Протест срещу намесата на държавата във футбола!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Re: Позиция на фен клуб Миньор: АКО ДЪРЖАВАТА СЕ НАМЕСИ ЗА ЦСКА

Мнениеот зеления » 04 юли 2013 11:52

minyoro написа:АКО ДЪРЖАВАТА СЕ НАМЕСИ ЗА ЦСКА ДА СЕ НАМЕСИ И ЗА ОСТАНАЛИТЕ ОТБОРИ В ТЕЖКО ПОЛОЖЕНИЕ

КАТО СА ТОЛКОВА ВЕЛИКИ ЛЕВСКИ И ЦСКА, ЗАЩО НЕ МОГАТ БЕЗ ПОДКРЕПА ОТ ВЛАСТТА

В България има два клуба, които претендират, че са грандове, че са много повече от всички останали, че без тях едва ли не няма да има футбол. Защо господа от Левски и ЦСКА, след като сте толкова големи и силни не можете дори да съществувате , ако не ви помага държавата и БФС. Извинявайте, ама с тая подкрепа и реверанси всеки един български клуб би постигнал вашите успехи, което автоматично ви прави псевдо грандове. Защо поне веднъж не се опитате сами да си оправите бакиите, а винаги разчитате на държавата, на едните постоянно им намират спонсори, за другите „държавата се намесва за да спаси отбора”. А за останалите.... Какво направи държавата за отбори, които са в пъти по – лошо положение от вас, какво направи за Миньор, за Спартак Варна, за Спартак Плевен, за Пирин Благоевград. А ако трябва да отваряме дума за БФС ще стане страшно, там реверансите и наглите подпирания на „грандовете” са безумни и безкрайни. Да се чуди човек от къде толкова наглост във феновете на ЦСКА да недоволстват от БФС. Цялата ситуация е такава вече повече от 65 години.
Господа държавници и управляващи ФС в Бълария, ако искате да има истински футбол и той да върви нагоре, осигурете равен старт на всички, оставете отборите да решават битката на терена. А ако решите да помагате, помогнете на всички. Ако „държавата се намеси за случая ЦСКА”, тогава ние настояваме да се намесите и за случаите Миньор, Спартак Варна, Спартак Плевен, Пирин, Дунав, Нефтохимик, Спартак Пловдив, Марица и много други отбори оставени на произвола!

+1
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Re: ПРОТЕСТ СРЕЩУ НАМЕСАТА НА ДЪРЖАВАТА(БСП) ВЪВ ФУТБОЛА!

Мнениеот Viktor4o_Rs » 04 юли 2013 11:55

mistreated написа:
Viktor4o_Rs написа:На мен лично не можеш да кажеш, че не съм роптаел срещу намесите на Боко Тиквата, това лесно може да се провери.

А бе аз не знам да си бил толкова активен...

Има си хронолия, отиди и провери 8-) Освен това, пак ти казвам, при вас е различно, защото хем имате много повече задължения, хем искате да заличите друг елитен отбор. ;)
Изображение

onceMORT
Контакти:

Мнениеот onceMORT » 04 юли 2013 11:56

Pichichi написа:ВТБ не беше призована с декларация а с типични КГБ-ейски методи на преговаряне след който КГБ-ейците
взеха държавни активи на доста занижена цена с уговорката че ще спонсорират и футболен отбор !!!
Колко точно е загубила държават от тези преговори предстои да разберем.
М-Тел пък получи силен старт в България със същата уговорка и всички много добре помним колко дълго бе забавяня появата
на 2-ри и 3-ти мобилен оператор от номенклатурата. Кой загуби от липсата на конкуренция на пазара на мобилни услуги у нас
за доста години мисля че всеки разумен човек може да прецени.
Безвъзмездно и безсрочно няма смисъл да го коментирам !!!
Газпром - нека някой който е наясно да види цената за пренос по тръбите които ще се строят и да ги сравни с подобни такива
в други страни включително и Украйна която забърка кризата с газ преди няколко зими точно заради ниските цени плащани от
Газпром. Южен поток за мен е равносилен на АЕЦ Белене, т.е. бизнес услуга на руснаците и сцепване на българина!
М.Чорни - без коментар !
Скандала в ЦСКА с отнетия лиценз заради неплащане на данъци към НАП. Какво изплува от него ами това че сините звезди
са получавали заплати по 800 лв. пък карат коли за по 200 000 Е !!! Колко е ДОД на 800 лв. и колко е на 15/20 000 Е бе господа ?
Защо нямаше разследване от НАП и глоби за клуба и футболистите? Точно кои всъщност са ощетените от това че Левски
внася в хазната всеки месец ДОД на 800 лв. при положение че някои играчи взимаха по 20 000 Е тогава ? Нали едно е да дължиш на
НАП ДОД за 15/20 000 да не го платиш коректно и да ти вземат лиценза а друго е да си плащаш ДОД на 800 кинта !!!!
Е това не е ли държавна помощ ?

Кой издържа ЦСКА,Левски,Ботев,Берое ?

