Слухове, изказвания и "новини" за бъдещето на ЦСКА
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Слухове, изказвания и "новини" за бъдещето на ЦСКА
Така както се развиват неща,най-добре е да се създаде докато има време отбор в "А" окръжна и да тръгнете на дълъг път към елита,друг вариант е да вземете лиценза на някой отбор от "В" група.
- florentin_petre
- Контакти:
Re: Слухове, изказвания и "новини" за бъдещето на ЦСКА
Титан не са казали последната си дума, въпреки че тяхното последно е предпоследно. Това са най-изобретателните хора имат място в следващия кабинет на Бойко, Бойко премиер а гърнетата всичко останало 

Кураж, Капитане!
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s
- Red Warrior
- Контакти:
Защо държавата помага на всички освен на ЦСКА?
Може ли някой да ми даде логичен отговор на въпроса - защо държавата помага на всички клубове освен на ЦСКА? Само на червените искат наем за базата. Само нас ни гонят данъчните, а някои други клубове си осигуряваха футболистите на 800 лева заплата. На Берое - мариците, на Ботев - олигарха на всички власти ЦВ, на Левски - двата кремълски спонсора, а за ЦСКА - 100-те хиляди лева от Цоцорков.
Въпроса ми е само един, при това сериозен - защо?

Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
-
- Контакти:
Re: Защо държавата помага на всички освен на ЦСКА?
-5 години поредни ви оставят в А група,вместо да ви сиктирдосат!!!
- 40 ГОДИНИ КРАДЕТЕ НАЙ-ДОБРИТЕ ИРГАЧИ,БЕЗНАКАЗАНО ОТ ВСЕКИ ПО ДЪРЖАВНА ЛИНИЯ!!!Всичките ви измислени успехи са плод на тези играчи - Червения,Божил Колев,Джони Велинов,Иван Василев - ЗАГРАБЕНИ от Черно Море,Стойчо Младнов,Петър Жеков - ЗАГРАБЕНИ от Берое....НЕЩО СЪЗДАЛ ЛИ Е ЦСКА ПРЕЗ ЦЯЛОТО СИ СЪЩЕСТВУВАНИЕ,А САМО МАЙ Е КРАЛ И ГРАБИЛ???АМИ ПЛАТЕТЕ СИ СЕГА СМЕТКАТА ЗА 40 ГОДИШНИТЕ ГРАБЕЖИ И ВЕРСИИ!!!
-Държавата НЕЗАКОННО вларва ЦСКА в А група!!!Редно е,когато е дошла новата власт и е заклеймила комунистическите престъпления,то най-голямото спортно такова - ЦСКА да бъде сиктирдосано директно още през 1989 в Зоните!
Впрочем мисля,че е редно да се създаде комисия,която да оцени цените на играчи като Колев,Жеков,Младенов и сие ОТКРАДНАТИ играчи и да ОСЪДИ ЦСКА да плати тези играчи на клубовете им или федерацията да АНУЛИРА успехите на клуба през годините в които тези играчи са играли
- 40 ГОДИНИ КРАДЕТЕ НАЙ-ДОБРИТЕ ИРГАЧИ,БЕЗНАКАЗАНО ОТ ВСЕКИ ПО ДЪРЖАВНА ЛИНИЯ!!!Всичките ви измислени успехи са плод на тези играчи - Червения,Божил Колев,Джони Велинов,Иван Василев - ЗАГРАБЕНИ от Черно Море,Стойчо Младнов,Петър Жеков - ЗАГРАБЕНИ от Берое....НЕЩО СЪЗДАЛ ЛИ Е ЦСКА ПРЕЗ ЦЯЛОТО СИ СЪЩЕСТВУВАНИЕ,А САМО МАЙ Е КРАЛ И ГРАБИЛ???АМИ ПЛАТЕТЕ СИ СЕГА СМЕТКАТА ЗА 40 ГОДИШНИТЕ ГРАБЕЖИ И ВЕРСИИ!!!
-Държавата НЕЗАКОННО вларва ЦСКА в А група!!!Редно е,когато е дошла новата власт и е заклеймила комунистическите престъпления,то най-голямото спортно такова - ЦСКА да бъде сиктирдосано директно още през 1989 в Зоните!
Впрочем мисля,че е редно да се създаде комисия,която да оцени цените на играчи като Колев,Жеков,Младенов и сие ОТКРАДНАТИ играчи и да ОСЪДИ ЦСКА да плати тези играчи на клубовете им или федерацията да АНУЛИРА успехите на клуба през годините в които тези играчи са играли
