Слухове, изказвания и "новини" за бъдещето на ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

4oKuTo
Контакти:

Re: Защо трябва да бъде спасяван Цска?

Мнениеот 4oKuTo » 06 юли 2013 17:51

msm написа:Пример: Да вземем един Локомотив Пд, който примерно става 3-ти в класирането (да кажем след Левски и Лудогорец). Колко по-сладко ще е това трето място, ако са изпреварили ЦСКА, от това да са изпреварили Берое (без ЦСКА в А група)?

Аз съм от Берое. И честно казано ще ми е все тая дали сме пред ЦСКА или Локо Пд, ако си играем в Европа всяка година.

mirodes
Контакти:

Re: 07.07.2013 14:00 всички на АРМИЯТА!

Мнениеот mirodes » 06 юли 2013 17:51

Срещу какво точно ще се протестира?Титаните ясно го казват-или прехвърлят дружеството на някой друг,или го фалират.И в двата случая няма да имат нищо общо с ЦСКА.Вина за случващото се в клуба имаме и ние феновете.Поради факта,че не ходим на мачове.Ако на домакинските мачове има по 40 хиляди зрители на"Васил Левски" със средна цена от по 10 лева- това са приходи от 400 бона за мач.Средно по 20 мача на сезон/с тези да купата и евротурнирите/ се получава сумата от 8 милиона лева само от ТВ-и права.И ако има такъв интерес към мачовете ще има и много рекламодатели,които ще налеят още пари в отбора.Но за жалост сме фенове само пред компютъра.

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Мнениеот angelco77 » 06 юли 2013 18:01

Далечко ми е,ама щом се налага,идвам.
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 06 юли 2013 18:01

И как реши, че ти като не идваш на мачове никой не идва?

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 06 юли 2013 18:02

4oKuTo написа:
msm написа:Пример: Да вземем един Локомотив Пд, който примерно става 3-ти в класирането (да кажем след Левски и Лудогорец). Колко по-сладко ще е това трето място, ако са изпреварили ЦСКА, от това да са изпреварили Берое (без ЦСКА в А група)?

Аз съм от Берое. И честно казано ще ми е все тая дали сме пред ЦСКА или Локо Пд, ако си играем в Европа всяка година.

По принцип си прав. Но, нали се сещаш, че за да си пред някой от силните отбори в БГ, е нужно да го победиш. И точно тук идва моментът на тръпката, сладостта (от евентуална победа), желанието на играчите да дадат 120% от възможностите си, зрителския интерес (даже и от към финансова гледна точка) и т.н. С други думи - "дразнителят" е важен !

Потребителски аватар
No Pyro No Fun
Контакти:

Мнениеот No Pyro No Fun » 06 юли 2013 18:04

Red Warrior написа:След като обясненията на Офанзива, защо няма протест пред офиса на боклуците, наподобява обяснението на ББ за Газпром е ясно защо - за пари.

Стига си говорил глупости по адрес на Офанзива... утре ела ако имаш възможност.
Изображение

mirodes
Контакти:

Мнениеот mirodes » 06 юли 2013 18:13

Янис Зику написа:И как реши, че ти като не идваш на мачове никой не идва?

Аз не живея в София,а на 150 километра оттам.Все пак не пропускам дерби с подуенци,с Литекс и Лудогорец,както и от евротурнирите.Но ми е чудно как в град като София с население 1 милион и 300 хиляди да няма поне 20-30 хиляди запалени фенове на отбора.Нито цените на билетите са скъпи,стадиона е на удобно място-има и метростанция наблизо.Та извода ми е,че явно нямаме истински фенове,а такива само на думи.Ето стадиона на Галатасарай е пълен винаги,а пък цените на билетите са им в пъти по-скъпи от нашите.

milka

Мнениеот milka » 06 юли 2013 18:26

ЦСКА ще го бъде

4oKuTo
Контакти:

Мнениеот 4oKuTo » 06 юли 2013 18:30

Така е, не отричам, едно беше усещането да бием Поморие на финала за първата ни купа на България, друго беше с Левски. Но това не означава, че "грандовете" трябва да се дундуркат и да се спасяват винаги от трудностите. Не е фатално да се изпадне, да се започне наново. В тези моменти си личат истинските фенове. Ако ЦСКА има такива, то нищо няма да им попречи да се завърнат скоропостижно дори по - силни.

Потребителски аватар
никки1912
Контакти:

Мнениеот никки1912 » 06 юли 2013 18:57

msm написа:Нека погледнем нещата от друга гледна точка: Изобщо, някой запитва ли се, на какъв мач му се ходи да гледа? Любимият му отбор срещу ЦСКА или срещу Нефтохимик (примерно)? Кой отбор от останалите под 5 място в изминалия шампионат има амбицията за шампионска титла, мераците за евро-мачове, желанието да направи национални играчи или името да трансферира футболист в сериозен европейски отбор?... Фактически, кой ще загуби повече??? Ами, аз мисля, че на първо място са зрителите. Липсата на този отбор в А група, ще доведе и до липса на мотивация и тръпка, както в противниците, така и в привържениците на противниковите отбори. От друга страна, липсата на ЦСКА ще доведе до един "мераклия" по-малко в борбата за медали и местата за евро-квоти. Това пък от своя страна ще доведе до по-малък интерес към самото първенство. Пример: Да вземем един Локомотив Пд, който примерно става 3-ти в класирането (да кажем след Левски и Лудогорец). Колко по-сладко ще е това трето място, ако са изпреварили ЦСКА, от това да са изпреварили Берое (без ЦСКА в А група)? И накрая, но не на последно място. Футболистите от другите отбори желаещи да тръгнат по пътя на Стичков, Пенев, Костадинов, Бербатов и т.н. Колкото и да не им се иска на някой, ЦСКА е най-добрият трамплин за Европа. То е ясно, че не всички ще заиграят в Барселона, Ман Юн, Валенсия, Байерн М. и др.грандове, но е видно, че в най-добрите отбори на Европа играят само БГ-футболисти минали през школата ЦСКА. И, ако за малко се отърсите от омразата към четирите букви, ще разберете, кой ще е по-големият губещ. Даже няма да има и кого да мразите! ;)
А ти запитал ли си се какво ще представлява ЦСКА ако остане в сегашния си вид, защото вие и сега си имате лиценз. Ще заприличате на нас по времето на селяка и след 3 до 5 години никой няма да ви брой за нищо, никой свестен футболист няма да иска да играе при вас, да не говорим за добри треньори. Така, че сега е времето да си платите дълговете и да започнете на чисто.
Настане вечер-месец изгрее, звезди обсипят свода небесен; гора зашуми, вятър повее, Балканът пее хайдушка песен!

Върни се в “Архив”