Димитър Борисов: Откъде накъде Батков разполага с разпечатки

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

sartorius
Контакти:

Re: Димитър Борисов: Откъде накъде Батков разполага с разпечатки

Мнениеот sartorius » 10 окт 2009 09:46

Ако Борисов е искал да прави нещо скрито-покрито, нямаше ли да си взема една предплатена карта и от там да си води разговорите? ;)

denuchi
Контакти:

Мнениеот denuchi » 10 окт 2009 09:52

ivaka написа:Ако ме подслушват, докато правя секс с жена ми и после изкарат записа пред всички не е редно и нарушава правата ми, но ако правя далавери и после ме хванат по бели гащи - проблемът си е мой, трябва да си отговарям пред закона
. ти кой номер избираш нейният или на някой друг. и от далавера до престъпление има голяма разлика. има си държавни органи който могат да изискват тези разпечатки, не и този. излиза че престъпници има май и в М-ТЕЛ и самият той. според мен не е редно да се предлагат такива работи на сулю и пулю.

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 10 окт 2009 09:52

ivaka написа:Ако ме подслушват, докато правя секс с жена ми и после изкарат записа пред всички не е редно и нарушава правата ми, но ако правя далавери и после ме хванат по бели гащи - проблемът си е мой, трябва да си отговарям пред закона!

Пич, не е това примера. Както по-горе писаха, не става въпрос за подслушване от МВР или някоя друга институция. Става въпрос за предоставяна на информация, за разговорите на един абонат на друг абонат. Все едно, че ти правиш секс с чужда жена и някой да е предоставил записа на твоята. Никой не е казвал, че не се подслушва, но да предоставяш разпечатки на разговорите на друг обикновен абонат, е съвсем друго нещо.

Inchtall
Контакти:

Мнениеот Inchtall » 10 окт 2009 10:07

Интересно защо не се обърна внимание на факта, че в същия ден в парламента вицепремиерът Цветанов се оплака, че полицията е безсилна срещу телефонните измами, тъй като достъпът дори само до разпечатките е усложнен и отнема прекалено много време. Как Мтел съкрати това време специално за Батков ?! Той нещо повече от МВР ли е ? После: Мтел казват, че било недопустимо Митко Борисов да разпространява информация, без да има доказателства ... Ами доказателствата ги предоставя Батков, бе пичове, а не Борисов. Борисов просто казва, че информацията, която Батков разпространява е конфиденциална и Мтел не би трябвало да са му я дали. Тогава защо се сърдите на Борисов? Сърдете се на Батков, че ви е изложил публично, като е представил подарената му от вас информация. Съдете си го него, след като ТОЙ, а не Борисов е изнесъл доказателството. А на нас, някои все още ваши клиенти, оставете да решим сами кога да ви дадем развод и си пренесем номерата при по-лоялни оператори, които не нарушават правата ни. Не можете да ни търсите сметка за това - ние не ви мислим лошото, а просто бягаме от лошо!

Трън
Контакти:

Мнениеот Трън » 10 окт 2009 10:13

Вчера като четох декларацията на МТЕЛ за това че няма нищо подобно, ми попадна името на PR на компанията - мисля че беше Мартин Батков, за първото име само не съм сигурен. Дали е съвпадение в имената, ако не мисля че всичко се нарежда :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

f_cska
Контакти:

Мнениеот f_cska » 10 окт 2009 10:16

Eми много просто.......Батков е адвокат на мобилната компания ако случайно сте забравили или незнаете,така че ако той не може да вземе разпечатки.....леля Пена от Подуяне ли да го направи.

