Кабинетът да защити хората с попукани ръце!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Мистри

Re: Кабинетът да защити хората с попукани ръце!

Мнениеот Мистри » 06 юли 2013 21:48

Двайсет стотинки за тон е напълно достатъчна цена за селяните.не стига , че ни обират, ами искат и още пари! А тоя свинчец е провокатор на сидероглу.
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 06 юли 2013 21:49

Модератор ЛокоПД написа:
za nas e toj religiq написа:
Модератор ЛокоПД написа:
orlando7 написа:
Модератор ЛокоПД написа:Когато хората с попукани ръце спрат да слушат обещанията на хора като СерГей,Местан,Болен и попукат главите на тези от кабинета,може и да се оправи положението.

Еее, модераторе, що изпускаш Бойко,а?

Първо,Боко след 10 дена протести хвърли кърпата и по негово време хората не си изхвърляха доматите по пътищата /поне аз не си спомням/.Второ,преди това уреди пари за животновъдите,които ако не се лъжа,също попадат в категорията "хора с попукани ръце" и имаше протести от тяхна страна.И трето,никъде не съм казал,че точно Боко трябва да се връща на власт.

Първо , като не знаеш НЕ коментираш ! И второ , като беше осигурил субсидия на животновъдите , да беше осигурил такава и на зеленчукопроизводителите ! Тия домати , зеле , чушки и тн , не от тая година се купуват на по 20 ст :!:

Прав си.Щом ти коментираш и ми правиш забележка,значи знаеш.Което означава,че си навътре в материята.Което означава,че си селскостопански производител.Моята информация е от медиите.Извинявам се,спирам да коментирам.Нека да продължат тези,които имат информация "от извора",така да се каже.

Браво разбираш ги нещата :lol: :lol: А ако ти кажа че имам склад за зеленчуци на морето , какво ще ми отговориш :mrgreen: Може ли да си такъв охлюв ми кажи :lol: :lol:

Потребителски аватар
nik_bg1
Контакти:

Мнениеот nik_bg1 » 06 юли 2013 21:51

Модератор ЛокоПД написа:Първо,Боко след 10 дена протести хвърли кърпата и по негово време хората не си изхвърляха доматите по пътищата /поне аз не си спомням/.Второ,преди това уреди пари за животновъдите,които ако не се лъжа,също попадат в категорията "хора с попукани ръце" и имаше протести от тяхна страна.И трето,никъде не съм казал,че точно Боко трябва да се връща на власт.

Гледам, разбираш ги тези неща, явно имаш информация от кухнята...
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

minchev_1951
Контакти:

Мнениеот minchev_1951 » 06 юли 2013 21:51

Очаква се много добра реколта от слънчогледа. Някой да си мисли, че ще падне цената на олиото?

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 06 юли 2013 21:54

plamen-psv написа:" Чесън да бяха сели сега килото му е 10.00 килограма апартаменти в бояна щяха да си купят " Извинявайте за това но истината е че всеки иска да изкара нещо но понякога прави грешен ход. А и нали правим пазарна икономика. Според пазара и цената или аз греша според производителя потребителя е длъжен да купува стоката. Лично мен трябва с автомат да ме закарат да си купя по скъпи домати.

Ниската изкупна цена се дължи основно на нискокачествената продукция от контрабанда, която залива българския пазар! Неслучайно от няколко дни насам масовите проверки на митници и НАП изпразниха главните тържища, а цената на доматите се вдигна от 0,20 на 0,40 стотинки. Ама както казаха по-горе, трябва субсидиране и за зеленчукопроизводителите иначе работите няма да се получат..

Потребителски аватар
nik_bg1
Контакти:

Мнениеот nik_bg1 » 06 юли 2013 21:54

nik_bg1 написа:
Модератор ЛокоПД написа:"...Първо,Боко след 10 дена протести хвърли кърпата..."

Да не ви спря субсидиите от 50 лева?
:mrgreen:

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 06 юли 2013 21:56

RedeviL написа:
plamen-psv написа:" Чесън да бяха сели сега килото му е 10.00 килограма апартаменти в бояна щяха да си купят " Извинявайте за това но истината е че всеки иска да изкара нещо но понякога прави грешен ход. А и нали правим пазарна икономика. Според пазара и цената или аз греша според производителя потребителя е длъжен да купува стоката. Лично мен трябва с автомат да ме закарат да си купя по скъпи домати.

Ниската изкупна цена се дължи основно на нискокачествената продукция от контрабанда, която залива българския пазар! Неслучайно от няколко дни насам масовите проверки на митници и НАП изпразниха главните тържища, а цената на доматите се вдигна от 0,20 на 0,40 стотинки. Ама както казаха по-горе, трябва субсидиране и за зеленчукопроизводителите иначе работите няма да се получат..

Ама тя и така наречената контрабанда не е с вносни домати ! Всичко е фиктивен износ и лапаница на ДДС :!: мафията в тоя сектор е за много милиони !

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 06 юли 2013 22:02

minchev_1951 написа:Очаква се много добра реколта от слънчогледа. Някой да си мисли, че ще падне цената на олиото?

Боко и бсп, с подкрепата на атака и турците , ще свалят олиото, за да може всеки да си намаже дирника. :lol:
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 06 юли 2013 22:04

къде е авторът свинчец, за да си покаже попуканите петички, от стоене в партер пред болен? :lol:
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 06 юли 2013 22:05

za nas e toj religiq написа:
RedeviL написа:

Ама тя и така наречената контрабанда не е с вносни домати ! Всичко е фиктивен износ и лапаница на ДДС :!: мафията в тоя сектор е за много милиони !

Може и така да е.. Не съм много запознат по темата, но както казваш всичко е за ДДС, което автоматично дърпа родните производители с 20% назад!

Върни се в “Свободна зона”