Иртиш Павлодар - Левски София - 2:0 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Иртиш Павлодар - Левски София - 11.07.2013 / 16:00
0:2 и категорично продължаване напред! После резваме и Босненците и ми идва прилив на енергия за шампионската титла в БГ
КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:Левски е по-класният отбор.Липсата на шанс и съсредоточение пред гола ги лиши от победа.Един хикс с голове или победа за българите е много по-вероятен изход от двубоя.Всички останали положения са вариации на тема.Комплексарщина и злоба.Жалкарите дори не подозират че сините могат да добавят коефицент за останалите отбори както и националният тим с класирането си напред.Успех на Левски.
"Левски" не показа, че е по-класен отбор. Вече няколко години "Левски" не показва, че е по-класен отбор от съперниците си в ЕКТ и в родното първенство. "Левски" няма потенциал на класен отбор. Имаш право на квалификации. Дали са основателни? Меродавни са играта и резултатите на отбора.
ще изчакам реванша в Павлодар и след него ще кажа имената на всички които ще псувам докато не се махнат от Левски.
На мушката са следните:
Пелето,Пинто,Рамос,Силва и естествено Базил не заради дузпата а заради своеволията му.
Надеждата за реванша е в имената
Лопес,Вутов,Гариииии.
Ако не им тръгне играта на тях ще стане страшно.
На мушката са следните:
Пелето,Пинто,Рамос,Силва и естествено Базил не заради дузпата а заради своеволията му.
Надеждата за реванша е в имената
Лопес,Вутов,Гариииии.
Ако не им тръгне играта на тях ще стане страшно.
LEVSKI_FOREVER
не съм очаквал,че срещу тези дървари ще бъде такава мъка, но все пак си мисля, че ще се класираме напред. Иначе 1:2 е мача според мен.
Отстраняваме Иртиш, нямам капка съмнение в това. Определено сме по-добрият и техничен отбор като единици, не виждам защо колегите толкава се тревожат за класата на играчите ни. Проблемът в първия мач беше ... че е първи официален мач пред пълен стадион, та тук вероятно се понатежали очакванията. Не казвам, че това е нормално за отбор като Левски, но фактите са такива каквито са.
Също така се надявам, че Митов ще направи две кардинални промени:
1) Базил на мястото на Силва. Вторият е добър таран, но е типичен консуматор и на практика ненужен сред сгъстената казахска защита, докато Базил е по-комбинативен, умее да се освободи от пряк пазач, да стреля в сгъстена отбрана и да участва в изграждането на атаките.
2) Даниел Димов на мястото на Везалов. Митака ще ме прощава, но освен че всяко него отиграване вдига кръвното, той имаше не повече от 10% спечелени високи топки, и то срещу противници със сходна физика, което е абсолютно недопустимо. За сравнение, Димов е пълен господар на втория етаж, а и умее да гардира топката, след което да я разиграе със съотборник и да я запази в притежание на отбора.
Абе, защо не ви хареса Бру? Та този играч си мирише на футбол. така както приятелките ни "ухаят" на разлагане. Гледа по-далеч от носа си, дългите му пасове, особено тези към крилата, са прецизни и правилни в повечето ситуации. Освен това, подава НАПРЕД и не се бои да се надиграва с противник, след което да спечели някой и друг метър. Освен това има и физика, висок е, а и явно ще бъде новият изпълнител на статични положения. Горе главите, това е негов дебютен мач, тепърва ще ни радва с качествата си
Също така се надявам, че Митов ще направи две кардинални промени:
1) Базил на мястото на Силва. Вторият е добър таран, но е типичен консуматор и на практика ненужен сред сгъстената казахска защита, докато Базил е по-комбинативен, умее да се освободи от пряк пазач, да стреля в сгъстена отбрана и да участва в изграждането на атаките.
2) Даниел Димов на мястото на Везалов. Митака ще ме прощава, но освен че всяко него отиграване вдига кръвното, той имаше не повече от 10% спечелени високи топки, и то срещу противници със сходна физика, което е абсолютно недопустимо. За сравнение, Димов е пълен господар на втория етаж, а и умее да гардира топката, след което да я разиграе със съотборник и да я запази в притежание на отбора.
Абе, защо не ви хареса Бру? Та този играч си мирише на футбол. така както приятелките ни "ухаят" на разлагане. Гледа по-далеч от носа си, дългите му пасове, особено тези към крилата, са прецизни и правилни в повечето ситуации. Освен това, подава НАПРЕД и не се бои да се надиграва с противник, след което да спечели някой и друг метър. Освен това има и физика, висок е, а и явно ще бъде новият изпълнител на статични положения. Горе главите, това е негов дебютен мач, тепърва ще ни радва с качествата си

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Аз останах с противоречиви чувства спрямо Бру.Имаше добри отигравания, но и малко брак.Като цяло ми хареса.
Ако терена е като на Астана ще ви е много трудно,на тоя мокет топката по различен начин отскача и се движи.Заради това се играе по бързо-да не ви се скапят батериите към 60мин.
Ето я нашата купа-http://hellp.net/wp-content/uploads/2012/12/Cvetan_Vasilev_s_Botev.jpg
zlobul написа:Спомена за Силва ....що си мислиш , че Кавальо и Генков са по различни ?
Ми той Силва повече пречи от колкото да помага,Базил поне се връщаше назад,виждаше се че има желание в него.Вярно е,че пропусна дузпа,но всеки пропуска,доколкото си спомням това му е първия пропуск от бялата точка.Силва стоеше напред забит,и от 1000 центриране спечели само 2,като единия път би топката с глава на 5 метра от вратата,а другия път попречи на Рамос да вкара

ivan40 написа:Ако терена е като на Астана ще ви е много трудно,на тоя мокет топката по различен начин отскача и се движи.Заради това се играе по бързо-да не ви се скапят батериите към 60мин.
http://tv.ffk.kz/archive
Ето я нашата купа-http://hellp.net/wp-content/uploads/2012/12/Cvetan_Vasilev_s_Botev.jpg
- MagicMoments
- Контакти:
Nuke написа:Teo написа:Кой ще биете бе.. мача е 4:1 и мигновено връщане в кочината
Жалко е да се подиграваш на отбор, който играе в ЕКТ, докато си фен на отбор, който не се знае дали ще съществува утре. Само казвам.
То пък като че ли пък левскарите не пускат по 5-6 теми на ден в техния форум,каквито едните фенове,такива и другите,омагьосан кръг,от който не се вижда,че и двата гранда ,както и БГ футбола затъва и спасение няма.
А колкото до мача,щом в София,Иртиш имаха 2 100% положение,при положение,че най-продължителното им владение на топката им бе 30 секунди,си личи нуждата от ЦЗ. А ако играем така :
,ще станем май идиоти на 2 континента.А дори да ги отстраним максимума е 3 кръг,когато сме не поставени.Митов измисли как да надхитри Иртиш
Сините се прибират в реванша, търсят бърз гол от контраатака
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]