MuFc1878 написа:Левски прави поредната глупост в Европа, а вие се занимавате с вечния враг
+Много
А глупостта е ОГРОМНА
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
MuFc1878 написа:Левски прави поредната глупост в Европа, а вие се занимавате с вечния враг
1palq4o1 написа:Конкретно по темата:
Писал съм и друг път: По добре ужасен КРАЙ,отколкото ужас БЕЗ край!!!
Пък на новото дружество-успех в регионалните групи и след години в А група
1palq4o1 написа:Конкретно по темата:
pampi написа:1palq4o1 написа:Конкретно по темата:
Ако има ново дружество, то ще започне или от "В" или от "Б" група. При закриване на Титановото ЦСКА, никой не може да попречи на ново дружество да приеме името ЦСКА и да вземе Армията на концесия. Един клуб има като производствен актив своите фенове и такава апетитна хапка, като ЦСКА няма да остане неизядена.
Не мога да разбера, каква е файдата на левскарите от това ЦСКА да не играе 1-2 години в А група. При сегашното финансово и спортно-техническо състояние на Левски, реално е да се бори за 3 място с Литекс, защото Лудогорец и най-вече Ботев са с класи по-добри. Освен това Левски, ще остане сам срещу останалите, защото досега покрай неуредиците в ЦСКА, събитията в синия клуб много често минаваха метър.
ЦСКА ще мине през чистилището по примера на Ботев и ще излезе по-силен от това, ами вие с вашите агенти и комунисти до къде мислите, че ще я докарате, скъпи левскари?
КироВарна написа:daniel875 написа:Не се гаврете с труп, това е най - малкото недостойно! Виждате какъв е резултатът вчера! Ще става и по - лошо, ако не се обедините само върху общия интерес. Какъв е смисълът, че ЦСКА ще изчезне? Добре, да се случи, щом като казвате, но аз не виждам, че "Левски" ще спечели от този факт, а точно обратното. Ще идват в България на пръв поглед отборчета като "Иртиш" и ще ни правят за смях.
....Отборчета като "Иртиш" и досега си ви првеха за смях.Бедата не е дали ЦСКА го има или го няма.Проблема е в това,че двата набедени гранда,се толерират от БФС и от държавата.Получават всичко каквото искат,без да преодоляват трудностите,които срещат всички други отбори.На административно ниво се очаква някой друг да им реши задачките,а и да минат метър,без да си платят.На спортно-техническо ниво се очаква,съдийските аванти да им донесат успеха.И тогава разглезените момченца от изкуствените наши "колоси",срещат "Иртиш",който идва от ануса на географията........и след като бяхте "Идиотите на Европа",сте на път да станете и "Идиотите на Азия".Съвсем искренно ви пожелавам,това да не се случи.Мача в София го играх "Х" и спечелих.В Павлодар казахите ще трябва не само да се бранят,но и да правят игра....а това не е много лесно.Мисля че Левски там ще бие и смятам да го играя двойка.За съжаление главен съдия няма да е Сватбата и даже Мишев няма да е страничен.Значи ще трябва гевезетата в синьо,да си стегнат дирниците и да вземат мача с игра и с характер.Аванти едва ли ще има.А ЦСКА да се погледнат,колко са жалки в опитите си да излъжат всички,както винаги.....Да се покаят и да опитат честно да си изградят отбор.Ако не знаят как,да видят какво правят другите.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост