Левски-Иртиш Павлодар - 0:0 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Левски-Иртиш Павлодар - 0:0 FT
Каква тактика, какви 5 лева от Иртиш бе хора? Тези са трагично слаби. Ние сами си направихме мача труден. Тука само ревем, че защитата ни била слаба (не че е добра), но нападението ни е трагедия. Силва е уникално дърво, Де Карвалю и той не е в час, Генков няма картотека и т.н.. В момента Рамон Лопез спокойно може да играе централен нападател, със сигурност ще е по- ефективен от Силва и сенегалеца. Станислав Ангелов е универсален футболист, но вече става за последните 15-20 минути, и то повече в халфовата линия. Антонио Вутов е млад и греши, но търкайки пейката няма да стане голям футболист. Стефан Велев тича като "муха без глава", крайно време е Митов да му обясни какво да прави. Везалов да забравя бързо мача със Славия и да се стяга. Дъстли да вземе да тренира центрирания, а не да ми пробва удари "от халите". Кевин Бру има качества, но явно си мисли, че е още във втора френска дивизия. Три класи сме над Иртиш, просто трябва да излезем спокойно в реванша и да ги смачкаме.
- Valioba
- Контакти:
След този мач разбирам колко класни са били чужденците играли само да преди години в Левски... Тасевски, Дембеле, Грийн, Жоазиньо. Сегашните чужденци са много по-зле от нашите юноши и като мотивация и като качества. Силва не притежава реализаторски умения. Родригес откакто се помисли за звезда всеки персонален защитиник го обезличава. Мюлдер изглежда много тромав и центриранията му са супер левашки. Рамос полага усилия, но са с нулева ефективност, същото се отнася и за Пинто.
Уникален домейн на любимия отбор: LEV.SKI
- ralka_levskarka
- Контакти:
Имаше минути, в които нашите ми харесаха. Топката просто не влизаше и не влизаше, ще изчакам да мине реванша, трагедии не искам да правя. Вутов можеше да вкара гол, но според мен се забави доста, при едно положение.
П.С. Да вземат да ги научат тия дузпи най- накрая. Минута преди Карвальо да бие дузпата се разбра, че топката няма да влезе във вратата
П.С. Да вземат да ги научат тия дузпи най- накрая. Минута преди Карвальо да бие дузпата се разбра, че топката няма да влезе във вратата

[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
ralka_levskarka написа:Имаше минути, в които нашите ми харесаха. Топката просто не влизаше и не влизаше, ще изчакам да мине реванша, трагедии не искам да правя. Вутов можеше да вкара гол, но според мен се забави доста, при едно положение.
Ви гол освен от рикошет и дузпа не може те да вкарате!!!!!!!!!!!!!!!!
- ralka_levskarka
- Контакти:
fenred написа:ralka_levskarka написа:Имаше минути, в които нашите ми харесаха. Топката просто не влизаше и не влизаше, ще изчакам да мине реванша, трагедии не искам да правя. Вутов можеше да вкара гол, но според мен се забави доста, при едно положение.
Ви гол освен от рикошет и дузпа не може те да вкарате!!!!!!!!!!!!!!!!
Ко?
Re: Левски-Иртиш Павлодар - 04.07.2013г. - 21:00ч.
mistreated написа:
Може, когато нямаш никакво доверие на защитниците си. Вие с тези 3 деф. халфа допуснахте 3-4 положения, някои от които 100%-ви, какво оставаше ако играехте с 1 опорен халф.
Един въпрос: Кои бяха тримата дефанзивни полузащитници? Вчера преброих само двама, къде се губи третият? Далеч съм от мислълта, че давиш мъката тук, ама знам ли, все пак може да съм изпуснал нещо...
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Не очакваш и срещу тия да направите нов резил но нищо ново.Но там ще е по лесно ще се отворят малко и ще имате шанс за бързи атаки но с тая защита къде я имате много трудно ще стане Иртиш имаха доста положения и можеха да си решат мача още в София.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=k5IKmVj1iqw[/youtube]
- Drunken_Master
- Контакти:
ralka_levskarka написа:Имаше минути, в които нашите ми харесаха. Топката просто не влизаше и не влизаше, ще изчакам да мине реванша, трагедии не искам да правя. Вутов можеше да вкара гол, но според мен се забави доста, при едно положение.
Имаше минути,да...
Те Левски направо играха извънземен футбол...Според мен само се гъбаркаха с другия отбор и накрая забравиха да вкарат...
Да не забравяме,че Иртиш също е стойностен отбор.Миналата година играха полуфинал в ШЛ...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

- ralka_levskarka
- Контакти:
Drunken_Master написа:ralka_levskarka написа:Имаше минути, в които нашите ми харесаха. Топката просто не влизаше и не влизаше, ще изчакам да мине реванша, трагедии не искам да правя. Вутов можеше да вкара гол, но според мен се забави доста, при едно положение.
Имаше минути,да...
Те Левски направо играха извънземен футбол...Според мен само се гъбаркаха с другия отбор и накрая забравиха да вкарат...
Да не забравяме,че Иртиш също е стойностен отбор.Миналата година играха полуфинал в ШЛ...
Вие пък кои бяхте? Все още не мога да реша..