Ние сме армейци, ние сме “ МАРКА ” , не ПОЩЕНСКА БЕ, добре де КОМУНИСТИЧЕСКА, АМА ЗАПАЗЕНА! Какво трябва да разбираме, когато някой ни каже аз съм от - цска .
1)Аз не съм от София,може и тук да съм роден но дядо ми е дошъл в София след 9 IX 1944 г. от село с ЧЕРВЕНАТА АРМИЯ и комунистите .
2)Аз живея в София,не защото някой мой роднина е родом от тук, дядо ми е строил националният обект Кремиковци и други грозни комунистически недоразумения.
3)Аз живея в центърът на София но този апартамент не е наследство от дядо ми , след амнистията 1944г. в която освобождават рецидивистите и комунистите от затворите, дядо ми излиза от затвора,след това убил някакви Софийски богаташи „ФАШИСТИ” за единият апартамент, а за другите ни апартаменти е пратил собствениците мръсните „ФАШИСТИ” ,"ВРАГОВЕТЕ НА НАРОДА” в концлагерите Белене, Ловеч или Скравена,вече не си спомням в кой от всички,сега след "промените" представяте ли си,"НАГЛИТЕ" наследници на "Фашистите" С ЦЯЛОТО СИ НАХАЛСТВО ИСКАХА ДА ИМ ВЪРНЕМ АПАРТАМЕНТИТЕ (дадени "справедливо” на дядо от НАРОДНАТА ВЛАСТ) ,но не можаха да си ги вземат.За единия собствениците, умрели още 50-те години в концлагерите, а останалите апартаменти, дядо и татко ги прехвърлиха през няколко собственика и после пак на нас и си останаха завинаги наши,пък и нали 63 години партията и приятелите на дядо са на власт,какво си въобразяват тия "Фашисти"..
4) Аз съм завършил, "елитна" Софийска гимназия, Горна Баня или училището за „свръх” надарени деца на - людмила живкова,не защото съм много умен или надарен, а защото аз съм МНОГО повече от всички останали боклуци живеещи в България, аз съм (внук-син) на АКТИВНИ БОРЦИ ПРОТИВ ФАШИЗМА.
5)Аз работя в фирмата на татко,и карам черен мерцедес, той изведнъж след 10 X I 1989г. стана милионер,не защото е много умен или способен,защото до сега 8 фирми подред му фалираха , ама винаги след това, някакви чичковци идваха с едни куфарчета в нас и татко правеше следващата си партийна фирма.6)Аз обичам да слушам ЧАЛГА и СРЪБСКО , то ЧАЛГАТА си е СРЪБСКО с Български текст ,ама това е музика, какви текстове само,каква красота на изразяването има в тоя сръбски език,леле майко, някакви глупаци ги чух да злословят , че комунистите искали със СРЪБСКОТО и ЧАЛГАТА да ЛУМПЕНИЗИРАТ НАСЕЛЕНИЕТО ,ама аз си знам,че това е злостна Фашистка пропаганда и глупости. Мама и татко също много обичат, чалга и сръбско, това е сигурно от СЕЛСКИЯТ КОРЕН на баба и дядо, който мама и татко се опитвт всячески да забравят и прикрият , ама то на лицето им е изписано, НИЕ СМЕ ОТ СЕЛО. Всяка година на събора на Б(К)СП на БУЗЛУДЖА слушаме,най - доброто от фолка и най - вече любимият певец на мама, татко,баба и дядо - ВЕСЕЛИН МАРИНОВ.
7)Аз като всеки ИСТИНСКИ АРМЕЕЦ, съм СЛАВЯНИН и СИЛНО обичам нашите СЛАВЯНСКИ БРАТЯ - сърбите и руснаците, мене не ме интересуват чак толкова интересите на България, но когато трябва да защитавам интересите на СЛАВЯНСКИТЕ ни БРАТЯ - СЪРБИТЕ или РУСНАЦИТЕ съм готов на всичко , вея ТЯХНИТЕ чужди СРЪБСКИ ЗНАМЕНА на така наречените Български светини (Шипка) или на Българският стадион на,който нашият отбор с червената петолъчка е под наем, въобще не ме интересува мнението на някакви мръсни Фашисти от сектор Б, че СВИНЕТЕ (те така ни наричат ) не сме били БЪЛГАРИ.
СЛАВЯНСТВОТО и СЛАВЯНСКИТЕ НИ БРАТЯ СА НАД ВСИЧКО за НАС - АРМЕЙЦИТЕ.
8.Ясно е,че аз по наследство съм АРМЕЕЦ, любимият отбор на дядо и татко е цска, нашият стадион е Българска АРМИЯ, някакъв "глупак" го чух да разправя ,че не можело да има Българска армия,че само в съветският съюз имало армия а в България имало САМО - ВОЙСКА и можело щом ще е армия да се знае ,че тя е КОМУНИСТИЧЕСКА или - НАРОДНА АРМИЯ. "Глупаци" това са ония от сектор Б, е затова стадиона им е на село в Подуене, е вярно чувал съм от дядо ,че партията на дядо им национализирала стадиона в ЦЕНТЪРА на София, вкарала цялото ръководство и част от футболистите в концлагери, а и понеже другарите на дядо и дядо ненавиждали буржуазният - Фашистки отбор на ЛЕВСКИ, който им напомнял за времето от преди 9 IX 1944 ги изхвърлили извън пределите на тогавашна София за да ги унизят и ако може - ДА ГИ ЗАКРИЯТ .
Нашият стадион НАРОДНА АРМИЯ е в центърът на София, е той майче НЕ Е НАШ ,добре де и той е национализиран, както и всичко друго в България НАЦИОНАЛИЗИРАНО от ЧЕРВЕНАТА ПАРТИЯ на дядо и другарите му , но ние сме армейци, ние сме МАРКА ,не ПОЩЕНСКА БЕ, добре де КОМУНИСТИЧЕСКА АМА ЗАПАЗЕНА!