Слухове, изказвания и "новини" за бъдещето на ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
nicromanser
Контакти:

Re: Истинската българска футболна марка е ЦСКА

Мнениеот nicromanser » 06 юли 2013 09:46

Някой тук във форума, а и някой мустакати ръководители на един посредствен клуб си позволяват да дават оценка за миналото, за някакви репресии, за някакъв комунизъм. ами добре ще кажа и аз само едно:
Майор от държавна сигурност, със заплата на милиционер, притежаващ алфа ромео 1971г. Големи репресии голямо нещо е било. Дай боже всеки му такива репресии, когато обикновенния гражданин нямаше даже жугула!!!
[center]ЕДИН ГОСПОД БОГ И СИНА МУ ИСУС ХРИСТОС
ЕДНА РЕЛИГИЯ-ПРАВОСЛАВИЕ
ЕДНА МИЛА СТРАНА-БЪЛГАРИЯ
ЕДИН НАРОД-БЪЛГАРСКИ
ЕДИН ОТБОР
ЦСКА НИЩО ДРУГО НЯМА ЗНАЧЕНИЕ
[/center]

Потребителски аватар
No Pyro No Fun
Контакти:

Мнениеот No Pyro No Fun » 06 юли 2013 09:47

hellyeah написа:
No Pyro No Fun написа:
hellyeah написа:Най - смешното е ,че Чавдар крета до 1948 година във втора дивизия , докато на 04.05.1948 година другарите не решават между две ракии и салати да го обединят със Септември София ,който е втори в класирането .И така новосъздаденият отбор на 05.05.1948 сутринта Септември при ЦДВ , следобед на 05.05.1948 вече губи първия си мач срещу Левски с 1-0 . :arrow: 5 май 1948 г., само ден след създаването на Септември при ЦДВ (Централен дом на войската) - първото име на ЦСКА. Мачът се играе пред 12 000 зрители на стадион "Юнак", а Левски печели с 1:0 в мач за Софийско първенство. Първият гол в историята на Вечното дерби е дело на Борислав Цветков - Жук в 36-та минута. Същевременно това е първа победа на Левски.

Някои пък разправят че сме създадени за да има отбор който да може да се противопоставя на останалите от Европа и не само по футбол... преди това...вашите европейски мачове в София Нюрнберг 1:7 (1925), с Дрезден 0:6, с Расинг (Страсбург) 0:9, Прага 0:6 (1932), с БСК Београд 0:10 (1934)... не съм сигурен ама май нашия първи мач в Европа е с Днамо Букурещ и ги бием с 8:1 в София... за другите всички знаят. ЦСКА носи най-много слава на България и това е факт... кой друг волейболен клуб може да се похвали със това Носител на КЕШ за 1969
Участник във "Финална 4-ка" на КЕШ през 1963, 1971, 1977, 1985, 1987, 1988, 1990
Носител на КНК за 1976
Участник във "Финална 4-ка" на КНК през 1981, 1986...
Ако нас ни нямаше сега нямаше Стоичков да е известен по цял свят... Любо Пенев и Емил Костадинов нямаше да са постигнали и те толкова много като футболисти... Петър Жеков също... дали някой е щял да забележи Бербатов, Стилян, Мартин Петров ако не бяха играли в ЦСКА? Лечков дали щеше да премине в Хамбургер ако не беше дошъл в ЦСКА? Димитър Пенев щеше ли да е това което е сега... дори Пламен Гетов преминава в ЦСКА за да може да осъществи трансфер в Португалия. Ето сега И.Иванов и Тонев са едни от най-добрите български футболисти... Кубрат Пулев от нашата школа... има още много...

Сега какво , да ти изброявам успехите на спортен клуб Левски ли ?Между другото - защо Петър Жеков игра за ветераните на Берое и нито веднъж за ветераните на ЦСКА ?

Аз не съм изброил всички усепхи просто малка част от по-значителнитие... за Петър Жеков не знам защо не е играл за ветераните на ЦСКА, но знам че обича ЦСКА и този отбор му е на сърцето. Ето нещо любопитно за Петър Жеков...
[offtopic]
БФФ СКРИ ПОКАНАТА НА ФИФА ЗА БЕНЕФИСА НА ВЕЛИКИЯ ВРАТАР ЛЕВ ЯШИН В МОСКВА ПРЕЗ 1971 Г, изпратена на "армейския" голмайстор Петър Жеков, носител на „Златната обувка" с 36 гола ) за 1969 г. Меракът им бе там да играе фаворизираният им любимец Гунди, но не би! ФИФА изрично нареди: единствено и само Петър Жеков е поканен за бенефиса! Стрелецът се включи успешно през второто полувреме в "Отбора на звездите" и отбеляза великолепен гол с глава за 2:2!
[/offtopic]
Изображение

Потребителски аватар
tut
Контакти:

Re: Защо държавата помага на всички освен на ЦСКА?

Мнениеот tut » 06 юли 2013 09:53

Кашчей написа:
tut написа:Лол .... Русенският адвокат счетоводител реши случаят ..... Значи когато обединяват ас23 с други отбори тва е неестествено, но когато обединяват левски с друг отбор тва е супер естествено .... Респект ..... П. П. Я някой да каже ас23 естествено ли е създаден, защото с това ще решим случая с ЦСКА

Забравил си нещо да напишеш.. напред армейски лъвове :)

Тут, ти наистина ли си толкова тъп, или се опитваш да си изградиш такъв имидж?

Ако утре някой реши да обедини ЦСКА, без съгласие, с някакви прошляци... ти ще си съгласен може би? Ако някой реши, че Пената и Паро пречат и ги разстреля.. ти как ще се чувстваш, обеденителю?

Наистина си много кух... сигурно почти няма толкова кух във форума на ЦСКА!
.

EЙ много си тъп, въпреки двете ти университетски дипломи ....

Разбира се, че ще се чувсрвам зле ..... Ама от 4 години се пробвам да ти обесня, че това вече се е случвало с моя отбор при идването на комунистите ..... избиване на 1/2 от отбора + обединение с още отбори .... и тук идваш ти и ми говориш как сме били галеници и не знам си кво на власта а за същите работи при подуенци, даже не знам дали някой е бил убит, може да са били комунета и преди 44та, ги изкарваш най- репресираните същества на планетата ..... за нелевскар доста странно ...... И трябва да си рядко тъп, че да не видиш връзката между военният ас23 и военният ЦСКА ......

Напред армейски лъвове

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 06 юли 2013 09:56

https://soundcloud.com/marabuproject/ko-ne
ЦСКА ще играе в Европа
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

ПФК–ЛС–СФ1914
Контакти:

Мнениеот ПФК–ЛС–СФ1914 » 06 юли 2013 10:02

nicromanser написа:
ЕМИЛ написа:Хубаво де ,но на вас всеки момент ще ви дръпнат шалтера и всичко угасва .

поне сме виждали светлината, а вие никога, за вас светлина беше 1:17 колко жалко

Голяма светлина сте видяли, няма що. Толко сте жалки, че и пишка да ви подадат и нея ще я величаете. Големите ви успехи полуфинали след три срещи преди 40 години, дори не сте ги виждали а смо сте чували за тях. Каква марка сте бе жалка имитация на руски клуб. Как са ви измислили с прекръстване и сливане на вече съществували отбори. И този автора, поет, да го светна, че именно вашите създатели са затрили клубове за да ви има защо не ви основаха от нищото? Не можете да се сравнявате с Левски и в сънищата си защото нашия клуб е извървял целия път от основаването си до днес. Първите мачове на Левски са били срещу резервите на Славия и АС-23! А вас ви измислят и ви пускатв първенството. Добър, лош, красив, грозен всеки ден на ПФК ЛЕВСКИ СОФИЯ е изпълнен със стойност! И като тръгнете да се правите на марки и на голем гранд, помнете, че българския футбол не е фактор НИКАДЕ! Ние сме мишки от източна европа и всичките ни исторйи се ръртят около от кой сме отпаднали, на фона на проблясаци от еденични мачове веднъж на 50 години. Толкова сте жалки или можеби по-този начин оплаквате трупа на мъртвеца ЦСКА? :evil:

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 06 юли 2013 10:02

nicromanser написа:Някой тук във форума, а и някой мустакати ръководители на един посредствен клуб си позволяват да дават оценка за миналото, за някакви репресии, за някакъв комунизъм. ами добре ще кажа и аз само едно:
Майор от държавна сигурност, със заплата на милиционер, притежаващ алфа ромео 1971г. Големи репресии голямо нещо е било. Дай боже всеки му такива репресии, когато обикновенния гражданин нямаше даже жугула!!!

Забравяш, че Гунди е бил човек, който е имал право да пътува из Европа, заради професията си. Съмнява ме да си е купил "Алфата" от някоя софийска авто-къща. Обикновения човек не е разполагал с този лукс - пътуване на запад.
Я, по-добре кажи защо постоянно изкривявате историята както на вас ви е удобно!
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Потребителски аватар
Червени Воини
Контакти:

Мнениеот Червени Воини » 06 юли 2013 10:04

No Pyro No Fun написа:
hellyeah написа:
No Pyro No Fun написа:
hellyeah написа:Най - смешното е ,че Чавдар крета до 1948 година във втора дивизия , докато на 04.05.1948 година другарите не решават между две ракии и салати да го обединят със Септември София ,който е втори в класирането .И така новосъздаденият отбор на 05.05.1948 сутринта Септември при ЦДВ , следобед на 05.05.1948 вече губи първия си мач срещу Левски с 1-0 . :arrow: 5 май 1948 г., само ден след създаването на Септември при ЦДВ (Централен дом на войската) - първото име на ЦСКА. Мачът се играе пред 12 000 зрители на стадион "Юнак", а Левски печели с 1:0 в мач за Софийско първенство. Първият гол в историята на Вечното дерби е дело на Борислав Цветков - Жук в 36-та минута. Същевременно това е първа победа на Левски.

