Фенове на Миньор: Ако държавата се намеси за ЦСКА, да се намеси и за останалите отбори в тежко положение
Фенове на Миньор (Перник) от фейсбук групата „Миньорци Перник” излязоха с изявление, в което споделят мнението, че ако държавата се намеси за случая ЦСКА, то тогава тя трябва да се намеси и за останалите отбори в България в тежко положение. "А ако решите да помагате, помогнете на всички", обявиха привържениците. Ето и цялото изявление, което Novsport.com публикува без редакторска намеса:
”В България има два клуба, които претендират, че са грандове, че са много повече от всички останали, че без тях едва ли не няма да има футбол. Защо господа от Левски и ЦСКА, след като сте толкова големи и силни не можете дори да съществувате , ако не ви помага държавата и БФС. Извинявайте, ама с тая подкрепа и реверанси всеки един български клуб би постигнал вашите успехи, което автоматично ви прави псевдо грандове. Защо поне веднъж не се опитате сами да си оправите бакиите, а винаги разчитате на държавата, на едните постоянно им намират спонсори, за другите „държавата се намесва за да спаси отбора”. А за останалите.... Какво направи държавата за отбори, които са в пъти по – лошо положение от вас, какво направи за Миньор, за Спартак Варна, за Спартак Плевен, за Пирин Благоевград. А ако трябва да отваряме дума за БФС ще стане страшно, там реверансите и наглите подпирания на „грандовете” са безумни и безкрайни. Да се чуди човек от къде толкова наглост във феновете на ЦСКА да недоволстват от БФС. Цялата ситуация е такава вече повече от 65 години.
Господа държавници и управляващи ФС в Бълария, ако искате да има истински футбол и той да върви нагоре, осигурете равен старт на всички, оставете отборите да решават битката на терена. А ако решите да помагате, помогнете на всички. Ако „държавата се намеси за случая ЦСКА”, тогава ние настояваме да се намесите и за случаите Миньор, Спартак Варна, Спартак Плевен, Пирин, Дунав, Нефтохимик, Спартак Пловдив, Марица и много други отбори оставени на произвола!”
Протест срещу намесата на държавата във футбола!
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Протест срещу намесата на държавата във футбола!
Обичам да обичам !!! 

Re: ПРОТЕСТ СРЕЩУ НАМЕСАТА НА ДЪРЖАВАТА(БСП) ВЪВ ФУТБОЛА!
mistreated написа:1palq4o1 написа:Направете и вие така-ако си намерите кой да ви ПРОДАДЕ лиценз за В група,почвайте от там!Ама за продажба пари се искааааат,а не шума...шумкари!
Драскач с ник "палячо" да ми дава акъл... Пази Боже!
Драскач,драскач,ама като имам повече акъл от теб ще ти давам-защо не ?!?
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра

j0rka7aa написа:Наглостта и злобата у феновете на някои от отборите в България няма граници. Много бързо обръщат плочата, когато помощта или спонсорството не се отнася за техния клуб, значи за едни колко повече, толкова повече, а за други нищо. Разберете драги хора, че не може винаги да става така, както вие искате. Защо не протестирахте срещу Чорни, ВТБ, както и евентуално срещу "Газпром" питам аз???
Писах и на друго място-ГазПром избягаха от ва с писъци,а бяха доведени под строй да ви спонсорират!!!Кой ви е крив,че никой не иска да си има нищо общо с вас?!?!?!?!?!Всеки,който се хване на хорото с четрибуквието неминуемо е завлечен-затова си отивате към окръжните групи,та свиквайте с тази мисъл овреме!

- mistreated
- Контакти:
1palq4o1 написа:mistreated написа:1palq4o1 написа:Направете и вие така-ако си намерите кой да ви ПРОДАДЕ лиценз за В група,почвайте от там!Ама за продажба пари се искааааат,а не шума...шумкари!
Трудно, много трудно.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
- david_villa
- Контакти:
Безсмислена тема и безсмислен протест.
Държавата винаги се е месела, защо не казахте нищо, когато Бойко тръгна да намира спонсори на тоя и оня?

Pichichi написа:А и пропуснах още няколко въпроса:
Точно колко лева наем за ст. Г.Аспарухов опрости на Левски държавата за периода 1990 - 1997 -ма ?
Точно колко лева наем е платил Левски на държавата за базата на ст. Раковски от 1990 ?
Толкова,колкото държавате е платила за ДВАТА стадиона на Лески съсипани през годините!Сега ще започне вой,затова ви пускам и линк да четете,ако имате желание и възможност:
http://football.clubs.dir.bg/showflat.p ... sb=5&part=
Частта озаглавена "...От "Могилката" до "Георги Аспарухов" ..." Пък после ми кажете къде е бил стадиона на цуца ПРЕДИ 1948г. ( само без да намесвате Атлетик Слава 1923,знаете,че сте избили голяма част от играчите им за да им заграбите терена )

mistreated написа:onceMORT написа:Логото падна от тениските, новите са без него, договорът беше до лятото, ако има нов това не го знам. Имат общо с държавата нещата за които съм писал, но съм писал и че са престъпления, те нямат общо с клуба, той не определя кой да бъде проверяван от НАП. За мисленето по-добре не пиши, това за теб е непостижимо.
Логото падна от тениските само за евромачовете, ама кой да чете.
Те и на ЦСКА проблемите нямат нищо общо с клуба, а заради престъпленията на Титан. Ама заради тях клубът е на това дередже! Ако Левски трябваше да плаща през годините такива осигуровки и данъци, каквито плащаше ЦСКА дали щяха да покриват условията за лицензиране??? Мисли!
Мисля...мисля...ммммммм-ДА,щеше

mistreated написа:1palq4o1 написа:mistreated написа:1palq4o1 написа:Направете и вие така-ако си намерите кой да ви ПРОДАДЕ лиценз за В група,почвайте от там!Ама за продажба пари се искааааат,а не шума...шумкари!
Трудно, много трудно.
Кое е трудно-да ти дам акъл или да прочетеш написаното?
Мисля,че второто ти е непосилно !

- mistreated
- Контакти:
1palq4o1 написа:
Кое е трудно-да ти дам акъл или да прочетеш написаното?
Мисля,че второто ти е непосилно !
[offtopic]Палячо, нито има какво да дадеш, нито можеш. Нищо смислено не си казал по темата. Смяната на никовете през 1 месец показва, че освен да бълваш помии в този форум, нямаш друг смисъл в живота си.
Ако имаш нещо да ми кажеш спрямо моята персона, ела заповядай да ми го кажеш очи в очи. Ако ли не, просто не ме занимавай мен и тези, които четат в този форум с идиотизмите си.[/offtopic]
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
Толкова,колкото държавате е платила за ДВАТА стадиона на Лески съсипани през годините!
Къде са ви нотариалните актове за собственост на това за което претендирате?
Върни се в “Футбол - България”