Псувате българите в отбора, но този Гари ако ми падне, ще му загрея врата! Това момче профуква минимум по 5-6 голови атаки на мач! Няма такава лакомия. А е показвал, че може да е много полезен за отбора ви - справка Финала за Купата срещу нас. Но имаше и важни мачове в които не можеш да му чуеш името - Лудогорец, Славия, вчера второто полувреме. Нуно Пинто и Рамос играха много под възможностите си. Отдавам го на факта, че е първи мач за сезона. Дъстли Мулдер също не беше на обичайното си ниво.
Кевин Бру загатна за класа-даваше добри пасове, с по едно, без излишно да задържа топката. Но му трябва време да се впише в отбора. Стефчо Велев и при нас си беше такъв-много бягане, но пасовете му са основно до 10 метра и много нерви ми образуваше на мачовете на Берое. На Гаджев му беше некомфортно в тази си роля-зад нападателя. Митов вместо да го вади, трябваше да го върне в центъра още първото полувреме. А Антонио Вутов е бъдещето на Левски и българския футбол! Много ме зарадва как влезе в мача това младо момче. Колко футбол има в него не е истина

Положителното е, че този път срещу сгъстена защита създадохте доста голови положения. Успех на реванша, горе главите, това е само началото на сезона!