Някои пък разправят че сме създадени за да има отбор който да може да се противопоставя на останалите от Европа и не само по футбол... преди това...вашите европейски мачове в София Нюрнберг 1:7 (1925), с Дрезден 0:6, с Расинг (Страсбург) 0:9, Прага 0:6 (1932), с БСК Београд 0:10 (1934)... не съм сигурен ама май нашия първи мач в Европа е с Днамо Букурещ и ги бием с 8:1 в София... за другите всички знаят. ЦСКА носи най-много слава на България и това е факт... кой друг волейболен клуб може да се похвали със това Носител на КЕШ за 1969
Участник във "Финална 4-ка" на КЕШ през 1963, 1971, 1977, 1985, 1987, 1988, 1990
Носител на КНК за 1976
Ако нас ни нямаше сега нямаше Стоичков да е известен по цял свят... Любо Пенев и Емил Костадинов нямаше да са постигнали и те толкова много като футболисти... Петър Жеков също... дали някой е щял да забележи Бербатов, Стилян, Мартин Петров ако не бяха играли в ЦСКА? Лечков дали щеше да премине в Хамбургер ако не беше дошъл в ЦСКА? Димитър Пенев щеше ли да е това което е сега... дори Пламен Гетов преминава в ЦСКА за да може да осъществи трансфер в Португалия. Ето сега И.Иванов и Тонев са едни от най-добрите български футболисти... Кубрат Пулев от нашата школа... има още много...

Сега какво , да ти изброявам успехите на спортен клуб Левски ли ?Между другото - защо Петър Жеков игра за ветераните на Берое и нито веднъж за ветераните на ЦСКА ?

Аз не съм изброил всички усепхи просто малка част от по-значителнитие... за Петър Жеков не знам защо не е играл за ветераните на ЦСКА, но знам че обича ЦСКА и този отбор му е на сърцето. Ето нещо любопитно за Петър Жеков...
[offtopic]
БФФ СКРИ ПОКАНАТА НА ФИФА ЗА БЕНЕФИСА НА ВЕЛИКИЯ ВРАТАР ЛЕВ ЯШИН В МОСКВА ПРЕЗ 1971 Г, изпратена на "армейския" голмайстор Петър Жеков, носител на „Златната обувка" с 36 гола ) за 1969 г. Меракът им бе там да играе фаворизираният им любимец Гунди, но не би! ФИФА изрично нареди: единствено и само Петър Жеков е поканен за бенефиса! Стрелецът се включи успешно през второто полувреме в "Отбора на звездите" и отбеляза великолепен гол с глава за 2:2!
[/offtopic]

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ye2Z41llgzk[/youtube][/offtopic]
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”

Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!

ПФК–ЛС–СФ1914
Контакти:

Мнениеот ПФК–ЛС–СФ1914 » 06 юли 2013 10:11

No Pyro No Fun написа:[offtopic]Изображение[/offtopic]

Това се нарича репресия към наистина най-успелия клуб за да няма пречка за отрочето на партията! А вашето е бавна и мъчителна смърт, която вие сте си предизвикали! :lol:

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 06 юли 2013 10:18

Червени Воини написа:
No Pyro No Fun написа:
hellyeah написа:
No Pyro No Fun написа:

Носител на КНК за 1976

[offtopic]
[/offtopic]

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ye2Z41llgzk[/youtube][/offtopic]

Добре, де, пичове, спрете се, че дразните вече :evil: Защо пишете, че "единствено и само Петър Жеков е поканен за бенефиса", като от прикаченото видео се вижда и чува и името на Христо Бонев. Явно толкова е вярна и манипулацията със скритото от страна на БФФ писмо, за да се облажи Гунди.
Пак ви питам, защо постоянно изкривявате и преиначавате историята?

П.П. Благодаря на Червени Воини за споделеното видео. За малко да повярвам на това със скритото писмо.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Re: СЕГА ИЛИ НИКОГА - милиони за ЦСКА се намериха!

Мнениеот Udoji90 » 06 юли 2013 10:19

http://gong.bg/view_article.php?article_id=357619
Да видим дали поне този път не лъжат...
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Върни се в “Архив”