Колко пъти марката Кока Кола е променила името си от създаването си досега, или пък марката LEVI'S или пък футболната марка Барселона ? Вижте трансформациите на комунистическото отроче Септември при ЦДВ, ЦДНВ,Отбор на народната войска,Отбор на софийския гарнизон, ЦДНА , ЦСКА „Червено знаме“, ЦСКА „Септемврийско знаме“, ЦФКА „Средец“ ,ЦСКА, Червена нафта 1923 .
Ами гледам постиженията на двата Клуба след абдикирането на партията майка от ЦСКА, и виждам доста съществена разлика в полза на Левски.
Не става много ясно какво по-точно иска да каже авторът. Така че, аз го приемам като опит за проява на чувство за хумор, и го оценявам с много добър 5. Похвално е, че се е опитал да се пошегува ...
Дарвин е в грешка ! Човекът не е произлязал от маймуната ! Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !
Създадени сме като Левски и сега сме Левски , както и Ботев и Славия и Локомотив ,въпреки че създателите на ЦСКА преименуваха по време на комунизма и тези отбори -Тракия ,ЖСК-СЛАВИЯ ,Ударник ,Торпедо .
Вашите са наложени, пък нашите не така ли? Феновете са искали да се казва Средец може би? Това са най-тъпите доводи, и Ман Юнайтед се е казвал Нютън Хийт и какво от това? Фактите сами говорят за себе си и те са ЦСКА 85 победи в евротурнирите, Лефски 66.
Проблема е, че и вие почитателите на цска не знаете какво искате. От 10 човека, 10 различни виждания за проблема. Отивате на протест срещу Титан, от там самият Титан ви повежда към БФС, айде БФС виновни. Липсата на ясна позиция ви прави лесно манипулирани, и търсещи вина във всичко всевъзможно. И 5 години да играете във "В" група са нищо в сравнение с гаврата която си правят двама изявени полуграмотни индивида с вас. Нямате доблест и чест. Искате нещо, ама не знаете какво.
Според 1/3 от британските ученици СИРЕНЕТО расте по дърветата.
Не мога да разбера синия комплекс, искате ЦСКА да го няма, за да нямате конкуренция? И какво става ако сте само вие шампиони в А група, голям кеф, всички лягат, Лудите и Литекс утре ги няма и пак в Европа нищо? Няма нищо по-хубаво от това да имаш силни съперници, така и ти ставаш по-добър. Аз съм за още 5 добри отбора да се появят, вие искате да имате по-малко.