Левски-Иртиш Павлодар - 0:0 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

мили

Re: Левски се прослави дори и в Азия.

Мнениеот мили » 05 юли 2013 07:31

Levskar_forever написа:Важно е турците да бъдат унизени. Успех на Слован.

Levskar_forever написа:Пожелавам и УСПЕХ на славянските ни братя от Слован Братислава.

Братята монголци унижиха "гранда", (не искам да им произнасям името). Каквото и да направят Слован, не ми пука вече.

plamen_ch
Контакти:

Re: Левски-Иртиш Павлодар - 04.07.2013г. - 21:00ч.

Мнениеот plamen_ch » 05 юли 2013 07:51

Споко, левскари, още преди началото на родния шампионат предрекох ,че Митов ще бъде сменен там където го назначиха т.е. в Гоце Делчев след мач с Пирин.Потърпете до третия кръг!

Потребителски аватар
damageplan
Контакти:

Мнениеот damageplan » 05 юли 2013 08:00

Това се очакваше , цирковата трупа на Иво Тонев толкова си може .Очаквах Наско да освободи почти целия отбор , без Гари ,Вутов и още един-двама , когато се върна в Левски .Уви ,това не се случи .А 45 годишния Карвальо и дървото Силва въобще да не ги качват в самолета за реванша.
Животните отвън се взираха от прасе към човек, от човек към прасе и отново от прасе към човек; но вече беше невъзможно да се каже кой какъв е." (Оруел "Фермата на животните"

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 05 юли 2013 08:19

Най-интересното от мача всъщност се случи след неговия край. Разбрахме, че 0:0 с шестия в Казахстан е добър турнирен резултат, че е било важно да не вкарат тук в София и че Батков е оптимист, че можете да ги отстраните.
Шестият в Казахстан???
Леле, леле, леле колко ви е паднало нивото... Добре, че не трябваше да играете с шестия в Андора или шестия в Сан Марино.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
dickinson
Контакти:

Мнениеот dickinson » 05 юли 2013 08:34

Спокойно, Левски ще продължи
по класните състезатели са и по добрия отбор, но жалко че се изтърва победата
много съмнителен тото резултат е това 0:0 , може да са изкарали за централен защитник

Потребителски аватар
No Pyro No Fun
Контакти:

Мнениеот No Pyro No Fun » 05 юли 2013 08:34

LevskiZavinagi написа:Колко е жалко да си прасе. Без история, без стадион, без отбор, без юноши. Без чест, без фенове - ЦЕЦКА :)

Абе какъв е тоя комплекс от вас за историята... тя не изчезва така... сега било жалко да си чорбар а преди седмици като писахте лицекс и нафцекс и някакви такива гордост ли беше да си л-СКИОР? Без фенове? На протеста бяхме почти 2000... са ако тея анонимници ви отстранят кво ще направите... ще отидат 100 човека и ще има Батков FUN... ще ви купи нещо, ще даде пари на фонда ви и така до края на света...?
Изображение

jujo46487
Контакти:

Мнениеот jujo46487 » 05 юли 2013 08:43

Абе т*панари( говоря за феновете на Левски) я се стегнете и подкрепяйте отбора докрай. Бати феновете веднага тоя не става оня не става, а кой да сложат бе вас ли дето на 10тата минута се опънали бирените шкембета по-терена, феновете на другите отбори гледат реално на нещата за което им благодаря, освен розовите те ще се напикаят от кеф че български отбор се издъни срещу казахи. Видя се желание в началото, но после се поотпуснаха и се видя умора, но е нормално след кратката подготовка. Единствено псувах по бацила не може такова несериозно изпълнение. Силва е дърво, но е научено дърво знае как да се позиционира, как да завлече някой защитник със себе си и т.н. Гаджев мързеше го не му там мястото, като имаш 3ма опорни халфа и играеш с 2 ами единия да стои на скаймейката и тогава ще си даде зор. И така ако искат да играят ще играят на макс. Мюлдер не знам какво хамали толкова като има крив шут. Оня Гари е като цигане, дай те му да меша и да бие от 10 ще вкара 1 и звезда е вече. Трябва да намали лакомията. Като цяло имаше желание и в тактически план в началото се видяха идеи, но трябва още работа. Ей хора това е първи мач логично да е да са като неорентирани, сега трябва бият в Павлодар и да продължим, ако стигнем до трети кръг нещата ще се подредят защото ще навлезем в ритъм и в първенството, но трябва да минем първите два съперника. Напомням че след отпадане от Беверен и загуба от Публикум ви напомням какво се случи след това не свеждайте глава. Дори и да отпаднем не е фатално вече съм се влюбил в този отбор и колкото и зле да е пак ще си го обичам дори да е в Б група. А в този форум Левскарите са кът, повечето само щракат по-клавиятурата и да им мине времето. Какво искате от мнението на Митов да каже смачкаха ни разминахме се със загуба, той знае че има грешки стига сте го съдили, не е Моуриньо, но пак става за треньор трябва време.