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 10 окт 2009 10:18

Трън написа:Вчера като четох декларацията на МТЕЛ за това че няма нищо подобно, ми попадна името на PR на компанията - мисля че беше Мартин Батков, за първото име само не съм сигурен. Дали е съвпадение в имената, ако не мисля че всичко се нарежда :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Не ае бъркаш с имената! :mrgreen: Всичко си е наред.И името и поразията са извършени от хора с една и съща фамилия.Аз си мисля че е ред на прокуратурата да се самосезира!И най-после този бандит и откачалник да си отиде на мястото в централния софийски.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 10 окт 2009 10:29

f_cska написа:Eми много просто.......Батков е адвокат на мобилната компания ако случайно сте забравили или незнаете,така че ако той не може да вземе разпечатки.....леля Пена от Подуяне ли да го направи.

И какво, като е адвокат на компанията. Пак казвам, това не е разследване на криминално престъпление, а предоставяне на лични разговори на трети лица с цел облагодетелстване. Ако ще и главния прокурор на държавата да е , няма право на достъп до лични разговори, без да има мотив и специално разрешение за това.

f_cska
Контакти:

Мнениеот f_cska » 10 окт 2009 10:35

Мтел и по точно PR отдела им и Мартин Батков там........и какво странно съвпадение на фамилии,...... в лицето на този съвременен образ на "Бай Ганю",който дори смея да кажа че сериозно задминава първообраза си....а именно лицето Тодор Батков,който по съвместителство е и адвокат на компанията,тоест служител един вид в нея,.....та имат ли на идея какъв "прекрасен" PR им прави днес,вчера,абе цяла седмица вече и то във време на криза и на ужесточена война за всеки абонат на мобилни услуги....

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 10 окт 2009 10:58

ivaka написа:Преди да напиша нещо във вашия форум, предварително казвам, че съм левскар.
Само ще попитам от сега ли пристига в страната авторът на темата и откъде идва?
Проследяването и локализацията на обаждане от мобилен телефон по излъчвателната клетка става за около 45 секунди.
Най - тъпото нещо е да въртиш далавера по мобилния си телефон.Ако го е правил и има нещо да крие, значи босът на ЦСКА е още по - тъп и от Батков.
Приятели, подслушва се на поразия и това не е от вчера и днес.
Ако не го знаете, значи през тези години не сте живели в България.
Страната ни трудно наваксва с нормалните страни в нормалните неща, но в ингилъците сме номер едно!
Сега нещо по същество!
Ако ме подслушват, докато правя секс с жена ми и после изкарат записа пред всички не е редно и нарушава правата ми, но ако правя далавери и после ме хванат по бели гащи - проблемът си е мой, трябва да си отговарям пред закона!

Ами, ако те подслушват, докато правиш секс с някоя, различна от жена ти, изкарат ти записа и ти кажат "ще правиш каквото ти кажем или жена ти ще научи всички подробности относно изневярата ти", след което 20 годишния ти брак отива на кино, и ако случайно си футболист или собственик на противниковия отбор и след два, три дни ще играете мач с Левски например, а Батков ги е научил тези неща половин час, след като са се случили ? Значи ли, че си направил далавера и са те хванали "по бели гащи" и проблемът си е твой, когато в 86 минута на мача при резултат 0:0, при центриране в наказателното поле, ти без да искаш забравяш, че играеш футбол и улавяш топката с ръце, съдията свири дузпа и отборът ти губи мача. Съотборниците ти губят обещаната премия и ще мизерстват докато дойде следващия мач със съответния отбор, щото само в такива мачове се дават завишени премий. Но, какво пък, след мача пред камерите ти ще обявиш, че поемаш изцяло отговорността за гола, каквото и да означава това. А на практика ти не си нарушил закона по никакъв начин и не подлежиш на никаква законова санкция от записаната случка от Мтел-ския ти телефон. Само че, последствията за теб са повече от пагубни, защото ти и на следващия мач трябва да правиш същата услуга пак и пак. Ако си журналист, устата ти е вовеки веков запушена за статий с неприятен привкус за хората, знаещи за единственната ти изневяра през целия ти живот и на практика ставаш роб на Мтел, Миша Чорни и Тодор Батков. А при тях милост няма да има и могат да ти вгорчат живота, когато си поискат, та било то и само, за да се позабавляват с нещастието ти... 8-)

Върни се в “ЦСКА”