Слухове, изказвания и "новини" за бъдещето на ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

samatoranaga
Контакти:

Re: Протест! Вън боклуците от ЦСКА!!! 7.7.2013 г.

Мнениеот samatoranaga » 06 юли 2013 12:22

onegavon написа:
Винаги може да отидем на село това е най- лесното, ама ние не сме мазохисти като вас.Да изпитваме удоволствие като ни затриват.

Страх ви е от селото, защото сега ако сте 100 човека на стадиона тогава ще сте 10, а точно тогава си личи едни фенове дали обичат отбора или като Златките - фенове на лъскавото. Призивът към хората от селата да дойдат да помогнат да станете повече няма да го коментирам...
Викаш гаврата на ниво А група повече ви харесва. Напротив пълни мазохисти сте щом предпочитате това, което ви се случва вече няколко години. А най жалкото е, че нямате смелост да се опълчите на титан. Какъв е смисълът да се съберете 2000 човека след като 10 кукловода ви казват да не ходите пред сградата на титан и вие се съгласявате. Даже и да има полиция, което е съвсем нормално не пречи да отидете пред сградата и там да скандирате без ексцесии. Титан ви нарежда да ходите пред БФС, което ви е като майка щом толкова години правеше компромиси с вас, за сметка на всички останали клубове и вие юруш. Утре пак ще ви кажат да не ходоте пред титан :shock: Идея си нямате колко се излагате отстрани.
Последна промяна от samatoranaga на 06 юли 2013 12:43, променено общо 2 пъти.

angelofdeath
Контакти:

Re: Протест! Вън боклуците от ЦСКА!!! 7.7.2013 г.

Мнениеот angelofdeath » 06 юли 2013 12:23

Вече не знам дали мирните действия ще доведът до нещо положително. Видно е, че Титан изобщо не ги вълнува, какво правим ние. Пак ще се скрият и ще повикат жандармерията. Не искам насилие, но ако нещата продължават по-същия начин яроста ще ескалира. Миналия път имаше 1500-2000 човека, но утре или в другиден може да са тройно повече. Една тълпа е голяма сила и освен, че е лесно да я поведеш, трудно е да я спреш ако тръгне да мачка. Смятам, че едно изявление, което да разкрива истината ще поуспокои страстите или най-малкото ще накара хората да си помислят. Просто тази мъгла паднала върху Армията и странната тишина изнервят феновете. Отделно и медийте вкарват допълнително напрежение с измислени новини, кога лоши, кога добри и принуждават хората да се люшкат от едната крайност в другата. От това никой не печели, а само се засилва ненависта към Титан, БФС и журналистите. Дано някой не пострада и тогава да се търсят решения.

angelofdeath
Контакти:

Re: Истинската българска футболна марка е ЦСКА

Мнениеот angelofdeath » 06 юли 2013 12:32

Умните ни плитици са специалисти по закриванията и затова държавата ни е в това положение. Докато модерно е да руши, а не да се гради доникъде няма да стигнем. Първо беше Мавзолея, после Плама Плевен, след това Кремиковци и сега ЦСКА. Все дружества от национално значение. И, какво ще остане? Някакви боричкощи се индивиди, които се надцакват под масата!

Потребителски аватар
No Pyro No Fun
Контакти:

Мнениеот No Pyro No Fun » 06 юли 2013 12:33

Това изкуствено ли е?
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=iiiSg2BFKx8[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=gATKXXXfsQE[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=vDPpt2CglAQ[/youtube][/offtopic]
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... B1yag#t=0s
[offtopic]Изображение
Изображение
Изображение
Изображение[/offtopic]
Изображение

ПФК–ЛС–СФ1914
Контакти:

Мнениеот ПФК–ЛС–СФ1914 » 06 юли 2013 12:38

angelofdeath написа:Умните ни плитици са специалисти по закриванията и затова държавата ни е в това положение. Докато модерно е да руши, а не да се гради доникъде няма да стигнем. Първо беше Мавзолея, после Плама Плевен, след това Кремиковци и сега ЦСКА. Все дружества от национално значение. И, какво ще остане? Някакви боричкощи се индивиди, които се надцакват под масата!

Вие все едно се цакате на терена. Рецептата е само една, всичи чужденци си заминават, отборите от школите и край на футбола като сергия. Градиш отбор за да игаеш а не да продаваш и за пет години ще заиграем на добро ниво навън. Аз така си мисля.

