Левски-Иртиш Павлодар - 0:0 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

ЦСКА _завинаги
Контакти:

Re: Левски-Иртиш Павлодар - 0:0 FT

Мнениеот ЦСКА _завинаги » 05 юли 2013 15:12

Жоржиньо написа:
ЦСКА _завинаги написа:Много сте добри, поздравления!
Дузпа ви дадоха и нея пропуснахте.
:mrgreen:

Боже,боже колко си тъпа.

Тъпа съм, че ви казах, че мача ще е "Х" ли?
:lol:
ЦСКА, Арсенал, Валенсия и Юве са номер 1!

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 05 юли 2013 15:17

[offtopic]
ЦСКА _завинаги написа:Тъпа съм
:lol:

ЦСКА _завинаги написа:На 100 процента ли е подписал, че и номер са му дали?
:mrgreen:
[/offtopic]
:) :lol: :lol:
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 05 юли 2013 15:43

Айде да не ги делим персонално. Щом се изложиха, всичките са виновни. И сега Митов ако беше наистина луд, дава им по една лопата и да копат там до сектор А. Да направят 2-3 целодневни тренировки, пък да ги видим после :)

PFK_Levski
Контакти:

Мнениеот PFK_Levski » 05 юли 2013 16:25

Относно мача ..... нашите започнаха доста добре , в последствие предполагам темпото падна заради умората ( не може 20-25 мин да не излезнеш от тяхната половина и да искате да не се върнат малко по-назад нашите ) , постоянно търсехме гола , открихме се отзаде , Везалов и Ангелов естествено не минаха без техните си грешки в защита , абе мача го изпуснахме отвсякъде , но се видя ,че сме по-добрите , ако бяхме вкарали и гол от една от възможностите си , а те не бяха малко - говоря за възможности за отбелязване на гол , не за чисти положения сами срещу вратаря . Както и да е , не ни провървя , дузпа изтървахме ... абеее отвсякъде си личеше ,че явно в този мач не бе писано да отбележим гол. Както и да е , аз очаквам нашите да излязат още по-мобилизирани в реванша и си мисля ,че имаме силите да ги бием с 2-3 гола разлика ( може да ме помислите за луд , но пак ще говорим ) ! ;) Малко персонални оценки сега ..... относно новите , Рамон Лопез игра малко и не мога да кажа кой знае какво за него , но пък за малко да отбележи гол .... Вутов много ми хареса , това момче трябва да играе все по-често , защото първо ,че е добър ( поне не е по-слаб от другите ) , второ е юноша - играе със сърце ..... Велев по принцип ми харесва , пак се раздаваше както обичайно , не спря да бяга , но пък много грешни пасове даде и това не ми се понрави ! Гаджев започна добре , имаше добри моменти , но също така и лоши и все пак мисля ,че трябваше да изкарат Велев и да пуснат Вутов , а не да изкарат Гаджев и да пуснат Вутов .... Кевин Бру за мен е откритието в този мач , нищо ,че сбърка 2-3 отигравания , мисля че той бе човека в халфовата линия , който игра най-много пъти с топката , постоянно се откриваше , добър пас има , креативен е .... абее харесва ми - има качества . Силва отново ме изнерви до краен предел , не че Карвальо не го направи с тази изпусната дузпа , но няма да е лошо следващия мач да почнем с Карвальо а не с това дръце Силва ...... А лично за мен по принцип Генков трябва да ни е титулярния нападател ..... Иска ми се в реванша да почнем със следния състав - Пламен Илиев ( Мишо Иванов ) - все ми е едно ; Мюлдер , Пинто ( Старокин ) , Дани Димов , Везалов ( тъй като няма кой друг ) ... халфове Гаджев и Бру и пред тях Вутов ( или Лопез ) ; крила Гари и Рамос ( или Лопез ) и нападател Карвальо ... успех на нашите . А тези дето плюят - да го д*хат ! Разни армей/нчета , сандита-мандите-факт-макт , шотгънчета и темподобни пинчери ..... вие освен да плюете друго не можете .... Все едно Ботев , да паднат и аз да се радвам ( или пък Берое ) - а примери за такива хора ( поне във форума ) бол ! Има и такива като шотгън блус , които пък явно нямат никакви радости в живота и знаят само да сипят товарни , но пък на такива индивиди какво да им обръща внимание човек ? Тъй се зарадвах като се прибрах от работа и разбрах ,че Ботев Пловдив бият , а като чета форума сега и гледам някои фенове на Ботев ( сигурно някакви пубертети естествено ) как се радват на неуспеха на Левски , направо се хванах за главата и се чудя как може да ги има такива хора :? . И е лошо ,че сипете товарни точно в този момент , тъй като нищо не е свършило за Левски ! Има мач реванш .... 0:0 ... един наш гол се брои за 2 - така че , хора Левски си остава фаворит , а вие ще си гризете ноктите и ще се молите на Аллах отново да сбъркаме , но не , ние няма да го направим отново ! Пожелавам ви след 2 седмици отново да седите пред телевизора и да гледате моя отбор - Левски София ! Айде със здраве ! :oops:

sandi74

Re: Левски се прослави дори и в Азия.

Мнениеот sandi74 » 05 юли 2013 17:45

sandi.74 написа:Браво на сините дайрета, прославиха България дори и в далечна Азия 8-)

Фактите са си факти. :mrgreen:

Потребителски аватар
stn

Мнениеот stn » 05 юли 2013 19:27

Стига ревахте, за 180 минути все ще вкарате 1 гол и ще продължите към Босна.
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...

Потребителски аватар
Foreigner
Контакти:

Мнениеот Foreigner » 05 юли 2013 19:39

stn написа:Стига ревахте, за 180 минути все ще вкарате 1 гол и ще продължите към Босна.

Номерът не е да вкараме 1 гол. Проблемът е в играта. С тази игра дали ще отпаднем в първи или в четвърти кръг... май само за коефициент ще си играем.
...

jujo46487
Контакти:

Мнениеот jujo46487 » 05 юли 2013 20:46

Foreigner написа:
stn написа:Стига ревахте, за 180 минути все ще вкарате 1 гол и ще продължите към Босна.

Номерът не е да вкараме 1 гол. Проблемът е в играта. С тази игра дали ще отпаднем в първи или в четвърти кръг... май само за коефициент ще си играем.

Пак е нещо + те нека стигнат до 4 кръг другото ще се нареди
Let's go CHELSEA Let's GO

Потребителски аватар
tonito
Контакти:

Мнениеот tonito » 05 юли 2013 21:22

Единственият който имаше желание да направи нещо беше Антонио Вутов. Ясно се видя че с неговото влизане играта живна, но и това на беше достатъчно. Митов и той се показа като страхлив треньор, пусна това младо и нахъсано младо момче в последните минути за сметка на анонимника Бру, който го търпя зял мач. За какво са ни нови попълнения за нашето измислено първенство ли? Истината е в евро мачовете, но не виждам как ще се получат нещата с тази безидейна игра. Аз предлагам поне едно половината от титулярите във всеки мач да са юноши поне няма толкова да ме е яд за поредния резил който се очертава. САМО ЛЕВСКИ !!!

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Мнениеот GA_ veliki » 05 юли 2013 21:26

Не знам за вас, но за мен отбора на казахите ми се видя доста подреден и дисциплиниран.Никакви пространства пред и в палантерията,Вярно като единици са по-слаби и въпреки всичко успяваха да противодействат, благодарение на тактиката на която бяха заложили.Определено отбора го чака труден мач.Опасявам се , че една нелепа грешка на някой от централните и розовите ще налазят.
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

Върни се в “Архив”