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
- Red Warrior
- Контакти:
Очаквам сериозни отговори, а не клинични сличаи. Плюс това не говорим за БФС, а за държавата.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
Защото държавата иска да затрие ЦСКА.Този отбор е един от малкото символи останали от комунизма.В България отдавна армията е затрита с малки изключения,а отбора се казва Централен Спортен Клуб на Армията.Другото нещо,е че освен БСП всички други партии гледат да пречат като не дават Стадион Българска Армия на концесия,а дадоха почти всички стадиони на другите отбори.
Виждаме Ботев и Левски вече строят новите си стадиони.Бавно,но сигурно ЦСКА залязва както и комунизма.
Виждаме Ботев и Левски вече строят новите си стадиони.Бавно,но сигурно ЦСКА залязва както и комунизма.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
Защо задаваш тези въпроси аз не знам, но съм сигурен и ти трябва да си сигурен, че никога няма да получиш истински отговори, защото според феновете на изброените отбори това не е "държавна помощ", само на ЦСКА се оказва "държавна помощ" според тях.
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
Red Warrior написа:Може ли някой да ми даде логичен отговор на въпроса - защо държавата помага на всички клубове освен на ЦСКА? Само на червените искат наем за базата. Само нас ни гонят данъчните, а някои други клубове си осигуряваха футболистите на 800 лева заплата. На Берое - мариците, на Ботев - олигарха на всички власти ЦВ, на Левски - двата кремълски спонсора, а за ЦСКА - 100-те хиляди лева от Цоцорков.![]()
Берое ги спонсорира ТЕЦ МАРИЦА ИЗТОК 2 , защото
1 - БЕРОЕ не дължеше никакви пари на никой
2 - БЕРОЕ ще е на печалба ( демек като теглят чертата на края на годината няма да са дали пари на вятъра , а ще се върнат пак в "Мариците ")
3 - Никой не иска да налива в една бездъна яма ка то цска там се краде на поразия хиляди гърла има на хранилка ЗАТОВА никой няма да даде пукната пара на цска
4 - ЕДИН ГРАД, ЕДИН ОТБОР
Последна промяна от zuekaa на 05 юли 2013 16:04, променено общо 1 път.
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете
По кренвирша ще ги познаете
Защото БКП умря, днешните комунисти помагат и те с какво могат ама предвид това, че бяхте свикнали всичко да ви се дава на готово и сега ви се прави,че никой не ви помага.
Помагат ви ама много по-малко отколкото по времето на Милко
Помагат ви ама много по-малко отколкото по времето на Милко

[center]Каквото сложиш на зъб и на х.й, живота си е туй[/center]
- Captain Stottlemeyer
Red Warrior написа:Може ли някой да ми даде логичен отговор на въпроса - защо държавата помага на всички клубове освен на ЦСКА? Само на червените искат наем за базата....Въпроса ми е само един, при това сериозен - защо?
Най-напред се информирай, дали клубът плаща наем за базата, откога е договорът със спортното министерство за безвъзмездно ползване, защо влиза в сила толкова късно и т.н., а след това задавай въпроси...

http://www.mediapool.bg/%D0%BF%D1%80%D0 ... 78276.html
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 05 юли 2013 16:08, променено общо 2 пъти.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