СИН_ИМПЕРАТОР

Мнениеот СИН_ИМПЕРАТОР » 06 юли 2013 12:56

Ние сме армейци, ние сме “ МАРКА ” , не ПОЩЕНСКА БЕ, добре де КОМУНИСТИЧЕСКА, АМА ЗАПАЗЕНА! Какво трябва да разбираме, когато някой ни каже аз съм от - цска .

1)Аз не съм от София,може и тук да съм роден но дядо ми е дошъл в София след 9 IX 1944 г. от село с ЧЕРВЕНАТА АРМИЯ и комунистите .

2)Аз живея в София,не защото някой мой роднина е родом от тук, дядо ми е строил националният обект Кремиковци и други грозни комунистически недоразумения.

3)Аз живея в центърът на София но този апартамент не е наследство от дядо ми , след амнистията 1944г. в която освобождават рецидивистите и комунистите от затворите, дядо ми излиза от затвора,след това убил някакви Софийски богаташи „ФАШИСТИ” за единият апартамент, а за другите ни апартаменти е пратил собствениците мръсните „ФАШИСТИ” ,"ВРАГОВЕТЕ НА НАРОДА” в концлагерите Белене, Ловеч или Скравена,вече не си спомням в кой от всички,сега след "промените" представяте ли си,"НАГЛИТЕ" наследници на "Фашистите" С ЦЯЛОТО СИ НАХАЛСТВО ИСКАХА ДА ИМ ВЪРНЕМ АПАРТАМЕНТИТЕ (дадени "справедливо” на дядо от НАРОДНАТА ВЛАСТ) ,но не можаха да си ги вземат.За единия собствениците, умрели още 50-те години в концлагерите, а останалите апартаменти, дядо и татко ги прехвърлиха през няколко собственика и после пак на нас и си останаха завинаги наши,пък и нали 63 години партията и приятелите на дядо са на власт,какво си въобразяват тия "Фашисти"..

4) Аз съм завършил, "елитна" Софийска гимназия, Горна Баня или училището за „свръх” надарени деца на - людмила живкова,не защото съм много умен или надарен, а защото аз съм МНОГО повече от всички останали боклуци живеещи в България, аз съм (внук-син) на АКТИВНИ БОРЦИ ПРОТИВ ФАШИЗМА.

5)Аз работя в фирмата на татко,и карам черен мерцедес, той изведнъж след 10 X I 1989г. стана милионер,не защото е много умен или способен,защото до сега 8 фирми подред му фалираха , ама винаги след това, някакви чичковци идваха с едни куфарчета в нас и татко правеше следващата си партийна фирма.6)Аз обичам да слушам ЧАЛГА и СРЪБСКО , то ЧАЛГАТА си е СРЪБСКО с Български текст ,ама това е музика, какви текстове само,каква красота на изразяването има в тоя сръбски език,леле майко, някакви глупаци ги чух да злословят , че комунистите искали със СРЪБСКОТО и ЧАЛГАТА да ЛУМПЕНИЗИРАТ НАСЕЛЕНИЕТО ,ама аз си знам,че това е злостна Фашистка пропаганда и глупости. Мама и татко също много обичат, чалга и сръбско, това е сигурно от СЕЛСКИЯТ КОРЕН на баба и дядо, който мама и татко се опитвт всячески да забравят и прикрият , ама то на лицето им е изписано, НИЕ СМЕ ОТ СЕЛО. Всяка година на събора на Б(К)СП на БУЗЛУДЖА слушаме,най - доброто от фолка и най - вече любимият певец на мама, татко,баба и дядо - ВЕСЕЛИН МАРИНОВ.

7)Аз като всеки ИСТИНСКИ АРМЕЕЦ, съм СЛАВЯНИН и СИЛНО обичам нашите СЛАВЯНСКИ БРАТЯ - сърбите и руснаците, мене не ме интересуват чак толкова интересите на България, но когато трябва да защитавам интересите на СЛАВЯНСКИТЕ ни БРАТЯ - СЪРБИТЕ или РУСНАЦИТЕ съм готов на всичко , вея ТЯХНИТЕ чужди СРЪБСКИ ЗНАМЕНА на така наречените Български светини (Шипка) или на Българският стадион на,който нашият отбор с червената петолъчка е под наем, въобще не ме интересува мнението на някакви мръсни Фашисти от сектор Б, че СВИНЕТЕ (те така ни наричат ) не сме били БЪЛГАРИ.

