Gil-galad написа:suareshampion написа:Gil-galad написа:suareshampion написа:http://www.sportal.bg/news.php?news=435617
някои хора могат да си отдъхнат ....явно ще продължаваме да гледам вече трета година уникланите мултимилионни звезди даунинг и хендерсън .Смях.
На спортал вярвайте....
Какво значи "на спортал " да не вярваме ? Тук са цитирани думи на президента на Дортмунд .
И смятайте как е играл Михтарян срещу тях ,щом са готови да броят ..30 млн за него ? Някои момченца ,трябва да си забранят сами ,да гледат футбол и да говорят за футбол.
И защо ли Дортмунд предпочитат Михтарян пред бавния любимец на всички бг фенове на Ливърпул Ериксен ?

Дано Роджърс не се насочи към него.
Търсихме резултатен хлаф ..явно няма да намерим . Жалко за Ливърпул. Все пак нищо не е сигурно на 100 % ..ще видим какво ще стане ..
И какво като са думи на президента на Дортмунд...като всички източници за Ливърпул казаха, че играча иска да премине в Ливърпул...ако той не иска какво ще стане.
е това вече предстои да видим.....тъй като дормунд явно ще извадят парите а не ливърпул
желанието му е да играе при нас ,но при това положение ..може и да отиде там ..тъй като явно твърдо е решил ,че няма да остане в шахтьор..ще видим....но определено сега ние сме на ход

ливърпул още днес или утре трябва да изкара 30 млн ако иска да го купи ! защото ,доколкото си спомням ,директорчето на украинците ,каза ,че до 10 дни ,ако никой не изкара парите Михтарян си остава техен ..и ето че дортмунд май са готови да платят ..така ,че не реагираме ли до два дни ..горим
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.