ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- yasen_ov4arov
Re: Сиренето е с пари сеньори..
Чета тук едни глупости...Ако наистина не са платени заплатите на персонала причината не е ,че не знаят кой ще гонят и кой не.Просто защото дори някой да го изгонят заплатите от Христолово време ще трябва да му бъдат платени,защото хората с право ще осъдят Ботев.А те не са и точно това ви говори forever.А това за витамините и самата контролата с отбор като Родопа...Почвам да се замислям дали да ходя на мача с ЦСКА
.

Ние пак ще се върнем на върха!!!
iliyan_h написа:Аз съм от Левски, но искам да ви кажа че сте най-великата публика в България и стискам палци Ботев да заеме истинското си място в първенството.
ясене - аз почвам серизона да се замислям дали не се притесняваш от силен и свободен ботев ... нещо от седмица или 2 много ме съмняваш
- yasen_ov4arov
Hacko1912 написа:ясене - аз почвам серизона да се замислям дали не се притесняваш от силен и свободен ботев ... нещо от седмица или 2 много ме съмняваш
М да разкри ме-мечтата ми е да кисна по форумите,на протести,концерти и квото падне още ,но на мач да не стъпвам ,защото президент е Селския

П.С:Ботев се пише с главна-аз може да не пиша най-грамотно,но хайде без такива

iliyan_h написа:Аз съм от Левски, но искам да ви кажа че сте най-великата публика в България и стискам палци Ботев да заеме истинското си място в първенството.
yasen_ov4arov написа:Hacko1912 написа:ясене - аз почвам серизона да се замислям дали не се притесняваш от силен и свободен ботев ... нещо от седмица или 2 много ме съмняваш
М да разкри ме-мечтата ми е да кисна по форумите,на протести,концерти и квото падне още ,но на мач да не стъпвам ,защото президент е Селския.Защо не се запиташ къде са новите екипи?Нека позная ману Мпасинкату или както се казваше онзи черния е казал,че ще купи екипи ,ама друг път
.Тази приказка кооолко е въртяна не е истина.След няколко дни ще пристигне отново дебелия и ще каже "ние точно щяхме да сключим сделката ,но Кръстева ни пречи с нови бюрократични спънки.Още месец..." .
П.С:Ботев се пише с главна-аз може да не пиша най-грамотно,но хайде без такива.
Ясене, Овчаров, дори и да се окажеш прав, някога, в момента ти звучиш като човек, който единствено може да мрънка и не е способен да се радва.А има на какво, от известно време насам. С кой да играем контрола, с Милан ли?
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!
- yasen_ov4arov
Abbiati написа:yasen_ov4arov написа:Hacko1912 написа:ясене - аз почвам серизона да се замислям дали не се притесняваш от силен и свободен ботев ... нещо от седмица или 2 много ме съмняваш
М да разкри ме-мечтата ми е да кисна по форумите,на протести,концерти и квото падне още ,но на мач да не стъпвам ,защото президент е Селския.Защо не се запиташ къде са новите екипи?Нека позная ману Мпасинкату или както се казваше онзи черния е казал,че ще купи екипи ,ама друг път
.Тази приказка кооолко е въртяна не е истина.След няколко дни ще пристигне отново дебелия и ще каже "ние точно щяхме да сключим сделката ,но Кръстева ни пречи с нови бюрократични спънки.Още месец..." .
П.С:Ботев се пише с главна-аз може да не пиша най-грамотно,но хайде без такива.
Ясене, Овчаров, дори и да се окажеш прав, някога, в момента ти звучиш като човек, който единствено може да мрънка и не е способен да се радва.А има на какво, от известно време насам. С кой да играем контрола, с Милан ли?
Ами за отбор с претенции,с играчи играли тук-там Родопа не е тест.Тя беше тест от Христолово време-къде е промяната???Като за начало да бяха играли контрола с предпоследния в А група ,а не с Б

- Yellow major
- Контакти:
Ясене, Овчаров ти си изкривен бе майна?
Сделката е договорена. Италианците се моткат. Плащанията ще почнат като подпишат и станат собственици. Дотогава няма кой да плаща и ще се кара на мускули. Иначе, мисля че няма връщане. Нормално е в една сделка да има такива периоди на изчакване. Все пак трябва и малко организация да се създаде, не може само на емоция да се кара. Прогнозата ми е, че до седмица филма ще приключи. Хайде, изкарайте си хубави почивни дни.
Две години Ви купуват и продават,не ВИ ли писна бре братлета?
Над България изгря звезда с името на ЦСКА!
nn72 написа:Две години Ви купуват и продават,не ВИ ли писна бре братлета?
Пич, сипи си едно и не се тревожи. Ако споделиш от кой отбор си, ще ти направя една прогноза за мача с твоя отбор

-
Канар написа:Сделката е договорена. Италианците се моткат. Плащанията ще почнат като подпишат и станат собственици. Дотогава няма кой да плаща и ще се кара на мускули. Иначе, мисля че няма връщане. Нормално е в една сделка да има такива периоди на изчакване. Все пак трябва и малко организация да се създаде, не може само на емоция да се кара. Прогнозата ми е, че до седмица филма ще приключи. Хайде, изкарайте си хубави почивни дни.
Имам чувството,че ти оформяш проектодоговора между селю и жабарите.И все пак дано си прав и се отървем от бряговеца.