Ето така се играе за емблемата!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

svis2ov
Контакти:

Re: Левски: Има вероятност транспарантите срещу Батков да идват

Мнениеот svis2ov » 09 окт 2009 21:43

KIKO_ARMEETSA на 09 Окт 2009 14:08

Пичове, извинявайте, че пиша във форума ви ама тоя Гугутка ли е , Гарван ли е, колибри ли е кога ще го изритате.

Аз мога да събера 2+2...Първо, ще изгоним Гугутката, когато вие изгоните Дучето! Второ, целият случай "Казан" мирише , ама от 100 км, на КГБ! И не трябва да се питам в кои редици са днес всички КГБ-ейци и децата им - в ЦСКА! Трето, "мутрите" днес са отново на власт в ЦСКА... Мутри + КГБ = ЦСКА!
И не се майтапя! :evil: :evil: :evil:

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Re: ЩЕ СЕ ЗАВЪРНЕ ЛИ ИВАН ЦАЧЕВ ?

Мнениеот delpi » 09 окт 2009 21:44

abcd написа:Цачев задължително трябва да се върне. Сигурен съм, че не Достанич, а Говнзо го изгони. Достанич нямаше как да бъде запознат с потенциала му. Гонзо няма да допусна Цачев да се върне преди изтичането на преотстъпването му. Не знам защо не му е удобен. Подкрепям идеята да скандираме името му на мачове на Левски.

За съжаление наистина излиза, че Гонзо трябва да поеме вината за това, че Цачев в момента е в Пирин, а в Левски продължават да се подвизават футболисти като Г.Христов и най-вече като Дениран Ортега...
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Мнениеот sslevski » 09 окт 2009 21:45

Айде бе чорбаклъ спор моля ви ходете коментирайте си там вашия смешен тим,че кризата при вас предстои колко и да не ви се вярва.
Писна ми от анти българи.
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 09 окт 2009 21:47

sslevski написа:Айде бе чорбаклъ спор моля ви ходете коментирайте си там вашия смешен тим,че кризата при вас предстои колко и да не ви се вярва.

да не си финансист?Или си говорил с Батков и той ти е споменал, че ЦСКА има да дава и още 10 млн :lol: :lol:
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Мнениеот sslevski » 09 окт 2009 21:50

POPCORN написа:
sslevski написа:Айде бе чорбаклъ спор моля ви ходете коментирайте си там вашия смешен тим,че кризата при вас предстои колко и да не ви се вярва.

да не си финансист?Или си говорил с Батков и той ти е споменал, че ЦСКА има да дава и още 10 млн :lol: :lol:

Не ако си решил да минаваш от Левски просто трябва да попълниш молба не е нужно да напишеш 1000 коментара във форума на Левски за да бъдеш приет :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Re: ВЪН Гугутката от фенклуба на Левски!

Мнениеот delpi » 09 окт 2009 21:53

sslevski написа:
groti написа:Вън фен клубовете от стадиона !

Има нещо вярно

Спомняте ли си случката с продадените билети на Дучето едно време преди дерби Левски-ЦСКА и скандиранията... "Кой продаде Левски?"?
Докога ще ставаме за подигравка???
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Потребителски аватар
KIKO_ARMEETSA
Контакти:

Мнениеот KIKO_ARMEETSA » 09 окт 2009 21:57

svis2ov написа:KIKO_ARMEETSA на 09 Окт 2009 14:08

Пичове, извинявайте, че пиша във форума ви ама тоя Гугутка ли е , Гарван ли е, колибри ли е кога ще го изритате.

Аз мога да събера 2+2...Първо, ще изгоним Гугутката, когато вие изгоните Дучето! Второ, целият случай "Казан" мирише , ама от 100 км, на КГБ! И не трябва да се питам в кои редици са днес всички КГБ-ейци и децата им - в ЦСКА! Трето, "мутрите" днес са отново на власт в ЦСКА... Мутри + КГБ = ЦСКА!
И не се майтапя! :evil: :evil: :evil:

Ние за разлика от вас изгонихме Лупи, а вие??????
За по една бира го подкрепяте. Относно КГБ спри с книгите издадени от "Партиздат" партизаните ги няма вече освен Патков - "The last Levski hero"

Потребителски аватар
KIKO_ARMEETSA
Контакти:

Мнениеот KIKO_ARMEETSA » 09 окт 2009 21:58

След ВИС-2 може да си сложите и "КАМОРА-3" за спонсор на фланелките.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 09 окт 2009 22:00

sslevski написа:
POPCORN написа:

Не ако си решил да минаваш от Левски просто трябва да попълниш молба не е нужно да напишеш 1000 коментара във форума на Левски за да бъдеш приет :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

хаха бате няма как да стане, просто не ме привлича нищо у вас.дори и резултатите 7 на 1 7 на 2 хахах.трябва съм мазохист всяка година ме бият като тъпан у европа :")А това къде пиша няма никакво значение.това е форум всеки може пише където си иска !
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
rocknrolla
Контакти:

Мнениеот rocknrolla » 09 окт 2009 22:11

Едно е сигурно,че транспарантите не са писани от ГУГУ и София Запад,защото те са платени фенове и са на издръжка при Бай ГАНЬО,истинските левскари от цялата страна трябва да се обединим и да насрочим събрание,на което да създадем наистина един нов НФК на ЛЕВСКИ,фенклуб на левскарите,които са готови да дадат и последния си лев за отбора,фенклуб във който място за платени фенове като СОФИЯ ЗАПАД И SOUTH DIVISION няма да има,защото аз като ходя на мач,ходя на мач на ЛЕВСКИ,а не на СОФИЯ ЗАПАД,ама човек като прочете транспарантите в сектор Б,ще си помисли че отбора се казва -ЮЖНОЗАПАДЕН СОФИЙСКИ ХУЛИГАН.
Попитали Радио Ереван след мача на ЦСКА с "Черноморец":
- Има ли нещо положително в ЦСКА?
Радиото отговорило:
- Да, допингпробите!!!

Върни се в “Левски”