Договорът с ВТБ изтече, дали държавата е загубила от този договор си има следствие и то ще каже,може да се повдигне и обвинение на лицата допуснали това.
М тел, бяха много години монополист, да това е вярно, но защо и там следствието не направи проверки? Забравяш че в М-тел имаше един истински левскар, ако този човек беше още жив Левски щеше да е много по-различен от това което е в момента.
Безвъзмездно и безсрочно, срещу ангажимент за поддръжка, при нас балон не е падал нали?
За Газпром си прав, но това няма нищо общо с Левски, те все още нямат подписан договор за спонсорство.
Скандала с лиценза, Левски ли ви е виновен че не сте си плащали данъците?
Това че НАП не е проверила Левски или го е проверила така че да не намери злоупостреби е престъпление по служба, но за това клубът формално няма вина. Не е държавна помощ а е престъпление и виновните трябва да отговарят но това е работа на държавните органи.
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая

"Човешки" материал!?

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 04 юли 2013 11:57

Viktor4o_Rs написа:
mistreated написа:
Viktor4o_Rs написа:На мен лично не можеш да кажеш, че не съм роптаел срещу намесите на Боко Тиквата, това лесно може да се провери.

Има си хронолия, отиди и провери 8-) Освен това, пак ти казвам, при вас е различно, защото хем имате много повече задължения, хем искате да заличите друг елитен отбор. ;)

Какво значи искаме да заличим? Ти сам можеш ли да си отговориш на това? Как можеш да купим нещо, което не се продава?
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

rolik
Контакти:

Мнениеот rolik » 04 юли 2013 11:59

Който и както и да се намеси стана ясно едно и цесекарите са си го написали точно в техния форум:
"Идем ли в окръжните групи няма връщане обратно, ние не сме Ботев Пловдив."
Затова неистово и с всякакви средства държат да останат в А група.Срамна истина, но още по -голям ще е срама тази година, ако по някакъв далавераджийски начин ви оставят сред майсторите. Нямате отбор, нямате школа, нямате треньори, нямате и грам самочувствие останало. Е боксовата круша ли се готвите да ставате на А групата... . Всеки ще ви скача като на световно да си го изкара за минали години. Да не искате идната пролет да сте сред борещите се за изпадане.Тогава пак ли ще се надава рев, че имате история, титли и евроуспехи в миналото.. . Идете си чест сред аматьорските групи, минете си през чистилището и се върнете, за да няма подигравки цял живот. Идете, ама според вас няма връщане обратно..и това е кошмара ви.Нямате вяра, нито в себе си като фенове, нито в бъдещето на отбора си.
Това , което сте били сега не сте, а и времената не са като по татово време да имаш армия зад гърба си.
Приемете новите реалностти тоест, че сте клуб, който е съсипан от собственика си финансово, морално, и незнам си какво още, че дълбаете вече дъното и няма накъде повече.Оттук нататък имате само два пътя - единия на резила, а другия на дългия, но честен път на превръщането ви в нормален отбор и поставете началото на новото ЦСКА сред аматьорите.За титлите си бъдете спокойни, никой не ви ги иска, купите са си ваши, но ако пък поемете пътя на резила, нима искате само те да ви топлят като остатък от добрите стари времена..

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 04 юли 2013 12:00

onceMORT написа:Договорът с ВТБ изтече, дали държавата е загубила от този договор си има следствие и то ще каже,може да се повдигне и обвинение на лицата допуснали това.
М тел, бяха много години монополист, да това е вярно, но защо и там следствието не направи проверки? Забравяш че в М-тел имаше един истински левскар, ако този човек беше още жив Левски щеше да е много по-различен от това което е в момента.
Безвъзмездно и безсрочно, срещу ангажимент за поддръжка, при нас балон не е падал нали?
За Газпром си прав, но това няма нищо общо с Левски, те все още нямат подписан договор за спонсорство.
Скандала с лиценза, Левски ли ви е виновен че не сте си плащали данъците?
Това че НАП не е проверила Левски или го е проверила така че да не намери злоупостреби е престъпление по служба, но за това клубът формално няма вина. Не е държавна помощ а е престъпление и виновните трябва да отговарят но това е работа на държавните органи.

:lol: :lol: :lol:

Нали оня ден ваши хора казаха, че ВТБ все още е спонсор на Левски. Ти изобщо интересуваш ли се от "твоя" отбор?
А сам можеш ли да си отговориш на всичките въпроси и конкретно защо Мтел бяха монополист, защо нас вас е даден безвъздмездно стадиона, защо НАП не е проверила Левски?
Тези неща нямат ниииииииищо общо с държавата... Мдам.
Както казах, то се иска и да можеш да мислиш.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
florentin_petre
Контакти:

Мнениеот florentin_petre » 04 юли 2013 12:02

mistreated написа:
Viktor4o_Rs написа:
mistreated написа:

Какво значи искаме да заличим? Ти сам можеш ли да си отговориш на това? Как можеш да купим нещо, което не се продава?

