Иртиш Павлодар - Левски София - 2:0 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Иртиш Павлодар - Левски София - 11.07.2013 / 16:00
мисля че единствения проблем е в това че нова тв дават мача, Левски няма победа когато съм ги гледал по Нова
))) Но Левски трябва да вкара поне 2,3 гола ако има някаква логика във футбола...

Последна промяна от vas_yoo на 05 юли 2013 15:44, променено общо 1 път.
Стресът ебава майката на прогреса...
Re: Иртиш Павлодар - Левски София - 11.07.2013г. / 16:00
tonito21 написа:само късмета ни попречи снощи да бием с 5-6 гола.Нека не нападаме момчетата и треньора,а да застанем твърдо зад тях и да ги подкрепяме докрай.Сигурен съм,че на реванша ще вкараме най-малко 2 гола и ще продължим напред.Само Левски!!!
Не искам да се заяжда-САМО ЛЕВСКИ-ама ти нашия мач ли гледа снощи,че аз на стадиона не видях късмета да ни е попречил,напротив-помогна ни

"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра

Ako има логика е нормално Левски да бият 0:1, 0:2
тези са по слаби и от Гоце Делчев, вчера малко ми замириса на тото резултат
тези са по слаби и от Гоце Делчев, вчера малко ми замириса на тото резултат
-
1:1, като гола за Ищар ще падне чак в добавеното време...ъъъ тъй д...за Иртиш..все ги бъркам... 

- Neron
- Контакти:
vas_yoo написа:мисля че единствения проблем е в това че нова тв дават мача, Левски няма победа когато съм ги гледал по Нова))) Но Левски трябва да вкара поне 2,3 гола ако има някаква логика във футбола...
По НОВА даваха мачовете с Киево. Крум Савов още беше там и той коментираше.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
Neron написа:vas_yoo написа:мисля че единствения проблем е в това че нова тв дават мача, Левски няма победа когато съм ги гледал по Нова))) Но Левски трябва да вкара поне 2,3 гола ако има някаква логика във футбола...
По НОВА даваха мачовете с Киево. Крум Савов още беше там и той коментираше.
Нова даваха само реванша от Верона

[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
- napred_trizvezdni_1948
- Контакти:
1:0 за домакините с гол от дузпа в края на мача, въпреки тоталното надмощие което ще установи през целия мач отбора от подуяне, както вчера се случи всъщност.
Жалка работа сте....
Успех на Ботев и Берое !
Жалка работа сте....
Успех на Ботев и Берое !
ЦСКА безкрайно аз обичам, ЦСКА е в моето сърце, таз любов не ще умре.
Като гледам дават се прогнози за равни,1-0,1-2...Този мач задължително трябва да е 0-2,0-3 най-малко трябва да бъде.Не може Левски да се сравнява с такива отбори!Бяха пренавити снощи си мисля аз.И все пак защитата е под всякаква критика.На Генков не се надявайте много,аз не съм видял кой знае какво в това момче.
Пълен ташак ццццццццццццццццццццццццц

Левски продължава, другото не е важно.

„Но, така е в Англия. Там ако по време на мач някой футболист не прокърви, не си размаже главата след сблъсък с противников играч, или не загуби крак, феновете се чувстват измамени, а двубоят е провал”, сподели още Воронин.