СЛАВЯНСТВОТО и СЛАВЯНСКИТЕ НИ БРАТЯ СА НАД ВСИЧКО за НАС - АРМЕЙЦИТЕ.

8.Ясно е,че аз по наследство съм АРМЕЕЦ, любимият отбор на дядо и татко е цска, нашият стадион е Българска АРМИЯ, някакъв "глупак" го чух да разправя ,че не можело да има Българска армия,че само в съветският съюз имало армия а в България имало САМО - ВОЙСКА и можело щом ще е армия да се знае ,че тя е КОМУНИСТИЧЕСКА или - НАРОДНА АРМИЯ. "Глупаци" това са ония от сектор Б, е затова стадиона им е на село в Подуене, е вярно чувал съм от дядо ,че партията на дядо им национализирала стадиона в ЦЕНТЪРА на София, вкарала цялото ръководство и част от футболистите в концлагери, а и понеже другарите на дядо и дядо ненавиждали буржуазният - Фашистки отбор на ЛЕВСКИ, който им напомнял за времето от преди 9 IX 1944 ги изхвърлили извън пределите на тогавашна София за да ги унизят и ако може - ДА ГИ ЗАКРИЯТ .

Нашият стадион НАРОДНА АРМИЯ е в центърът на София, е той майче НЕ Е НАШ ,добре де и той е национализиран, както и всичко друго в България НАЦИОНАЛИЗИРАНО от ЧЕРВЕНАТА ПАРТИЯ на дядо и другарите му , но ние сме армейци, ние сме МАРКА ,не ПОЩЕНСКА БЕ, добре де КОМУНИСТИЧЕСКА АМА ЗАПАЗЕНА! :mrgreen:

Потребителски аватар
No Pyro No Fun
Контакти:

Мнениеот No Pyro No Fun » 06 юли 2013 12:58

СИН_ИМПЕРАТОР написа:Ние сме армейци, ние сме “ МАРКА ” , не ПОЩЕНСКА БЕ, добре де КОМУНИСТИЧЕСКА, АМА ЗАПАЗЕНА! Какво трябва да разбираме, когато някой ни каже аз съм от - цска .

1)Аз не съм от София,може и тук да съм роден но дядо ми е дошъл в София след 9 IX 1944 г. от село с ЧЕРВЕНАТА АРМИЯ и комунистите .

2)Аз живея в София,не защото някой мой роднина е родом от тук, дядо ми е строил националният обект Кремиковци и други грозни комунистически недоразумения.

3)Аз живея в центърът на София но този апартамент не е наследство от дядо ми , след амнистията 1944г. в която освобождават рецидивистите и комунистите от затворите, дядо ми излиза от затвора,след това убил някакви Софийски богаташи „ФАШИСТИ” за единият апартамент, а за другите ни апартаменти е пратил собствениците мръсните „ФАШИСТИ” ,"ВРАГОВЕТЕ НА НАРОДА” в концлагерите Белене, Ловеч или Скравена,вече не си спомням в кой от всички,сега след "промените" представяте ли си,"НАГЛИТЕ" наследници на "Фашистите" С ЦЯЛОТО СИ НАХАЛСТВО ИСКАХА ДА ИМ ВЪРНЕМ АПАРТАМЕНТИТЕ (дадени "справедливо” на дядо от НАРОДНАТА ВЛАСТ) ,но не можаха да си ги вземат.За единия собствениците, умрели още 50-те години в концлагерите, а останалите апартаменти, дядо и татко ги прехвърлиха през няколко собственика и после пак на нас и си останаха завинаги наши,пък и нали 63 години партията и приятелите на дядо са на власт,какво си въобразяват тия "Фашисти"..

4) Аз съм завършил, "елитна" Софийска гимназия, Горна Баня или училището за „свръх” надарени деца на - людмила живкова,не защото съм много умен или надарен, а защото аз съм МНОГО повече от всички останали боклуци живеещи в България, аз съм (внук-син) на АКТИВНИ БОРЦИ ПРОТИВ ФАШИЗМА.

