Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Томов = Титан Не го позволявайте Армейци!
Одобрявам връщането на г-н Томов в клуба!
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Tommi написа:Одобрявам връщането на г-н Томов в клуба!
Да, а ако дойде и Стойчо тогава предполагам ще си на седмото небе.
- Red Warrior
- Контакти:
Насо и Мъри пак ще ги гонят от българският футбол за дълго време. 

Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
Red Warrior написа:Насо и Мъри пак ще ги гонят от българският футбол за дълго време.
Може...а може и да се пенсионират,след като няма да има с кой да се гаврят вече
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра

Re: Мутрите от Титан затрили ЦСКА по заповед на Бойко от СИК
"Къде са тези мишки - Дучето и Георги Атанасов, които уж са големи фенове на ЦСКА? Дучето само плаче.
Ние взехме ЦСКА, преди да дойде ГЕРБ на власт. Не само Борисов, всички наши приятели ни казаха да не се захващаме с това нещо. Васил Божков ми каза, че не ме слуша главата. Какво е предложението на феновете?
Копаха ми гроб, кръстове ми слагаха, не ме искат. Да заповяда някой, който иска да издържа клуба. Половината клубове се клатят и стоят на косъм, скоро няма да има работа за журналистите", заяви Иванов.
http://www.sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2756504
Ние взехме ЦСКА, преди да дойде ГЕРБ на власт. Не само Борисов, всички наши приятели ни казаха да не се захващаме с това нещо. Васил Божков ми каза, че не ме слуша главата. Какво е предложението на феновете?
Копаха ми гроб, кръстове ми слагаха, не ме искат. Да заповяда някой, който иска да издържа клуба. Половината клубове се клатят и стоят на косъм, скоро няма да има работа за журналистите", заяви Иванов.
http://www.sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2756504
“Не купувам от Lafka”
- Red Warrior
- Контакти:
Re: Тиквата отвърна на Камата
Niksyy написа:В превод: толкова бяхте поробени с дългове от Томов, че няма инвеститор, който да се навие да инвестира в клуб с толкова големи дългове. Затова според мен търсите проблема в грешния човек, ако някой е искал да ви закрие това е Томов, а не Титан. Титан по-скоро ви предпазиха да фалирате след Томов, но нямат достатъчно пари , за да ви извадят от дълговете. Или по друг начин казано Титан ви бяха системното дишане.Red Warrior написа:Тиквата нямал нищо общо с Титан... А защо тогава бяха на платеният протест пред парламента в негова подкрепа, заедно с прасетата и телетата?! Изречението, с което се обяснява за Газпром, ако някой може да ми го преведе ще е добре.
Като нямат пари Титан - къде са тръгнали на сватба без х.й? Нещо не ми звучи убедително обяснението на Боко за Газпром - съжалявам.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
Браво на Бойко, взе да ми се издига в очите 

[center]Каквото сложиш на зъб и на х.й, живота си е туй[/center]
sandi.74 написа:Браво на Бойко, взе да ми се издига в очите
Как няма, правите му федероси от както ви намери спонсор и ви спаси отборчето.
Колко мъка има на тоя свят.Ние феновете на ЦСКА знаем ли какво искаме въобще.Тоя е лош,оня е крал и т.н. Колко бизнесмени има в България които да вадят по 10 мил. на година.Най-много 10.Ние вече оплюхме почти всички.Гришата бил такъв,титаните онакива,Божков беше левскар Лупи е луд ..............Ами що преди да се впускаме в теми анти ,не вземем и да изчакаме да видим кои са тези бизнесмени,какво искат и за какво се борят.Дай да правим нов отбор.Ама пак нестава трябва историята да остане,ама ако може без задълженията.Изчакайте да видим кои са тея ,а после плюите.Баси феновете.Те и Ман Юнайтед ги купи Глейзър,ама някой да е чул къде се намира Манчестър оф уюнахтед на феновете.А сега всички се радват на истинския.Трайте малко.
Когато страстта води до лудост, това е ЦСКА
Данко, очаквам от теб да избереш правилния собственик и да го убедиш да вземе клуба. Ако не успееш да го убедиш, може и насила да го накараш.
Още колко пъти трябва да ти напомням, че няма опашка от желаещи "честни и с армейска кръв" милиардери, желаещи да купят ЦСКА?
Дали сме в позиция да имаме претенции, как мислиш?
Още колко пъти трябва да ти напомням, че няма опашка от желаещи "честни и с армейска кръв" милиардери, желаещи да купят ЦСКА?
Дали сме в позиция да имаме претенции, как мислиш?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]