Слухове, изказвания и "новини" за бъдещето на ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Re: СЕГА ИЛИ НИКОГА - милиони за ЦСКА се намериха!

Мнениеот pampi » 05 юли 2013 18:14

Pichichi написа:Е има едно име -> Ал. Тодоров. Същия на който си спомням една реплика от рода на :
"Ние знаехме че трябва да платим на НАП но решихме да не го правим!"
Или нещо подобно беше казал през смутните времена на лятото на 2008-ма.

Е и, клубът тогава имаше ликвидност и взимането на евролиценза беше наказание на мафията, че Томов изкара заплатите на светло. Отцепи се от колектива и колективът го нацепи.
Тогава се говореше за лиценз, а сега за фалит, разликата е огромна. Майтапът е, че БФС сега твърди, че клубът е наред и има лиценз, а тогава се направиха на улави.
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 05 юли 2013 18:15

1.9.1.4 написа:Група съветски учени :mrgreen: Ама вие верно, квот ви подадат и веднага лапате :mrgreen: Не се научихте да не вярвате на всичко написано от сульо и пульо и тва е.

Ти мисли за групата казахстански учени.

Потребителски аватар
Червени Воини
Контакти:

Мнениеот Червени Воини » 05 юли 2013 18:15

Кировец написа:
Червени Воини написа:

Поредната партенка! :evil:

Ако не е к`во пра`им?

Отваряме шампанското! :mrgreen:

Аз не вярвам на никой със име анонимник!
Утре и аз мога да пратя една дъъъъъълга декларация/писмо и какво ли още не до БТА и да напиша почти същото,само и само да задоволя на хора, които вярват на анонимници! :mrgreen:
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”

Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!

Потребителски аватар
Stanimir-74

Re: Защо държавата помага на всички освен на ЦСКА?

Мнениеот Stanimir-74 » 05 юли 2013 18:17

1palq4o1 написа:
Тонев елегантно го изгонихте ( както и Бербатов-как не писа,че и той е ваш юноша ) и за сега Е БЪДЕЩЕТО-достатъчно неопределено!!!
И пак започваш за Костадинов и Пенев,а аз те питах за САМО още 2 ( двама ) световно известни играчи!
Отговор...

ЦСКА “изгони” Тонев за 350 хиляди евро, а сега чака още 200 000. Не е зле за изгонен, нали?
Следващият световно известен в много скоро време ще е Григор Долапчиев – запомни това!
Хайде сега дай твоите де, стига увърта :)

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 05 юли 2013 18:19

Червени Воини написа:
Кировец написа:
Червени Воини написа:

Поредната партенка! :evil:

Ако не е к`во пра`им?

Отваряме шампанското! :mrgreen:

Аз не вярвам на никой със име анонимник!
Утре и аз мога да пратя една дъъъъъълга декларация/писмо и какво ли още не до БТА и да напиша почти същото,само и само да задоволя на хора които вярват на анонимници! :mrgreen:

По принцип най-големите изненади винаги стават в последния момент. Аз няма да се учудя на сделка за ЦСКА. То вече не трябва да се вярва и на думи от устата на хората - Дриша Банчев - човечеца, който се подигра с феновете на ЦСКА, с клуба ЦСКА, примерно - та камо ли на декларации, ама надеждата умира последна. Вярвам в добрия край, в името на ЦСКА.

SFHC
Контакти:

Мнениеот SFHC » 05 юли 2013 18:19

patron написа:
SFHC написа:Александър Томов открехва задната вратичка в опит да се завърне.

Тоя нещастник не трябваше ли да е в затвора?

а дe...
от SFHC на 22 Май 2013 21:46: "Славия ще изорът тревата последния кръг, нищо не е сигурно, титла за Лудогорец е много вероятна."

onceMORT
Контакти:

Мнениеот onceMORT » 05 юли 2013 18:19

FLANKER написа:
onceMORT написа:
FLANKER написа:Ти тук видя ли нормална демократична страна? Колкото и да не Ви изнася, ЦСКА е най-успелия бъгарски клуб! Не БКП победи колосите на стария континент.
П.П.Повечето от Вас знаят,че не съм от ЦСКА,нито пък комунист.

Не спорим за спортното им минало. Говорим за финансовото им настояще, без финансиране или осигуряване на спонсор от държавата са загинали.

Колега, не мисля все пак,че ще загинат. То и ние бяхме полузараовени,ама издрапахме.Та ЦСКА ли ?

Не говорим за загиване. Ти говориш че сте оцеляли, те ако оцелеят дали целите ще са титли и купи с 5-7 бюджет в първенството? Трудно нали, поне това е моето мнение. С по-малък бюджет няма звезди и трябва да се разчита на школа и добри скаути - пример е Черноморец, но ЦСКА не е свикнал и веднага се чува оставка ау, това им е истинският проблем. Няма никой пред касите за билети, а въпросите са защо няма пари в отбора и качествени играчи, не разбират че така не става.
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая

"Човешки" материал!?

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 05 юли 2013 18:23

choko77 написа:Така сделки не се правят с декларации!Ако имаше реален интерес няма да пускат декларации,а направо ще купуват.Това са пак някакви глупости,като шейховете,Гришовци и т.н.

Начинът по който е написана декларацията предполага, че се разчита на обществен натиск върху Титан за да се осъществи сделката.
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
Червени Воини
Контакти:

Мнениеот Червени Воини » 05 юли 2013 18:25

Изображение
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”

Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Интересно: Намериха се 11 милиона за ЦСКА!

Мнениеот Кашчей » 05 юли 2013 18:26

pampi написа:
onceMORT написа:
pampi написа:
OfanzivaCSKA написа:Как ги намират тия 11 милиона бре? От къде и кой реши да финансира ЦСКА ей така.. появяваш се от нищото и казваш "взимам ЦСКА" .. кои сте вие "група бизнесмени".. Един от тях е Александър Тодоров, ами другите?.. .Нещо не ми харесва тая работа.. ;)

Чул-недочул...Няма да дават 11 милиона, а поемат дългове до 11 милиона. Ще го купят за 1 лев с дългове до 11 милиона.

Звучи добре за вас, но малко странно след цялата драма, кавалерията се появява в последният момент. Както и да е дори съмнителни собственици са по-добре от неграмотни и впиянчени такива, така че успех дано да стане.

Тънка е играта в бизнеса, тези люде явно отдавна са на линия, но са чакали най-удобния момент, за да ни се охарчат излишно. Титан няма къде да бягат ми се струва, защото така се вдигна пушилката, та чак и Орешарски се намеси и ако им е мил бизнеса, ще трябва да се изнесат на прибежки. Пък и вълната от фенска любов, ако ги подгони, ще трябва да се изнасят към Южна Африка.

Според теб как ще си разпределят акциите от ЦСКА тази група бизнесмени?Ако един човек го купува е ясно.Ако го купува друго АД-също е ясно, а тия...?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “Архив”