Ботев Пд в ЛЕ!!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Ботев Пд в ЛЕ!!!
Аз пак искам да питам Ботев на колко години е, че нещо в Европа играе, а пък буферите (юристи до един) си строшиха клавиатурите да обясняват как сме затрити и сме на две години ?
http://s14.postimg.org/yhsn7jrlt/Capture.png
Коментар след загуба на Локомотив с 3:0 от Пирин. Добре, че са "истински майни", иначе щяха да изглеждат като комплексари :D .
Коментар след загуба на Локомотив с 3:0 от Пирин. Добре, че са "истински майни", иначе щяха да изглеждат като комплексари :D .
- Raoul_Duke
Остави ги платените коври, те сега са заети да си броят 50-тачките от Буда 

Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg
[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
[/offtopic]

-
- Контакти:
Raoul_Duke написа:Остави ги платените коври, те сега са заети да си броят 50-тачките от Буда
Кой е Буда и какви петдесетачки? Сериозно питам, този компромат не го знам

praistoria написа:Raoul_Duke написа:Кой е Буда и какви петдесетачки?
Шефа на Буда бар бе, требваха му рекламни лица за кампанията на новия му кючек бар, та беше цакал по 50 кинта на столипинските магистрални жрици да направят тва което най-умеят-да се кълчат,дупят и да правят маймунджулъци по магистралата...

1.Вичев,2.Пачев,3.Младенов,4.Кочев,5.Раков,6.Бакалов,7.Костадинов,8.Георгиев,9. Пехливанов, 10.Зехтински, 11.Пашев...
- Raoul_Duke
praistoria написа:Raoul_Duke написа:Остави ги платените коври, те сега са заети да си броят 50-тачките от Буда
Кой е Буда и какви петдесетачки? Сериозно питам, този компромат не го знам.
Хах, бъзикаш ли се

Платени фенове на Локомотив Пловдив, които ги возят организирано с рейс до мястото на протеста. Съвсем очевидно е, че "протестиращите" се чувстват като в небрано лозе и не на място. Ясно разпознаваем е и един от договорилите това присъствие на "будни граждани" - Велин Терзиев - Нежния, тартор на черно-белите. "Гражданската съвест" в този случай, твърдят запознати, е оценена на 50 лева на човек, за всеки посетен протест.

Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg
[/offtopic]

-
praistoria написа:Аз пак искам да питам Ботев на колко години е, че нещо в Европа играе, а пък буферите (юристи до един) си строшиха клавиатурите да обясняват как сме затрити и сме на две години ?
УЕФА се видяха в чудо от кашата в българския футбол и нарушиха собствените си правила , за да замажат по-набързо положението с жребия. Според написаните правила в сайта им , такива заменки на отборите са недопустими. Би трябвало Астана да продължи напред с две служебни победи. N3 пък бяха с коефициента на ЦСКА , а от това става още по-голяма бъркотия , защото Ботев трябваше да са непоставени във втория кръг. Да не говорим и за неяснотата , покрай рожденната дата на този отбор.
Астана са създадени през далечната 2009-та. Завършили са 2ри - 2009 , 4ти - 2010 , 4ти - 2011 , но мачовете с Ботев са им първи в Европа , именно заради правилото за новосформираните отбори.
-
- Контакти:
James Beattie написа:praistoria написа:Аз пак искам да питам Ботев на колко години е, че нещо в Европа играе, а пък буферите (юристи до един) си строшиха клавиатурите да обясняват как сме затрити и сме на две години ?
УЕФА се видяха в чудо от кашата в българския футбол и нарушиха собствените си правила , за да замажат по-набързо положението с жребия. Според написаните правила в сайта им , такива заменки на отборите са недопустими. Би трябвало Астана да продължи напред с две служебни победи. N3 пък бяха с коефициента на ЦСКА , а от това става още по-голяма бъркотия , защото Ботев трябваше да са непоставени във втория кръг. Да не говорим и за неяснотата , покрай рожденната дата на този отбор.
Астана са създадени през далечната 2009-та. Завършили са 2ри - 2009 , 4ти - 2010 , 4ти - 2011 , но мачовете с Ботев са им първи в Европа , именно заради правилото за новосформираните отбори.
Абе джингиби, аз какво те питам, ти какво ми отговаряш

УЕФА изпрати поздравителна телеграма до администрацията на Ботев за годишнината, прие ни документите (защото правилото за новосформираните отбори е гледа не когато започнеш да играеш в Европа, а когато подаваш документи). Никой не отрича, че не заслужихме да играем там, че административно това е прецедент и както виждаш чак такава еуфория не е настъпила. Нямаме отбор за групите на Лига Европа и това го знае всеки фен. Тук става въпрос за съвсем различно нещо: Европа официално ни признава за най-стария футболен клуб в България, чакам да видя развитието на мита как това не е вярно.
Залагам на следното: 1 Цветан Василев е подкупил чиновниците в УЕФА, за да прикрие истината, която е достъпна само за възвишените фенове на Локо.
2 Комплексираните жълти са хакнали системата, за да напишат откровени лъжи, с които да прикрият истината.
Моля вярната теза да започне да се котира...сега

Последна промяна от praistoria на 07 юли 2013 15:10, променено общо 1 път.
- nik_bg1
- Контакти:
praistoria написа:James Beattie написа:praistoria написа:Аз пак искам да питам Ботев на колко години е, че нещо в Европа играе, а пък буферите (юристи до един) си строшиха клавиатурите да обясняват как сме затрити и сме на две години ?
Абе джингиби, аз какнвво те питам, ти какво ми отговаряш. Я ми кажи сега, че съм от БСП щом съм от Ботев, моля те
!
УЕФА изпрати поздравителна телеграма до администрацията на Ботев за годишнината, прие ни документите (защото правилото за новосформираните отбори е гледа не когато започнеш да играеш в Европа, а когато подаваш документи). Никой не отрича, че не заслужихме да играем там, че административно това е прецедент и както виждаш чак такава еуфория не е настъпила. Нямаме отбор за групите на Лига Европа и това го знае всеки фен. Тук става въпрос за съвсем различно нещо: Европа официално ни признава за най-стария футболен клуб в България, чакам да видя развитието на мита как това не е вярно.
Залагам на следното: 1 Цветан Василев е подкупил чиновниците в УЕФА, за да прикрие истината, която е достъпна само за възвишените фенове на Локо.
2 Комплексираните буфериса хакнали системата, за да напишат откровени лъжи, с които да прикрият истината.
Моля вярната теза да започне да се котира...сега!
Няма как да ти отговори джингибарина по простата причина, че не е в час. Тоя/тези/ от три години чете/тат/ измислиците на мангалите по форумите и им вярва/т/ без да се замисли/ят/, що така, па що иначе... смях.
То и цесекарите са същите, но като им влезна кръглия и като взе да става четвъртит, почнаха да се замислят.
Сега, когато им чета мненията, някой от тях взеха да вдяват какво е това лиценз/може ли да се купува - продава/, какво е това да вземеш право на участие, можеш ли за един ден да основеш клуб и т.н. и т.н.
Просто всеки трябва да си мине по пътя. За някой този път е дълъг, за други къс. Всеки сам трябва да реши как да направи крачката напред или назад... дали малка, дали голяма. Пътища много...