5)Аз работя в фирмата на татко,и карам черен мерцедес, той изведнъж след 10 X I 1989г. стана милионер,не защото е много умен или способен,защото до сега 8 фирми подред му фалираха , ама винаги след това, някакви чичковци идваха с едни куфарчета в нас и татко правеше следващата си партийна фирма.6)Аз обичам да слушам ЧАЛГА и СРЪБСКО , то ЧАЛГАТА си е СРЪБСКО с Български текст ,ама това е музика, какви текстове само,каква красота на изразяването има в тоя сръбски език,леле майко, някакви глупаци ги чух да злословят , че комунистите искали със СРЪБСКОТО и ЧАЛГАТА да ЛУМПЕНИЗИРАТ НАСЕЛЕНИЕТО ,ама аз си знам,че това е злостна Фашистка пропаганда и глупости. Мама и татко също много обичат, чалга и сръбско, това е сигурно от СЕЛСКИЯТ КОРЕН на баба и дядо, който мама и татко се опитвт всячески да забравят и прикрият , ама то на лицето им е изписано, НИЕ СМЕ ОТ СЕЛО. Всяка година на събора на Б(К)СП на БУЗЛУДЖА слушаме,най - доброто от фолка и най - вече любимият певец на мама, татко,баба и дядо - ВЕСЕЛИН МАРИНОВ.

7)Аз като всеки ИСТИНСКИ АРМЕЕЦ, съм СЛАВЯНИН и СИЛНО обичам нашите СЛАВЯНСКИ БРАТЯ - сърбите и руснаците, мене не ме интересуват чак толкова интересите на България, но когато трябва да защитавам интересите на СЛАВЯНСКИТЕ ни БРАТЯ - СЪРБИТЕ или РУСНАЦИТЕ съм готов на всичко , вея ТЯХНИТЕ чужди СРЪБСКИ ЗНАМЕНА на така наречените Български светини (Шипка) или на Българският стадион на,който нашият отбор с червената петолъчка е под наем, въобще не ме интересува мнението на някакви мръсни Фашисти от сектор Б, че СВИНЕТЕ (те така ни наричат ) не сме били БЪЛГАРИ.

СЛАВЯНСТВОТО и СЛАВЯНСКИТЕ НИ БРАТЯ СА НАД ВСИЧКО за НАС - АРМЕЙЦИТЕ.

8.Ясно е,че аз по наследство съм АРМЕЕЦ, любимият отбор на дядо и татко е цска, нашият стадион е Българска АРМИЯ, някакъв "глупак" го чух да разправя ,че не можело да има Българска армия,че само в съветският съюз имало армия а в България имало САМО - ВОЙСКА и можело щом ще е армия да се знае ,че тя е КОМУНИСТИЧЕСКА или - НАРОДНА АРМИЯ. "Глупаци" това са ония от сектор Б, е затова стадиона им е на село в Подуене, е вярно чувал съм от дядо ,че партията на дядо им национализирала стадиона в ЦЕНТЪРА на София, вкарала цялото ръководство и част от футболистите в концлагери, а и понеже другарите на дядо и дядо ненавиждали буржуазният - Фашистки отбор на ЛЕВСКИ, който им напомнял за времето от преди 9 IX 1944 ги изхвърлили извън пределите на тогавашна София за да ги унизят и ако може - ДА ГИ ЗАКРИЯТ .

Нашият стадион НАРОДНА АРМИЯ е в центърът на София, е той майче НЕ Е НАШ ,добре де и той е национализиран, както и всичко друго в България НАЦИОНАЛИЗИРАНО от ЧЕРВЕНАТА ПАРТИЯ на дядо и другарите му , но ние сме армейци, ние сме МАРКА ,не ПОЩЕНСКА БЕ, добре де КОМУНИСТИЧЕСКА АМА ЗАПАЗЕНА! :mrgreen:

Верно ли това е филма в който част от вас живеят :o
Тоя хероин ви е*ава майката...
Изображение

vankata462
Контакти:

Мнениеот vankata462 » 06 юли 2013 13:06

a bre sini putufci ievroidioti vie kato niamate istoria kakvo osvetlenie chakate da vidite.samo cska :)

praistoria
Контакти:

