Левски-Иртиш Павлодар - 0:0 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
nikivarna
Контакти:

Re: Левски се прослави дори и в Азия.

Мнениеот nikivarna » 04 юли 2013 23:26

j0rka7aa написа:
haha написа:Приказката продължава...

Приказката няма край...

така е братче ,вие скоро и с казаци няма да играете ,а ще ритате по селата. То лошо няма ,ще се наслаждавате на победи на "великия" ви отбор.
Само едно ми е тъжно ... няма да има на кого да пеем песничката ... 7 е добро число ;)
Изображение

Потребителски аватар
nexus7910
Контакти:

Re: Играта на Левски

Мнениеот nexus7910 » 04 юли 2013 23:27

sandi74 написа:Левски днес надскочи собствения си бой.Геройски издрапаха до заветното равенство.Факт.

Що цяла вечер пишеш едни и същи глупости??? Какво сме издрапали, тези 4 пъти минаха центъра, през останалото време бяха опълченци, дойдоха за равен окопаха се и си спечелиха равния. тия като гости ще ги треснем 0:2
Ако съдбата ти е обърнала гръб, просто я изчакай да се наведе.....

СИН_ИМПЕРАТОР

Мнениеот СИН_ИМПЕРАТОР » 04 юли 2013 23:27

0:0 као домакин е добър турнирен резултат.Един гол в Казахстан и продължаваме, щото тия монголоиди не могат да ни вкарат два гола,та ако ще да си стъпят на врато ;) . Така че по-полека и по-спокойно бих казал на анти-левскарската малобройна общност ;)

brossy
Контакти:

Мнениеот brossy » 04 юли 2013 23:27

Искам да попитам ръководството на Левски: До кога Левски ще играе домакинските си мачове с 1 нападател,все едно играем с Барселона?

daniel875
Контакти:

Re: Левски-Иртиш Павлодар - 04.07.2013г. - 21:00ч.

Мнениеот daniel875 » 04 юли 2013 23:28

bilyaletdinov написа:Безобразна игра. Тоя Бру бил голяма муха :? Аз мислих, че е биткаджия, а той по слаб от мен (на килограми), та трябваше Стефко Велев да играе опорен халф :lol: :lol: Язък, пак е купувано на кило. Иртиш ще ги отстраним, ама с тия футболисти не ни трябват титли, не ни трябват купи, не ни трябват ЕКТ...

Малък, ти сериозно ли мислиш, че Велев е футболист? Хайде пак помисли, когато определяш качествата на футболистите!
Велев, Рамос, Пинто, Везалов нямат никакво място в този отбор. Който е решил да ги остави, е сбъркал много сериозно. Това бяха твърдите напускащи след края на последния сезон.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
kichi
Контакти:

Мнениеот kichi » 04 юли 2013 23:29

ЛЕВСКИ Е ОТБОР НА НАРОДА !
ЛЕВСКИ Е СВЕТИНЯ !
ЛЕВСКИ Е НАРОДНА ЛЮБОВ!
ЛЕВСКИ Е СВЯТА ИКОНА !
ЛЕВСКИ Е ЕДНА ИСТИНСКА ЛЮБОВ!!
Въпреки загубите на ЛЕВСКИ ние го подкрепяме до последен дъх , и винаги ще го подкрепяме винаги и завинаги ЗАЩОТО НИЕ ОБИЧАМЕ ЛЕВСКИ
един истински "ЛЕВСКАР" ще подкрепя винаги своя отбор
Един истински ЛЕВСКАР ще подкрепя отбора дори и да пада !
Един истински ЛЕВСКАР не предава отбора си а милее за него до смъртта си и след смъртта си!
това което левски има никой не може да го изживее нито фъргюсън ни никой !
ЗАЩОТО НЯМА ДРУГ ОТБОР КАТО ЛЕВСКИ
ЗАЩОТО НЯМА ДРУГИ ТОЛКОВА ВЕРНИ ФЕНОВЕ КАТО ЛЕВСКАРИТЕ!

Дори живота си аз да прекарам в мизерия и крайна нищета Левскар завинаги оставам Левскар дори и след смърта
Завинаги оставам аз левскар.Верен на отбора си докрай,аз не ще го предада, за НИЩО на света,за ЛЕВСКИ аз на всичко съм готов
И когато падаш, аз пак ще пея за теб!!! И Само Левски Обичаме Те!!!