ПП Браво Ботев само да спомена, че гледах второто им и те не показа нищо особено освен няколко контри и вкараха с удар от дистанция така че не са много по-добре от нас в атака даже са по-зле, но като имат стратег си изиграха мача тактически много добре в защита и взеха своето ние сме по-добре в атака, но ще видим на 21.
Let's go CHELSEA Let's GO

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 05 юли 2013 08:56

jujo46487 написа:Абе т*панари( говоря за феновете на Левски) я се стегнете и подкрепяйте отбора докрай. Бати феновете веднага тоя не става оня не става, а кой да сложат бе вас ли дето на 10тата минута се опънали бирените шкембета по-терена, феновете на другите отбори гледат реално на нещата за което им благодаря, освен розовите те ще се напикаят от кеф че български отбор се издъни срещу казахи. Видя се желание в началото, но после се поотпуснаха и се видя умора, но е нормално след кратката подготовка. Единствено псувах по бацила не може такова несериозно изпълнение. Силва е дърво, но е научено дърво знае как да се позиционира, как да завлече някой защитник със себе си и т.н. Гаджев мързеше го не му там мястото, като имаш 3ма опорни халфа и играеш с 2 ами единия да стои на скаймейката и тогава ще си даде зор. И така ако искат да играят ще играят на макс. Мюлдер не знам какво хамали толкова като има крив шут. Оня Гари е като цигане, дай те му да меша и да бие от 10 ще вкара 1 и звезда е вече. Трябва да намали лакомията. Като цяло имаше желание и в тактически план в началото се видяха идеи, но трябва още работа. Ей хора това е първи мач логично да е да са като неорентирани, сега трябва бият в Павлодар и да продължим, ако стигнем до трети кръг нещата ще се подредят защото ще навлезем в ритъм и в първенството, но трябва да минем първите два съперника. Напомням че след отпадане от Беверен и загуба от Публикум ви напомням какво се случи след това не свеждайте глава. Дори и да отпаднем не е фатално вече съм се влюбил в този отбор и колкото и зле да е пак ще си го обичам дори да е в Б група. А в този форум Левскарите са кът, повечето само щракат по-клавиятурата и да им мине времето. Какво искате от мнението на Митов да каже смачкаха ни разминахме се със загуба, той знае че има грешки стига сте го съдили, не е Моуриньо, но пак става за треньор трябва време.

ПП Браво Ботев само да спомена, че гледах второто им и те не показа нищо особено освен няколко контри и вкараха с удар от дистанция така че не са много по-добре от нас в атака даже са по-зле, но като имат стратег си изиграха мача тактически много добре в защита и взеха своето ние сме по-добре в атака, но ще видим на 21.

Я си прочети пак мнението и си помисли дали в 90% от написаното не хулиш и ти играчите на Левски. А после си тръгнал да търсиш сметка на другите...
А и феновете не взимат по 40-50 бона заплата, че да ходят те "с бирените шкембета" да играят. Те тяхната дажба са си я платили с билета за мача.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 05 юли 2013 09:07

На мен ми е много неясно по какво преценявате, че играчите ни са по-качествени? Сигурно е на база резултати. Но така е, правилният футбол ни изигра по кофти начин. Който и треньор да дойде, той се превръща в страхливец за няколко мача. Започва да практикува правилния футбол наново. Безкрайни и безсмислени пасове по широчина на терена и това съчетано с техническа неграмотност, става направо перфектно. Атаките ни завършват с неадекватно центриране, защото явно няма хора, които да могат да центрират или пък се завършва с някакъв грешен (скрит) пас или може би с изритване силно напред. Милиев беше специалист в това. Много ме радваше как си практикуваме правилния футбол, топката е в нас, подаваме, стигаме до вратата и вместо някой да измисли нещо или да бие, топката се връща чак до Милиев, който "организира" играта като изритава топката силно напред. Ето това е една класическа наша атака. Но така е, когато не мърдаме тактически от правилния футбол. Играчите ни дори си покриваха постоянно хората назад. Като машина се движеха. Как пък един не развали строя и да пресира и пресече тая топка?! Абе, пълни роботи и то стар модел...
А тоя, Никито, няма да го псувам, обаче е пълен посредственяк. Е така, на тоя вече му вярвам, колкото на Гонзо и Илиан. Истинското лице на отбора ще го гледаме в следващите мачове(хахахахаха). Окей... Вместо срещу тия(класа тип Славия в последния мач) да пусне двама атакуващи халфа, поне второто полувреме, той не рискува. Сигурно е правилно, да не вземат да ни вкарат един и после да се мъчиме. Може би, но нали същият този разправяше, че Левски ще играе нападателно, както сме свикнали? Последно, нападателно, правилен футбол или какво? И не знам защо се реве яко, че юношите ни не ставали за нищо, но вчера Вутов игра по-добре от всички халфове. Може да не стават всички юноши, но като има 2-3 момчета, които стават, защо да не играят повече? Ама това са въпроси, които се поставят постоянно и едно и също си става. Също нека само не се намери някой, който да ми обяснява какъв плювач съм и как ще превъзнасям отбора другия мач. Аз не съм оня с мегафона, къде си меля едно и също, така че може да пропуснете. А, това ме подсеща, тоя дано някой ден му дойде капката мозък и си го завре некъде(ако има мачове като този). Айде да не пееме "само Левски" след такъв мач! Нека този пичага остави играчите да усетят радостта на народа. Не, че ще се трогнат, но поне да разберат какви лекета са.
Още нещо, подготовката? Пак правим много малко контроли, пак чакаме играчи доста време. Сега с какво ще ми се оправдават, със сработването на отбора? Това ако го прочета някъде, няма да го повярвам. Всъщност, защо не?! Нищо чудно разни тъпаци и с това да ни оправдават.
Пожелавам на отбора да се отърве от всякакви платени негри и всякакви бездушници, както и да играят повече млади момчета, такива като Вутов. Дано се отървем и от всякакви такива страхливци и правилни футболи, защото вярвам, че тая игра е за хората. Дори да бяхме играли супер добре и да ни бяха вкарали един, мисля, че въпреки срама, все щеше да има някой доволен, че сме изпуснали 10 положения, защото с надежда ще чакаме другия мач, за да си ги вкараме. А сега какво, чакаме другия мач и същата игра ...

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 05 юли 2013 09:15

Стига сте гонили треньори и играчи след един мач.Това какво ще ви помогне в реванша?Трябва ви спокойствие и тренировки,с една добра тактика ще биете в реванша.Успех.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Върни се в “Архив”