениеот spartak1918 » 16 окт 2008 00:44

Скъпи ми приятелю от Пирин,ние със сигурност имаме по-добри футболисти от Русия и Гърция,разликата е в тренера.А между другото в миналото СССР беше нищо без Украинците и Грузинците.

cruiser

Мнениеот cruiser » 16 окт 2008 00:50

4oveka e prav za 4ujdite treniori.kolkoto po kusno se naviat da izvadiat pari tolkova po zle za nas(govoria za kaputite deto upravliavat bg futbola)to te vsu6nost si lapat a upravlivat na maikite putkite si vsi4ki do edin deeba i boklucite kak niamat svur6vane.......vsi4ko ve4e vuv futbola ni e ....kakto se kazvashe edin film...dale4e dale4e...ama mnogo dale4e ot vsi4ko istinsko.....ob6to vzeto cial jivot edno i su6to a imenno NI6TO

Потребителски аватар
Пирин Благоевград
Контакти:

Мнениеот Пирин Благоевград » 16 окт 2008 00:58

spartak1918 написа:Скъпи ми приятелю от Пирин,ние със сигурност имаме по-добри футболисти от Русия и Гърция,разликата е в тренера.А между другото в миналото СССР беше нищо без Украинците и Грузинците.

От гърция - да. От русия - не.
Единствения ни футболист, който може да е титуляр в руския отбор е Берба.
И на двете държави първенствата им са много по- силни от нашто, а в руското играе и европейския шампион.
„Ако ми кажете, че не обичам Македония – извадете ми едното око! Ако ми кажете, че не съм българин - и двете“ - Ванче Михайлов

Bully_Blue
Контакти:

Мнениеот Bully_Blue » 16 окт 2008 01:02

Daje i Berbo moje da ne igrae,v nali4ieto na Arshavin i Pogrebnqk.A gyrcite sa edni golemi sme6nici,koito gi vidqhme tazi godina kakvo napraviha na Evropeiskoto.A za pyrvenstvata nqma kvo da si govorim,osobeno za Ruskoto,koeto sas klasi nad na6eto.
Със синъо знаме в нашите ръце
Ще избием всичките свине
Нашата страна е БЪЛГАРИЯ
Шампион е ЛЕВСКИ СОФИЯ!

Потребителски аватар
alcho
Контакти:

Мнениеот alcho » 16 окт 2008 08:36

Ако Берба си почива така както го прави в националния, треньор като Хиидинк или Рехагел няма да го търпи!!! А всички видяхме колко добре пък са подредени Грузинците - и то от треньор, който не е чак такова име като Купер (да ме поправи някой, но май няма титли- спомням си че губеше финалите), но имаше тактика.

Потребителски аватар
steve12
Контакти:

Мнениеот steve12 » 16 окт 2008 08:42

Какво ги величаете тия скапани национали, за нищо нестават , световно ама през крив макарон

kalo
Контакти:

Мнениеот kalo » 16 окт 2008 09:00

Бербатов с тази игра,която показва в националния може само да носи куфарите на руснаци и гърци! То не става цял мач ръцете на амфора и приглаждане на косичката под диадемката!Нещастници- не в Англия,но ако ще и на луната да играят,пак са лекета ,който само за пари мислят!Като не искат да играят за България да си е..ват майката и да не се явяват на сборовете въобще!

Потребителски аватар
nostradamus
Контакти:

Мнениеот nostradamus » 16 окт 2008 09:02

КОЙ ОТ ДВАТА ГОЛА НА БЕРБАТОВ ВЧЕРА ВИ ХАРЕСА ПОВЕЧЕ?
Батков вън!

Върни се в “Спартак Варна”