ShooterMan написа:НЕ МОЖЕ!!!
КЪШ В ЗОНИТЕ!!!
Ние не ги искаме в ЮЗ В група, не може да ни натрапват някакво си четирибуквие в последния момент .Да си започнат от Б окръжна .
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
ShooterMan написа:НЕ МОЖЕ!!!
КЪШ В ЗОНИТЕ!!!
милиони за ЦСКА се намериха!
орчо войвода написа:ShooterMan написа:НЕ МОЖЕ!!!
КЪШ В ЗОНИТЕ!!!
Ние не ги искаме в ЮЗ в В група, не може да ни натрапват някакво си четирибуквие в последния момент .Да си започнат от Б окръжна .
James Beattie написа:орчо войвода написа:ShooterMan написа:НЕ МОЖЕ!!!
КЪШ В ЗОНИТЕ!!!
Ние не ги искаме в ЮЗ в В група, не може да ни натрапват някакво си четирибуквие в последния момент .Да си започнат от Б окръжна .
http://www.bulgarian-football.com/bg/szv.html
ЮЗ е full 16/16. В СЗ "В" АФГ има 6 места за попълванеЩе ги турят там. Хем имат як автобус , ще попътуват малко на гостуванията. Ако трябва ще им съберем пари за бензин.
mistreated написа:Кашчей написа:Защото "Групата бизнесмени" за мен е като новоучреденото АД ЦСКА 1923-пълна партенка.Ти, като счетоводител, смяташ ли, че е нормално някаква група, без дори да имат организирана фирма, да бъдат допуснати до финансовите документи на друга фирма?Просто така-събираме се аз и ти, казваме, че сме яки купувачи и ни дават всичко да видим?!?
Ако е написано, че "Филанкишията "АД прояви интерес за закупуване на ПФК ЦСКА ЕАД, като предлага цена 1 лев и поема всички дългове ( а не избирателни дългове), щях да се съглася, че е вярно.Сега отново се "купува", ама ако може да не са всички дългове....Къде го има това в правният и икономически свят?
Ама ти имаш ли идея кои са тези хора? Аз нямам, поне засега. В декларацията ясно е написано какво се иска да стане с дълговете към фирми на Титан. Ти какво очакваш, да платят и тези 30 млн ли? Къде пък го има това? Ти мислиш ли, че някой ще извади след време 25 млн да плати дълговете на Левски към Борат?
Кашчей написа:mistreated написа:Кашчей написа:Бате, с такава оферта се поемат абсолютно всички дългове-и настоящи, и бъдещи, породени от незнание на купувача.
Всъщност, когато една фирма купува така, тя трябва да си е направила свой финансов одит и разследване, което не мисля, че е станало с тази "група бизнесмени".
А защо си мислиш, че тази "група" вече не е направила такъв одит и че в тази група не участва и Ганчев?
Сега ще разберем със сигурност дали Титан са поставени с цел да се съсипе този клуб. Ако приемат ок, довиждане и дано никога не се срещнем. Ако не приемат, то единственото смислено обяснение е, че те искат да съсипят ЦСКА.
Защото "Групата бизнесмени" за мен е като новоучреденото АД ЦСКА 1923-пълна партенка.Ти, като счетоводител, смяташ ли, че е нормално някаква група, без дори да имат организирана фирма, да бъдат допуснати до финансовите документи на друга фирма?Просто така-събираме се аз и ти, казваме, че сме яки купувачи и ни дават всичко да видим?!?
Ако е написано, че "Филанкишията "АД прояви интерес за закупуване на ПФК ЦСКА ЕАД, като предлага цена 1 лев и поема всички дългове ( а не избирателни дългове), щях да се съглася, че е вярно.Сега отново се "купува", ама ако може да не са всички дългове....Къде го има това в правният и икономически свят?
орчо войвода написа:James Beattie написа:орчо войвода написа:ShooterMan написа:НЕ МОЖЕ!!!
КЪШ В ЗОНИТЕ!!!
http://www.bulgarian-football.com/bg/szv.html
ЮЗ е full 16/16. В СЗ "В" АФГ има 6 места за попълванеЩе ги турят там. Хем имат як автобус , ще попътуват малко на гостуванията. Ако трябва ще им съберем пари за бензин.
Те са от област - София/столица/ и трябва да играят в ЮЗ В група ,а за да играят в нея трябва да си купят правото на участие от "бистришките тигри" или "Септември" София ,само тези два отбора са от тази област в тази група .
Tribune East 1912 написа:Това да не са ония "шейхове", които преди няколко години се появиха на "Армията"?![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта