rhaegar написа:shotgun blues написа:rhaegar написа:shotgun blues написа:В Испания има много информации ,че РЕАЛ МАДРИД на практика е купил Асиер Илараменди от Реал Сосиедад за 30 милиона евро
Айдееее, направи 3-4 силни мача на Европейското за младежи и 30м..........бахти футбола, бахти чудото.
Такава му е клаузата ...и ако Реал М го иска,трябва да я плати,иначе той и в СОСИЕДАД е класа ,основен играч за 4 място и участието в ШЛ
Ае не знам. За мен не струва 30м. Млад е, добър е, 15-20 да речем, но не повече. Пък и къде ли смятат да го сместят Реал, че не се сещам
Шаби Алонсо има още 1 година договор,беше много слаб миналата година и не на последно място е контузен за началото на сезона .Кедира си е лимитиран играч.....много желание,но малко технически възможности,в големите мачове издиша .И остава Модрич .Според мен,ако го купят - в началото на сезона халфовата линия на РЕАЛ М ще е - Илараменди и Модрич в центъра (Кедира за резерва ,а когато АЛОНСО се оправи от операцията - ще има ротации) .