Левски: Селекция и лятна подготовка 2013
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- messi7
- Контакти:
Re: Селекция и лятна подготовка 2013
Така едни съфорумци питаха в една друга тема(закл) защо са изгонили Райков и Младенов. Отговорът е ясен - бяха протежета на Гонзо. Него го махнаха и те си отидоха. Поне така се говореше. За Иван Цветков също беше подобно положението. За Ванката ме е най яд, че напусна... 

- Hernan_Crespo
- Контакти:
За Дани Младенов няма да се запъвам като магаре на мост, но Райков според мен би имал място в сегашния отбор - ако не като твърд титуляр, поне като жокер в закучили се мачове. Липсата на коментари за Старокин и Димов да я разбирам ли че само аз мисля че нямат място в Левски (Везалов май всички го разкриха след Иртиш)?
Hernan_Crespo написа:За Дани Младенов няма да се запъвам като магаре на мост, но Райков според мен би имал място в сегашния отбор - ако не като твърд титуляр, поне като жокер в закучили се мачове. Липсата на коментари за Старокин и Димов да я разбирам ли че само аз мисля че нямат място в Левски (Везалов май всички го разкриха след Иртиш)?
Старокин става за резерва, Димов (ако е Пламен) няма никакво място в отбора, а Везалов онзи ден беше трагичен, но миналия сезон според мен бе на добро ниво.
Колкото до Райков определено е по-добър вариант от Йорданов, както казваш поне за резерва.
Само Левски!
Hernan_Crespo написа:За Дани Младенов няма да се запъвам като магаре на мост, но Райков според мен би имал място в сегашния отбор - ако не като твърд титуляр, поне като жокер в закучили се мачове. Липсата на коментари за Старокин и Димов да я разбирам ли че само аз мисля че нямат място в Левски (Везалов май всички го разкриха след Иртиш)?
Данито на мене ми харесваше. Щеше ми се да го пробват като център или втори нападател, ама не стана. Райков нали уж си тръгнал, щото нямал гарантирано титулярно място. Или поне нещо такова четох. Старокин си е добър за резерва, а и при Костов направи добри мачове като дефанзивен полузащитник. Дани Димов си е супер, а Пламен Димов Херо го направи да играе, ние що не можем? Везалов е противречива фигура за сега, струва ми се. Все си мисля, че само един Сър Гара ни трябва и ще газим, ама на...
Hernan_Crespo написа:Защо откровено безумни и без грам футболна класа хора като Везалов, Димов, Старокин още са в Левски? Нали щяха да ги гонят още миналия сезон? Защо от отбора бяха изгонени крила като Дани Младенов и Симеон Райков, а на тяхно място дойдоха откровено по-слаби играчи като Милен Христов, Стефан Велев и т.н. Нали точно Райков вкара на Сараево в мач, в който гостите се защитаваха доста по-успешно от казахстанците? Вкара и победен гол на Литекс в също доста натопорчен мач.
С някакви неясни аргументи се търси и отбор на Сюрд Арс (два гола в два мача със Спартак Търнава, 6 за един полусезон в първенството), за да може в отбора да остане Жоао Силва, на който за пореден път му гледахме сеира срещу Иртиш?!?
Кой и с какъв акъл ги взема тия решения? Някой има ли обяснение?
Говорим за същите тези Д.Младенов и С.Райков които трудно могат да бъдат наречени титуляри в Черно море?- Ако искам да бъдем точни на мястото на С.Райков дойде по-младия от него Гари Родригес- извинявай , но разликата между двамата не е никак малка.
За С.Арс много пъти съм писал ,че е роден голмайстор и ако играе един сезон при нас ще вкара не по-малко от 15 гола , проблема при него ,че просто освен да вкарва голове друго не може и реално отбора играе с човек по-малко , ами трудно може да спечелим с човек по-малко срещу що-годе сериозен отбор. Факт е че нямаше абсолютно никакво взаймодействие с останалите атакуващи футболисти- Калво, Райков, Ив.Цветков. Проблема при Арс ,че нито има особена физика да вземе спорна топка, нито техника , нито бързина , нито умее да се движи и да отваря пространство на съотборниците си.
Много пъти съм писал ,че за мен Жоао Силва е много качествен футболист за нашите условия- едва ли след Л.Пенев в нашето първенство е имало друг централен нападател,който да се движи толкова добре без топка- справка ,как играе Г.Родригес когато Силва е на терена и когато го няма. Просто с него е работено много сериозно ,от много добри специалисти, да не забравяме ,че е бил звезда в същата школа от която е излязъл Кр.Роналдо. Проблема за португалеца ,е че направи много невероятни пропуски в това число и дузпи и много се затормози. Иначе няма как футболист ,който преди по-малко от 2 години е бил капитан на младежкия национален отбор на Португалия да няма качества за Левски
Някоя офертичка за гаджев няма ли, че жестоко ми лази по нервите тоя плужек!?
7.7. хубава дата, но защитник все още няма...
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]
Rivaldo10 написа:7.7. хубава дата, но защитник все още няма...
Ще си останеш с броенето и чакането

- metodito
- Контакти:
Как може да твърдите, че не е фатално. Не един, ами цели двама център-защитници ни трябват. Везалов почна сезона по-лошо, отколкото свърши миналия.
Вижте една Барселона без Пуйол докъде стигна миналата година - да се мъчи срещу Селтик и Спартак Москва.
И в същото време един Данте колко ключов трансфер се оказа за Байерн. И разбира се Мартинес. Чудиха се толкова хора защо толкова пари за Мартинес. Еми...
Истината е, че отбора няма лице и то не е от вчера. Такова, каквото показа при Мъри по времето на пробива в УЕФА, след него това лице изчезна. Лице, което имахме при Гочето, например. Няма изразен стил на игра. И то пък колко ли наши отбора имат. Може би Черно море, които традиционно играят твърдо, на ръба на позволеното и Берое в добрия период на Илиан - тогава това беше отбор, който много трудно пускаше гол и всички защитаваха без да бетонират. Негативното бе, че Илиан не знаеше как да ги накара да мачкат. То се видя и на Герена това.
Вижте една Барселона без Пуйол докъде стигна миналата година - да се мъчи срещу Селтик и Спартак Москва.
И в същото време един Данте колко ключов трансфер се оказа за Байерн. И разбира се Мартинес. Чудиха се толкова хора защо толкова пари за Мартинес. Еми...
Истината е, че отбора няма лице и то не е от вчера. Такова, каквото показа при Мъри по времето на пробива в УЕФА, след него това лице изчезна. Лице, което имахме при Гочето, например. Няма изразен стил на игра. И то пък колко ли наши отбора имат. Може би Черно море, които традиционно играят твърдо, на ръба на позволеното и Берое в добрия период на Илиан - тогава това беше отбор, който много трудно пускаше гол и всички защитаваха без да бетонират. Негативното бе, че Илиан не знаеше как да ги накара да мачкат. То се видя и на Герена това.
В Европа се играе с добра защита и след това се набляга на реализиране на ситуациите! Ние какво имаме? Нито защита, нито халфове, колебливи нападатели
За какъв пробив да говорим... 2006 скоро няма да се повтори при този начин на работа