СЛ: Бразилия - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Re: СЛ: Бразилия - България

Мнениеот Eminem » 05 юли 2013 18:25

hristo1306 написа:Липсва Матей и Стойчев ! Докато дъртия педерунгел Д. Лазаров е там и дебелата свиня Л Ганев + жрицата на любовта Вл. Николов ще е така ! А може да бъдем № 1 !!!!

Стойчев не липсва, Плачи е страхотен треньор. Казийски липсва, но като не иска да играе за България.......

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 05 юли 2013 18:27

sandi74 написа:
siniq_fen написа:
Eminem написа:От 21:15 Полша - САЩ, пряко по Нюс 7. Дано да се самоунищожат в тези два мача.

При победа на поляците с 3:0/3:1 и двата отбора са на по 3 точки от нас нали?

Да и става страшно.Полша са ни много крив отбор и не ми се мисли какво ще се случи в мачовете с тях след седмица във Варна.

Е то ние така или иначе играем със силни отбори. Ние нека си вършим работата, но за момента е най-добре поляците да победят днес.
Само Левски!

sandi74

Мнениеот sandi74 » 05 юли 2013 18:28

Eminem написа:
hristo1306 написа:Липсва Матей и Стойчев ! Докато дъртия педерунгел Д. Лазаров е там и дебелата свиня Л Ганев + жрицата на любовта Вл. Николов ще е така ! А може да бъдем № 1 !!!!

Стойчев не липсва, Плачи е страхотен треньор. Казийски липсва, но като не иска да играе за България.......

Съгласен на 100%.Плачи е много по-добър тактик от Радо-счетоводителя.

Потребителски аватар
Камило Плачи

Мнениеот Камило Плачи » 05 юли 2013 18:30

Eminem написа:

Напълно съм съгласен с Вас, млади момко. Както казах ГАРАНТИРАМ, че утре с момчетата, ще постигнем положителен резултат !

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 05 юли 2013 18:33

sandi74 написа:
siniq_fen написа:
Eminem написа:От 21:15 Полша - САЩ, пряко по Нюс 7. Дано да се самоунищожат в тези два мача.

Да и става страшно.Полша са ни много крив отбор и не ми се мисли какво ще се случи в мачовете с тях след седмица във Варна.

Ние, ако не бием Полша, мачовете с Бразилия днес и утре ще са били само за статистиката.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

sandi74

Мнениеот sandi74 » 05 юли 2013 18:37

siniq_fen написа:
sandi74 написа:
siniq_fen написа:

Е то ние така или иначе играем със силни отбори. Ние нека си вършим работата, но за момента е най-добре поляците да победят днес.

По-принцип да.Защото при победа на Янките днес и при очакваната победа на Бразилия и утре над нас Бразилия на практика се класира за финалите в Аржентина и в последните два мача срещу САЩ след седмица могат да не се напъват много.Беше много важно днес да вземем поне точка.Борбата за второто място между нас,САЩ и дружина полска ще е много интерсна и непредсказуема,дано не се окажем ние губещите.

sandi74

Мнениеот sandi74 » 05 юли 2013 18:38

gzagorov написа:
sandi74 написа:
siniq_fen написа:

Ние, ако не бием Полша, мачовете с Бразилия днес и утре ще са били само за статистиката.

Факт.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 05 юли 2013 18:56

Днес се бихме сами... Въпреки убийственото 30-часово пътуване, въпреки контузията на Алексиев, въпреки ненормалният час за провеждане на волейболна среща ние бяхме съвсем близо до тайбрек.
За пореден път се убедих, че поставен под напрежение този отбор на Бразилия е страшно уязвим.
Но безобразно отиграване на контрите в 4-тия гейм ни лиши поне от точка. Всичко това е поправимо и съм убеден, че утре няма да загубим.

Стискаме палци за поляците днес. Мисля, че ще победят 3:1 или 3:2.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 05 юли 2013 19:05

mistreated написа:Днес се бихме сами... Въпреки убийственото 30-часово пътуване, въпреки контузията на Алексиев, въпреки ненормалният час за провеждане на волейболна среща ние бяхме съвсем близо до тайбрек.
За пореден път се убедих, че поставен под напрежение този отбор на Бразилия е страшно уязвим.
Но безобразно отиграване на контрите в 4-тия гейм ни лиши поне от точка. Всичко това е поправимо и съм убеден, че утре няма да загубим.

Стискаме палци за поляците днес. Мисля, че ще победят 3:1 или 3:2.

Евала, излизаш прав за много от нещата, които казваш. Днес конкретно се сетих точно за това :)
След като вярваш, че утре няма да загубим (а ти мислеше и преди мачовете, че можем да им вземем поне един мач), то аз съм спокоен. Разбираш я тази игра и това си е! Респект! :)
Само Левски!

Levskar_forever

Мнениеот Levskar_forever » 05 юли 2013 19:07

Втория мач ще бием бразилците. След първата загуба от САЩ бях сигурен, че ще бием втория мач и се случи. Сега също съм спокоен ще бием и бразилягите втория мач.

1:3 за България.

Върни се в “Волейбол”