Протест срещу намесата на държавата във футбола!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Re: ПРОТЕСТ СРЕЩУ НАМЕСАТА НА ДЪРЖАВАТА(БСП) ВЪВ ФУТБОЛА!

Мнениеот Pichichi » 04 юли 2013 12:05

Договорът с ВТБ изтече, дали държавата е загубила от този договор си има следствие и то ще каже,може да се повдигне и обвинение на лицата допуснали това.
М тел, бяха много години монополист, да това е вярно, но защо и там следствието не направи проверки? Забравяш че в М-тел имаше един истински левскар, ако този човек беше още жив Левски щеше да е много по-различен от това което е в момента.
Безвъзмездно и безсрочно, срещу ангажимент за поддръжка, при нас балон не е падал нали?
За Газпром си прав, но това няма нищо общо с Левски, те все още нямат подписан договор за спонсорство.
Скандала с лиценза, Левски ли ви е виновен че не сте си плащали данъците?
Това че НАП не е проверила Левски или го е проверила така че да не намери злоупостреби е престъпление по служба, но за това клубът формално няма вина. Не е държавна помощ а е престъпление и виновните трябва да отговарят но това е работа на държавните органи.

Знаеш ли отговорът ти ми харесва, сега очаквам едно държавно решение с което да се каже че ЦСКА не е трябвало да плаща наем
пък след 15-на години нека разследват кой и защо е решил така. Очаквам също така да спуснат някой спонсор който да налее
едни милиони Е за 15-на години в ЦСКА след което да получи нещо много апетитно държавно да си прави бизнес.
Нека след това следствието да си върши работата.
Очаквам също така с финансови измами да се покрият дълговете към НАП и същите да не правят ревизия и разследване пък нека
после следствеито си прави разследвания за престъпления по служба !!!!
На това нещо се казва ЛИЦЕМЕРИЕ !!!!
Последна промяна от Pichichi на 04 юли 2013 12:06, променено общо 1 път.

onceMORT
Контакти:

Мнениеот onceMORT » 04 юли 2013 12:06

mistreated написа:
onceMORT написа:Договорът с ВТБ изтече, дали държавата е загубила от този договор си има следствие и то ще каже,може да се повдигне и обвинение на лицата допуснали това.
М тел, бяха много години монополист, да това е вярно, но защо и там следствието не направи проверки? Забравяш че в М-тел имаше един истински левскар, ако този човек беше още жив Левски щеше да е много по-различен от това което е в момента.
Безвъзмездно и безсрочно, срещу ангажимент за поддръжка, при нас балон не е падал нали?
За Газпром си прав, но това няма нищо общо с Левски, те все още нямат подписан договор за спонсорство.
Това че НАП не е проверила Левски или го е проверила така че да не намери злоупостреби е престъпление по служба, но за това клубът формално няма вина. Не е държавна помощ а е престъпление и виновните трябва да отговарят но това е работа на държавните органи.

:lol: :lol: :lol:

Нали оня ден ваши хора казаха, че ВТБ все още е спонсор на Левски. Ти изобщо интересуваш ли се от "твоя" отбор?
А сам можеш ли да си отговориш на всичките въпроси и конкретно защо Мтел бяха монополист, защо нас вас е даден безвъздмездно стадиона, защо НАП не е проверила Левски?
Тези неща нямат ниииииииищо общо с държавата... Мдам.
Както казах, то се иска и да можеш да мислиш.

Логото падна от тениските, новите са без него, договорът беше до лятото, ако има нов това не го знам. Имат общо с държавата нещата за които съм писал, но съм писал и че са престъпления, те нямат общо с клуба, той не определя кой да бъде проверяван от НАП. За мисленето по-добре не пиши, това за теб е непостижимо.
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая

"Човешки" материал!?

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 04 юли 2013 12:08

Pichichi написа:На това нещо се казва ЛИЦЕМЕРИЕ !!!!

А добър ден :lol: :lol: :lol:
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 04 юли 2013 12:10

onceMORT написа:Логото падна от тениските, новите са без него, договорът беше до лятото, ако има нов това не го знам. Имат общо с държавата нещата за които съм писал, но съм писал и че са престъпления, те нямат общо с клуба, той не определя кой да бъде проверяван от НАП. За мисленето по-добре не пиши, това за теб е непостижимо.

Логото падна от тениските само за евромачовете, ама кой да чете.
Те и на ЦСКА проблемите нямат нищо общо с клуба, а заради престъпленията на Титан. Ама заради тях клубът е на това дередже! Ако Левски трябваше да плаща през годините такива осигуровки и данъци, каквито плащаше ЦСКА дали щяха да покриват условията за лицензиране??? Мисли!

onceMORT
Контакти:

Мнениеот onceMORT » 04 юли 2013 12:11

Pichichi написа:
Договорът с ВТБ изтече, дали държавата е загубила от този договор си има следствие и то ще каже,може да се повдигне и обвинение на лицата допуснали това.

Знаеш ли отговорът ти ми харесва, сега очаквам едно държавно решение с което да се каже че ЦСКА не е трябвало да плаща наем
пък след 15-на години нека разследват кой и защо е решил така. Очаквам също така да спуснат някой спонсор който да налее
едни милиони Е за 15-на години в ЦСКА след което да получи нещо много апетитно държавно да си прави бизнес.
Нека след това следствието да си върши работата.
Очаквам също така с финансови измами да се покрият дълговете към НАП и същите да не правят ревизия и разследване пък нека
после следствеито си прави разследвания за престъпления по служба !!!!
На това нещо се казва ЛИЦЕМЕРИЕ !!!!

Щеше да е лицимерие ако от мен зависят решенията кой да бъде ревизиран. Щом има съмнения да има разследване, ако има доказателства се повдига обвинение, За това през годините има поне 50 човека затворили си очите, но аз определено не съм един от тях. А все пак кантората и счетоводителите на Батков не работят за по 500 лв. и имат някои умения да заобикалят закона, работа на държавните инстититуции е да ги карат да го спазват, чрез проверки, глоби и присъди.
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая

"Човешки" материал!?

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 04 юли 2013 12:16

onceMORT написа:Щеше да е лицимерие ако от мен зависят решенията кой да бъде ревизиран. Щом има съмнения да има разследване, ако има доказателства се повдига обвинение, За това през годините има поне 50 човека затворили си очите, но аз определено не съм един от тях. А все пак кантората и счетоводителите на Батков не работят за по 500 лв. и имат някои умения да заобикалят закона, работа на държавните инстититуции е да ги карат да го спазват, чрез проверки, глоби и присъди.

Това не е заобикаляне на закона, а чиста проба престъпление, каквото е укриването на данъци и осигуровки. А защо е нямало воля за разследване на тези престъпления е повече от ясно.

onceMORT
Контакти:

Мнениеот onceMORT » 04 юли 2013 12:17

mistreated написа:
onceMORT написа:Логото падна от тениските, новите са без него, договорът беше до лятото, ако има нов това не го знам. Имат общо с държавата нещата за които съм писал, но съм писал и че са престъпления, те нямат общо с клуба, той не определя кой да бъде проверяван от НАП. За мисленето по-добре не пиши, това за теб е непостижимо.

Логото падна от тениските само за евромачовете, ама кой да чете.
Те и на ЦСКА проблемите нямат нищо общо с клуба, а заради престъпленията на Титан. Ама заради тях клубът е на това дередже! Ако Левски трябваше да плаща през годините такива осигуровки и данъци, каквито плащаше ЦСКА дали щяха да покриват условията за лицензиране??? Мисли!

