Мани ги тиа комплек(*ари дето само плюят бербатов
Няма смисъл да им обясняваш, да си останат заблудени и вечно преебани, все някой им е виновен, това тяхното си е патологично чикиджийство!
Примерно тоя (*инТаратор е някакво смачкано пишлеме дето по цял ден се скатава на работа или в даскалото и влиза тук вечер да даде воля малко на комлексите.
Даже сигурно е и турче. Ами мислиш ли че му е лесно да е турче в България ?
А по отношение на отбора - това равенство беше толкова катастрофално че да се обвинява един играч и при това най-добрият ни играч, си е дебилизъм.
Ясно е че проблемите в този отбор са много много сериозни. Причината за това може да е само на стратегическо ниво - БФ(* и трениор(*кият щаб. Специално този мач и футболистите носят част от вината защото и подцениха мача много здраво, незнам какво са си мислили, но определено като цяло, каквотолкоз ви бърка отзад тоя Бербатов не мога да разбера. (Да не говорим как до преди седмица лефскарите само оплюваха феновете на ЦСКА че едно време само са го разревавали и псували, а сега тиа рогатите правят същото)
А защо вратарчето било толкоз велико - ами като няма защита и халфове вратаря става герой на мача ! Вратарите нямат такава нужда от мотивиране, надъхване или раздаване, при тях спасяването си е рефлекс, ако има добър рефлекс и удари във вратата спасява!
Колкото до Бребатов такъв си му е стила на игра, стои си пред противниковата игра и ако му дойде топка или вкарва или създава възкожности за другите нападатели. Но какво да направи като го сложи някои малоумен трениьор в средата на терена ?!?
Избиите си комплексите тук!
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- everlast66
- Контакти:
Re: Избиите си комплексите тук!
Последна промяна от everlast66 на 15 окт 2008 23:41, променено общо 1 път.
-
- Контакти:
vlado_vdv написа:Вобще не ми се спори на тема Червено-синьо след тоя мач.
Искам само да те попитам.
Съжалявам ако греша но на *ефски капитан е Петков,нали?
Защо за него не важи това което каза за Бербо,за мачовете...знаеш за кои мачове?
Защо там той е единствения невинен,а тук капитана е най-виновен?
Не е ли това истина,при познатата ни рецепта "изкривяване на факти и пръсти към изгодното"?
Само това ми отговори.
Това за завитта от съотборниците му би било много тъжно ако е истина и не ми е минавало през главата. Ако го има тоя вариянт,то те трябва да бъдат изгонени доживот от отбора.
Струва ми се малко тъпо обаче,да не мислят за България и играта а за Бербо и как да му пречат.
Да, признавам, че капитан на Левски е Петков, не грешиш. И далеч не смятам да го оневинявам след ОНЕЗИ мачове. Въпросът е, че и там е пълно с п***ьовци, а той, човекът, се раздава (и раздаде) докрай. Ако не беше той, резилът щеше да е още по-голям. Той извади отбора, но пък неговата вина е същата, че не успя да ги нахъса докрай съотборниците му. В това спор няма. Очевидно капитанската лента тежи много. Нямам нищо против Бербатов, но просто може би не трябва да е капитан. Определено лентата не е за всеки. Видя се, че след като я свали, Стилиян направи няколко силни мача. Май в този отбор няма достоен за нея. Милионите не ти дават правото да си капитан, ако нямаш качествата и най-вече психиката да понесеш отговорността й.
Варианти всякакви ми хрумват, то при това поведение какво ли да не му мине през главата на човек. Знаем, че завистта и злобата ни е заложена на нас, българите, така, че и това изскача като възможна версия. На мен също ми се вижда не особено възможно, но тези хора доказаха, че при тях няма невъзможни неща

Някой спомена нещо за големите, че били лесна мишена. Ами да, така е, лесна мишена са, защото са там горе. Но с качването им там горе, нарастват очакванията и отговорностите им, точно защото действията им се следят под лупа. Мен лично не ме дразни играта на Бербатов, ясно е, че това е стилът му. Дразни ме поведението му на терена и извън него. Усеща се самочувствието от принадлежността към големия клуб и това е напълно в рамките на нормалното, все пак Ман Юнайтед си е Ман Юнайтед. Но поне да не го показва толкова. Не отричам, че се старае на терена, второто полувреме срещу Италия не загуби висока топка. Но пък не бива и да се оневинява. Всички имат вина, играчите са функция на некадърното слагаческо ръководство, те са заложници на мафията, наречена БФС, мениджъри, клубни президенти и т.н.
мен пък ме дразни играта, или по-скоро липсата й на тая манекенка. Някой видя ли нещо футболно в него тоя мач? За пръв път му се спомена името в 43та минута, чудех се дали не е резерва. Ама бил добър някъде и струвал един куп пари? Дреме ми? За България очевидно не струва нищо. Само да попитам, както вече някой пита - кой беше днес звездата многомилионната барби или играч от българското първенство?