Мнениеот praistoria » 06 юли 2013 13:13

ПортугалецКамикадзе написа:Оная работа сте ми виждали. Умирате, това е. Ако бяхте истинска марка, харизма, бранд, ореол или там каквато измишльотина искате, нямаше да се стигне до тук. Но вие сте просто един червен, комунистически балон, който рано или късно ще се спука. Просто таква ви е съдбата. ФУтболна марка дрън дрън, от 25 години насам Литекс е по-успял от вас бе :lol:

Скоро и на вашата разорана нива, спокойно :lol: . Не знам какво се присмиваш на ЦСКА- на вас ако ви отнемат "безценните" 20-и-не-знам-си-колко-си титлички ще има получили сърдечен срив "фенове" в не по-малки количества, отколкото при чорбата. Въобще да мразиш чорбата и да си от Левски е като да не харесваш лилаво, но да обичаш синьо с червени отенъци :lol: .
http://s14.postimg.org/yhsn7jrlt/Capture.png
Коментар след загуба на Локомотив с 3:0 от Пирин. Добре, че са "истински майни", иначе щяха да изглеждат като комплексари :D .

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 06 юли 2013 13:22

До 1948 година шампиони на България са ставали следните отбори!

-Левски (1914), Славия (1913), ЖСК София (1929), Спортклуб София (1919), АС-23 (1923), Ботев (1912), Владислав Варна (1916), Тича Варна (1913) и Шипченски Сокол Варна (1918)!

-Първото държавно първенство е от сезон 1924 но то не завършва! Така, че първият Шампион е Владислав Варна от 1925 година!

От този сезон нататък отборите стават шампиони в следният ред!

Владислав от първото си участие (но е и първи шампион)

Славия чака 4 години за първата си титла!

Ботев Пловдив чака 5 години за първата си титла!

АС-23 чака 7 години за първата си титла!

Шипченски Сокол чака 8 години за първата си титла!

Левски София чака 9 години за първата си титла!

Спортклуб София чака 11 години за първата си титла!

Тича Варна чака 14 години за първата си титла!

ЖСК София чака 11 години за първата си титла! (11 години са защото е основан 1929, докато всички останали отбори са основани преди 1925 година!)

Но през 1948 се появява нов отбор той се получава от две направления! От новообразуваните два клуба Септември и Чавдар през 1944!

Чавдар е обединение на АС-23 със Шипка-Победа (обединени месец преди това, Шипка и Победа София). Като АС-23 (Офицерски клуб) и Шипка (клуб с крайно лява идеология пред войната) са два от водещите отбори на София, АС-23 е бивш шампион и носител на Царската купа, а Шипка София също е бивш носител на Царската Купа! Идеята за този нов клуб е изцяло от крайно лявото ръководство на Шипка начело с Михаил Михайлов. Последният отбор включен в обединението е Спартак Подуене (бивш Цар Борис III). Новият клуб бива кръстен на обикалящият до скоро партизански отряд Чардар, това става на 9.11.1923 г. Новият клуб не взима нито цветовете на АС-23 бяло и черно, нито цветовете на Шипка зелено-бяло а избира изцяло нови Небесносиньо и бяло! За клубната емблема е избрана старата такава на АС-23 но с чисто нови цветове от черно в червено! Стадион на клубът става Атлетик Парк, но трябва да се отбележи факта, че до 1944 в София само 3 клуба имат истински стадион с трибуни Левски, Славия и АС-23. А ФК-13 ползва стадион Юнак, докато ЖСК предимно игрище Левски. Останалите клубове в това число и ЖСК имат собствени сгурийни игрища но без трибуни, като само тези на Спортклуб София и Бенковски можели да се определят като нещо подобно на стадион, т.к. имали ограничен брой редове трибуни! Така, че логично новият отбор Чавдар започнал да използва един от малкото истински стадиони тогава в София, какъвто бил и Атлетик Парк!

Другият клон Септември София (кръстен на септемврийското въстание) бива създаден на 25.10.1944 на основата на Спортклуб София плюс още три по-малки отбора както него от квартал Сердика! Клубът запазва цветовете на Спортклуб в лилаво и бяло до 26.3.1945г. когато към него биват прибавени няколко други клубове главно от региона на Коньовица, както и един от региона на Спортклуб! Няма смисъл да изброяваме тези клубове, единственият важен от тях е Ботев София (също като Шипка крайно ляв футболен клуб) известен още и като Ботев Коньовица! Въпреки, че това вливане на клубове в Септември 5 месеца след като е основен не му променя името, то променя всичко друго за него като клуб! Клубът се премества да играе от игрището на Спортклуб в това на Ботев. както и приема неговите цветове за свой червените (същите тези цветове онаследява и Септември при ЦДВ днес като клуб). Така този нов клуб продължава да играе в първенството на София от наследството на Спортклуб, но играе с цветовете на Ботев! А огромната част от футболистите са именно от Спортклуб или негови юноши!