Дали, или може би са доста неопределени и са в сферата на догадките, поне според мен мислителю. Отиваш леко на ситуацията "ако баба ти била мъжка..." Да за ВТБ си прав все още логото им стои на официалният сайт. От мен за днес е това, тръгвам за мача с Иртиш. Вие днес с кой отбор играете? :oops:

"Човешки" материал!?

samatoranaga
Контакти:

Мнениеот samatoranaga » 04 юли 2013 12:25

"Идем ли в окръжните групи няма връщане обратно, ние не сме Ботев Пловдив."

Е точно тогава си личи какви фенове сте. Ако сте хартиени фенове това ще ви плаши, но ако сте истински фенове по долна група за сезон два не бива да ви плаши.
Лошото е, че в долна група ще си знаете поименно имената тези които ще сте на стадиона докато Ботев във В група имаше публика повече от който и да е в А група.
Оставането на всяка цена отврати всички фенове на футбола у нас от вас. Честно казано едва ли на някой ще липсвате, а българският футбол само ще спечели, защото за толкова години нищо добро не сте направили за футбола.

КироВарна
Контакти:

Re: Протест срещу намесата на държавата във футбола!

Мнениеот КироВарна » 04 юли 2013 12:30

Мила,сладка,родна,българска картинка!В зависимост от това кой е на власт,държавата помага или на Левски,или на ЦСКА.Съсвем нагло,безочливо и безогледно.По български и по ганьовски.И не от вчера.Винаги е било така.И разглезените сини и червени хрантутници,си мислят че това е нормално...че така трябва,че им се полага.И се ядат по между си,без да осъзнават,колко са вредни за футбола в България.И едните и другите.Те си мислят,че като са сини и червени,по нещо се различават.Викат си едни на други "Говеда"и"Чорба",а всъщност са в един казан с "Телешко варено".

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 04 юли 2013 12:31

dzhambov написа:
viali69 написа:И понеже едни "шмекери" не плащат данъци дай да закрием един от най-популярните клубове у нас, така ли !? Да ви имам логиката !
Знаеш ли кое харесвам на комунистите ? Това, че освен законообразно, те действаха и по целесъобразност. Законът не бива да се спазва винаги буква по буква. Има много случаи, в които спазването на закона по буква води до негативни последици за обществото. Такъв е казусът "ЦСКА". Такъв е и казусът "Гергана", при който по искане на САЩ в продължение на 2 месеца в ареста престоя една българска майка.
Ако ЦСКА бъде унищожен ще загуби българския футбол ! Един от колосите на нашия футбол ще изчезне. Една доказана марка ще се изгуби. От това няма как да спечели футболът ни !
ЦСКА имат милиони поддръжници в България. Всеки един от тях ще се почувства засегнат и онеправдан.
Левски губи, защото ще изчезне вечния му враг. Никой друг отбор в света не е такъв дразнител за сините, какъвто е ЦСКА. Представете си първенство без вечното дерби Левски-ЦСКА. Без съперничеството между сини и червени ... Не ми казвай, че това ти харесва !
Това е все едно в Пловдив да махнат Ботев и да го няма великото пловдивско дерби Локо Пд. - Ботев Пд.
Видяхме през годините, когато единият от двата отбора не беше в "А" група, че това не е хубаво, нали ?
ЦСКА трябва да бъде спасен ! Ако трябва да се намеси и държавата !
Всеки, който обича българския футбол ще иска спасението на червените, независимо дали е техен фен или не.

Как да стане това със спасяването,защото аз примерно изобщо не съм съгласен да не се плаща и да се опростяват дългове.Дори и моя отбор да е,държавата наистина трябва да се намеси,но не да спасява ЦСКА,а да разкара тези футболни президенти(шмекери) като титан,коко и всички които не развиват футбола,а само смучат като паразити от него.

аве това пловдивчаните страшно нагли хора локо пловдив 3 пъти вече се фалира и не плащат нищо ботев същитите к...ви а най много лаят
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Върни се в “Футбол - България”