Защо спорите за нещо което си бе плод на псевдо журналистическа пасмина, която беше решила да си попълни тиражите за да не ги уволнят.
Кураж, Капитане!
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s

Потребителски аватар
Червени Воини
Контакти:

Мнениеот Червени Воини » 04 юли 2013 12:02

Taz написа:Говеждата наглост няма край. Когато държавата им докара Чорни нямаше държавна намеса, когато Бойко им намери ВТБ и Газпром нямаше държавна намеса. Вие сте най-наглата и отвратителна публика в Европа!

А сега чрез държавна намеса им отпуснаха транспорт до Аркадаш! :lol:
Последна промяна от Червени Воини на 04 юли 2013 12:03, променено общо 1 път.
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”

Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!

onceMORT
Контакти:

Мнениеот onceMORT » 04 юли 2013 12:03

mistreated написа:
onceMORT написа:
mistreated написа:
"ВТБ са посъветвани настоятелно от премиера при срещи с него, влизайки в България, от гледна точка на ПР и реклама да потърсят най-обичания български клуб. Във финансово отношение те много ни помогнаха финансово. Бяхме натрупали някои данъци и задължения, които успяхме да покрием с тяхна помощ. Сега ще покрием без проблем условията за лицензиране и нямаме никакви финансови притеснения", заяви Батков.

Какво ли ставаше с вашия отбор, ако ВТБ не бяха "настоятелно посъветвани"?!

Стойността на финансирането знаеш ли я? Защото е по-малка от това което дават М-тел.
Никой от привържениците на ЦСКА все още не ми е отговорил на колко мача е бил през изминалият сезон, билети за колко лева си е купил? Ти лично колко пари си похарчил за ЦСКА? може да ми говориш всякакви глупости за това как сме били държавен клуб, но аз съм със сезонна карта за Герена и си я плащам сам, ти поне една официална тениска на твоят отбор имаш ли?

Смотльо, ти не си никой, че да ми искаш справка за финансовото състояние! Само ще ти кажа, че парите, които съм дал за ЦСКА миналата година надвишават поне тройно тази твоя карта, която си си купил. Имам и тениска, имам и членска карта.
Стойността на финансирането ти знаеш ли я? Защото явно с това финансиране сте си платили задълженията КЪМ ДЪРЖАВАТА според Батков и точно с това финансиране НЯМАТЕ ПРОБЛЕМ ДА ПОКРИЕТЕ УСЛОВИЯТА ЗА ЛИЦЕНЗИРАНЕ!
Ама то е лесно само да бълваш глупост след глупост, а дори да не си направиш труда да осмислиш какво казват някои хора!

Смотльото да ти се пъхне там където слънце не те огрява. Парите които си дал за ЦСКА надали са тройно повече от 160 лв, не говорим за пари за екскурзии и бира а само за пари за билети за домакински мачове. Трудно влизаш в категорията "хора" впредвид епитетите които ползваш, по-скоро нарицателното фатмак ти подхожда. Финансирането от ВТБ според цитирани по памет от Баждеков данни е под милион, дали да го сравним с неплатени данъци на хАризмата на стойност над 3 млн.
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая

"Човешки" материал!?

Потребителски аватар
florentin_petre
Контакти:

Мнениеот florentin_petre » 04 юли 2013 12:05

rolik написа:Който и както и да се намеси стана ясно едно и цесекарите са си го написали точно в техния форум:
"Идем ли в окръжните групи няма връщане обратно, ние не сме Ботев Пловдив."
Затова неистово и с всякакви средства държат да останат в А група.Срамна истина, но още по -голям ще е срама тази година, ако по някакъв далавераджийски начин ви оставят сред майсторите. Нямате отбор, нямате школа, нямате треньори, нямате и грам самочувствие останало. Е боксовата круша ли се готвите да ставате на А групата... . Всеки ще ви скача като на световно да си го изкара за минали години. Да не искате идната пролет да сте сред борещите се за изпадане.Тогава пак ли ще се надава рев, че имате история, титли и евроуспехи в миналото.. . Идете си чест сред аматьорските групи, минете си през чистилището и се върнете, за да няма подигравки цял живот. Идете, ама според вас няма връщане обратно..и това е кошмара ви.Нямате вяра, нито в себе си като фенове, нито в бъдещето на отбора си.
Това , което сте били сега не сте, а и времената не са като по татово време да имаш армия зад гърба си.
Приемете новите реалностти тоест, че сте клуб, който е съсипан от собственика си финансово, морално, и незнам си какво още, че дълбаете вече дъното и няма накъде повече.Оттук нататък имате само два пътя - единия на резила, а другия на дългия, но честен път на превръщането ви в нормален отбор и поставете началото на новото ЦСКА сред аматьорите.За титлите си бъдете спокойни, никой не ви ги иска, купите са си ваши, но ако пък поемете пътя на резила, нима искате само те да ви топлят като остатък от добрите стари времена..

+10
Кураж, Капитане!
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s

Върни се в “Футбол - България”