ПРЕЗ ВСИЧКИТЕ ТЕЗИ 100 ГОДИНИ ЛЕВСКИ е оцелял заради НАШАТА ЛЮБОВ
ЛЕВСКИ Е В НАШИТЕ ДУШИ ;)

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 04 юли 2013 23:29

Много съм доволен.От резултата и от играта.Верно съм на шест ракии, ама съм доволен.
Само да попитам, Раев , какво ще напише във фейсбук?
Тежко наследство?
Цанков камък, аец белене, жена му е политик? :lol:
Хайде стига!
НСПП.Това е новата стара партия в Левски.!
Като изтрезнея , ще ви обясня за какво става дума и в Левски и в българският футбол.
Дано да е скоро. :lol:
А някой знае ли къде е Казахстан?
На майка си У кътния ... :lol:
Митов е прекрасен тренИОР.Или ТЕНОР?
карвалИО е последният незаконен син, не СИН като цвят, щото е черен , на мадам ба. :lol:
всички вън?
Че те играят навън, къде повече?
Батков, вземи се в ръце и се засили, за да се удариш в тухлена стена.
Няколко пъти.
НСПП.
Какво ще пишеш във фейсбук, голо дупе , със свалени бели гащи?
Че жена ти ги е свалила, защото ганчев я оножда и и дава пари за партия? :lol:
От целият отбор, който игра тази вечер, ставам само аз!
Защото не играх, ама нося на пиене!
кой сега е номер едно?
Ако хвана аверите от квартала, тези от казахстан, ще ги носим до орлов мост и ще ги хвърлим в перловец.
Нищо , че възрастта ни като отбор , ще минава 300 години и 1 тон. :mrgreen:
А на номер 3 ще кажа- не се смейте, защото ще се смеете за последно.
НСПП :!: :lol:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
Lubaka1892
Контакти:

Мнениеот Lubaka1892 » 04 юли 2013 23:30

kokorz написа:
sandi74 написа:Евро Левски вече е известен и в Азия.Днес сините евробойци на България геройски издрапаха до равенство срещу супер гранда Иртиш.Браво момци,вие отново сте българската футболна гордост.

И днес Господ обикна Левски, както преди месец и половина.Онова мустакатото му приседна отново и се скри като мишок за пореден път!Дай Боже всеки път така да го обичат "Еврогранда"!

Той винаги се изтъпанчва и ръси глупости преди мачовете ама след това не можеш му видиш мустака :lol:
Не се научи да не приказва много ей.
"Liverpool was made for me and I was made for Liverpool"
Bill Shankly
[wrapimg=]http://img.skysports.com/10/08/496x259/ShanklyGatesAnfield_2483679.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Gretna

Мнениеот Gretna » 04 юли 2013 23:31

brossy написа:Искам да попитам ръководството на Левски: До кога Левски ще играе домакинските си мачове с 1 нападател,все едно играем с Барселона?

Докогато тренери са идиоти.

Митов, Иванов, Достанич, Илиев. Все идиоти.

Един нападател. Имаш 4-ма но пускаш един да играе. Идиоти.

Митов е ИДИОТ

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 04 юли 2013 23:32

daniel875 написа:
groti написа:Митов под ръка с Везалов,Пинто,Рамос и Велев и дим да ги няма. Досега говорихме само за защита,но един факт се набива от 2 години вече : След Дарко нямаме друг добър разиграващ халф. Някой креативен и способен да създаде положение. С какви халфове играхме днес? Велев,Гаджев и Бру ? На всичкото отгоре Велев май не даде нито един пас напред. Гаджев игра по-добре от него,а беше сменен. Видя се,че Вутов игра в пъти по-добре. За мен беше ясно,че няма да направим нищо още като оставиха Митов. Нямам против човека,но той не е добър треньор. Много лоша подготовка,играчите изиграха 1 мач в този си формат. На практика това се яви поредна контрола. Защо Гаджев за пореден мач не опитва някоя от неговите тупалки?? Имаше поне 3-4 положения в които избра да подава..Забихме се в сгъстена защита от снажни и що годе грамотни играчи и чакаме резултат. Не съм оптимист и за реванша. С този треньор и тези играчи толкова.

Аз мисля, че ще "Левски" ще продължи, но за да има развитие този отбор, трябва да се действа здраво.
Сираков го каза, че първите два съперника трябва да бъдат отстранени задължително. Ако това не се случи, ще хвърчат глави.

И чии глави ще хвръкнат? На чистачката? Или след поредния нулев сезон ще решат,че трябва да сложат Велев..Или Ясенчо пак. Не,мерси. По-добре Мариан и Топчо в дует,отколкото Митов. Наско до момента какво направи? Събра играчите на един разговор...И? Защо изиграха 1 мач в тази формация? Безумно лоша подготовка. Какво можеш да очакваш. Излизаме с 3ма дефанзивни халфа и вади единствения,който даде 2-3 паса напред..Другия мач ще отпаднем и ще се оплакват от времето,малкото време за подготовка за сметка на казаците и дългото пътуване. После пак се почват мерки и т.н. Тоест след дъжд качулка. Най-добре и ние барем с чорбата да отидем във В група и да започнем начисто. Тия всичките чужденци 2ра ръка да си ходят за без пари. Да играят тия,като Вутов,които имат амбиции и възможност за развитие. Между другото може да изглеждам ядосан,но не съм. Очаквах такова развитие.
110 години любов!

Върни се в “Архив”