Сидеров и мутрите му вилняха на бензиностанция

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
downlow

Re: Сидеров и мутрите му вилняха на бензиностанция

Мнениеот downlow » 06 юли 2013 19:35

orlando7 написа:
downlow написа:Чудя се как може да има хора, които да симпатизират на този психично болен човек. Добре че на другите избори няма да е в парламента.Той затова със зъби и нокти се бори да не падне правителството, че ден година храни в момента.Гледам точи се на президента.Няма де се изненадам ако БСП и ДПС го номинират за президент.Но ще поживеем и ще видим,както казват руснаците.

А ти как симпатизираш на президента като е обратен? Явно и ти си от тая категория!

За този президент не съм гласувал,нито пък за ГЕРБ.А дали съм обратен може да пратиш сестра си да провери.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 06 юли 2013 20:57

viali69 написа:
dunavfc написа:Ебати гордоста е това,да те изнасилват,всеки ден БСП + ДПС само и само да направиш мръсно на ББ и ГЕРБ. Аз бих се срамувал от такова поведение,а пък вие го приемайте за гордост,ако искате...

Никой не изнасилва Волен. Сидеров не е бил в по-силна позиция никога досега. Днес той държи в ръцете си съдбата на правителството и умен човек като него осъзнава силата, която му даде съдбата.
Днес Сидеров е по-силен отвсякога ! ;)

Да,страхотна сила има на следващите избори е пътник...

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 06 юли 2013 20:58

orlando7 написа:
dunavfc написа:
sin4ec написа:
dunavfc написа:Синчец,който се е опълчил срещу народа,винаги изпада в ситуация в каквато изпадаш ти в момента ;) Започваш да псуваш,защото мислиш,че всички са неразбрали и не виждат "реално" нещата,а истината е,че това срещу което си се изправил е народът,без значение дали го потвърждава МЕДИАНА или не ;)

Къде псувам? И кое е народа? Аз псувах снощи срещу левскари, не срещу вас!

Обиди има,подхвърляния,ирония също,но няма значение ;) Имаме два протеста на единият има 10 хил. на другият 200 души,какво ли е мнението на народа ?

Ти си най-големият провинциалист в този форум! Не че си от провинцията а че акъла ти е малко!

Колко просто и нелепо същество,може да бъдеш ;) Нито една дума по темата,никакви аргументи,а нелепи и плоски заяждания ;)

James Beattie

Мнениеот James Beattie » 07 юли 2013 11:43

Изображение
Големи агенти :mrgreen: На мен да ми прати най-дясната мутра ... 8-)

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 07 юли 2013 12:58

Дясната мутра и аз няма да пропусна 8-)

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 07 юли 2013 18:47

dunavfc написа:Абе те Юруш,нека си вземат 4-те процента,ама ако не са на власт,никой не го боли за тях...Те по принцип са партия тип РЗС,смешни,нелепи и ******ски и единственият начин да съществуват е чрез скандали и циркове. Единият щеше да смъква Бойко Борисов,другият няма нужда от коментар,а накрая и двете партии ще останат в Архива ;)

http://offnews.bg/index.php/216678/otts ... a-im-uspeh
ще останат ама партията на Бойко ще ги изпревари! ;)

Върни се в “Свободна зона”