Някой спомена нещо за големите, че били лесна мишена. Ами да, така е, лесна мишена са, защото са там горе. Но с качването им там горе, нарастват очакванията и отговорностите им, точно защото действията им се следят под лупа.
Изказването за мишените е мое.
И стоя на 100% зад него за пореден път.
В България големите хора са малко, да не кажа че се броят на пръстите на едната ми ръка.
А редовия българин няма кво друго да гледа, на редовия българин за последните 20 години не му се е случило абсолютно нищо хубаво,
затова и се впива като пиявица в големите хора с които се отъждествява като българин.
Един вид стремеж да се самоопредели като нещо. Каквото и да било но поне мъничко значимо.
И когато този му стремеж бива порязан от същите тези големи хора на България...тогава следва омразата, плюенето, псуването и т.н.
Щото българина без тези неща остава една голяма кухина. Живот без смисъл, усмивка, удовлетворение.
Едничко (или двечки) мънички нещица си има всеки от нас които го карат да се усмихва и да се чувства човек и когато ни ги отнемат избълваме цялата си неудовлетвореност върху въпросната мишена.
Взимат ни радоста от футбола - псуване. Не ми се мисли какво би станало ако ни вкарат един сух режим т.е. ни отнемат пиенето...сигурно тутакси ще има революция и масови кланета.
Ама редовия българин няма какво да направи за да излезе от този омагьосан кръг.
Сменяме управници и БФСта...ама те нали и те българчета...и те гледат първо да награбят кой колкото може...типично български манталитет...да се запася...да има за мен и родата...па после може и да поработя за народа, обществото и т.н.
Ама тъкмо да заработят за общото благо и той мандата свършил, а тия дет гласуват вече и дума не искат да чуят за въпросните крадци.
И затва си псуваме Бербатов и Ко. Серьожката и Ко.
Пък те ни се хилят отгоре.
Като че са ни хванали като муха под лупа...стоим и се гърчим, а те ни наблюдават мъките и се хилят пубертетски с жълтите си зъби.
Затова БАСТА на моите емоции на база национална гордост по КАКЪВТО И ДА БИЛО повод.
Нито футбол, нито политика, нито изкуство могат да ме накарат да милея повече за тази страна. Нито каквото и да било.
Само семейството ми важи...оттам нататък БАСТА.
slavia_forever написа:При 2:2 за немците не играе толкова психологическия фактор.

- cesekar4o_the best
Гошко цигънчето , тъй де вратарчето, фана две-три топки , ама при гредата
яко се издъни.Тука у факултето многу си радваме зъ теб гошку!
яко се издъни.Тука у факултето многу си радваме зъ теб гошку!
- Cesc Fabregas
- Контакти:
vlado_vdv написа:Хайде сега,понеже виждам,че го правите в различни теми,всички можете в тази тема да оплювате Бербо.
Явно според много "хора" той е главният виновник,че от отбора нищо не става.
Бербо защитник(той трябваше да "хвърли" някоя топка напред за контра към себеси...беше слаб като защитник...)
Бербо халф (трябваше да подаде поне веднъж добре към себеси или да даде някой извеждащ...слаб халф беше...)
Бербо голмайстор (как не можа да вкара поне едно от десетките положения които му направиха колегите...пфууууу слаб нападател...)
Тоя игра ли бе???
Манекенче!
И оня глупак Сър Алекс си мисли,че става футболист от него...добре,че не ни е той треньор...
Аиде избивайте комплекси колкото си искате.
П.С. Ивелин Попов-Играч на мача (за начина по който си спира топката в наказателното)
Ти си просто поредния заблуден чорбар.Без коментар повече.
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
- Lubaka1892
- Контакти:
Докато има такива идиотчета ,които делят националния на левскари и всички останали и техните футболисти винаги са най-добрите на терена футбола ни ще затъва още повече и след 2-3 години ще се радваме и на равен със Сан Марино.Преди няколко години като основата на националния бяха футболисти от левски и играхме слабо всички критикуваха Стоичков и естествено Бербатов и на края какво постигнахме-НИЩО .
Наистина сме слаби.Наистина Петков беше може би най-добрия обаче критиките трябва да са към всички.След всеки мач критикуваме двама-трима,а всички останали се скатават и знаят,че други ще операт пешкира.
Наистина сме слаби.Наистина Петков беше може би най-добрия обаче критиките трябва да са към всички.След всеки мач критикуваме двама-трима,а всички останали се скатават и знаят,че други ще операт пешкира.
"Liverpool was made for me and I was made for Liverpool"
Bill Shankly
[wrapimg=]http://img.skysports.com/10/08/496x259/ShanklyGatesAnfield_2483679.jpg[/wrapimg]
Bill Shankly
[wrapimg=]http://img.skysports.com/10/08/496x259/ShanklyGatesAnfield_2483679.jpg[/wrapimg]
Върни се в “Футбол - България”