Така се стига и до сезон 1947/48 когато първенството на София върви към края си, традиционните клубове Левски и Славия са борят за титлата на София, заедно с новите им съперници Септември (наследяващ като позиция тази на Спортклуб от преди войната) и Спартак София (наследяващ като позиция тази на ФК-13 от преди войната). Останалите два отбора в първенството са ЖСК с новото си име Локомотив (който също е нов клуб за елита на София т.к. прави своят дебют едва през 1939/40 г.) и Спортист София! Междувременно предишният сезон военният клуб Чавдар изпада във втора дивизия на София и търси начин да се завърне в елита!!! Това става на 5.5.1948 година когато три кръга преди края на сезона футболният клуб на Септември София е обединен с ЦДВ (новото име на Чавдар получено няколко месеца преди след документално обединение с Физкултурния колектив на ЦДВ - Централен дом на войската ). Дълго време преди това ръководството на Чавдар търсят ракета носител за тях, която да ги изстреля на орбитата наречен първа софийска дивизия! Именно основателят на Чавдар Михаил Михайлов е в основата и на новият клуб Септември при ЦДВ! Въпреки, че дълго време имат идеята да използват Спортист Хаджи Димитър за тази си цел те така и не успяват! Така накрая на 5.5.1948г. 3 кръга преди края на редовният сезон се случва мечтата на хората ръководещи отборът от втора дивизия, обединяват се с отбора на Септември (намиращ се по-това време на 3 място в първа лига). Не е ясно как и защо Септември се съгласяват на това нещо, но по-скоро нямат особен избор за друго решение! В същият ден клубът играе и своят първи мач с Левски загубен с 0-1! Екипа на отбора става в червено, екипа с който играе Септември до тогава, близо 70% от футболистите също идват от Септември, а новата емблема на клубът е в типично социалистически тип. Петолъчка заградена житни класове, стадион остава Атлетик Парк но веднага започва да се извършва ремонт върху него както на трибуните така и терена като става първият затревен терен в страната! В крайна сметка новият клуб Септември при ЦДВ завършва втори в крайното класиране и се класира за националното първенство в края на лятото!!!

За съжаление след новото обединение не пострадва само Септември а и Спортист Хаджи Димитър. Отборът на Спортист е единственият клуб с положителен баланс срещу Левски София, трябва да изтърпи своят залез на картата веднага след края на софийското първенство! Отборът бива наказан заради отказа му да се слее с Чавдар и постепенно обезкръвяван като накрая бива влят в също новият клуб ВВС София! Въпреки това този клуб известен най-вече със своята школа дава истинското начало на Септември при ЦДВ! Защото дава на този клуб първите му най-големи играчи и легенди напуснали клуба в посока Парка на Свободата, след залеза на Спортист! А именно Стефан Божков, Борис Трънков, Панайот Панайотов - Гацо, Георги Цветков и година по-късно Иван Колев!

Именно с този си нова капитал от Септември и взетите от Спортист София през лятото футболисти Септември при ЦДВ започва новият сезон. А новият сезон противно на сегашната практика тогава започва с националното първенство! Така само 4 месеца или 128 дни по-късно след като бива основан Септември при ЦДВ като клуб, печели титлата на България! Това става на 9.9.1948г. след като побеждава Левски с 3-1 във вторият финален мач на първенството въпреки загубата в първият мач!

Така в световен план се появява нещо нечувано най-вероятно по-света което е за Гинес! Един клуб да стане шампион в годината на своето основаване, или ако приемем другият още по-абсурден вариант отбор започнал сезона във втора дивизия, накрая да стане шампион! Всъщност през 1948г. реално шампион става Септември а не друг, но 65 години по-късно това вече не се помни!

СЕПТЕМВРИ ПРИ ЦДВ ЧАКА 128 ДНИ ЗА СВОЯТА ПЪРВА ТИТЛА!!! Основан на 05.05.1946, шампион на 09.09.1948!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Върни се в “Архив”