Levskar_forever написа:Пожелавам и УСПЕХ на славянските ни братя от Слован Братислава.
Предателите и родоотстъпниците братя нямат.
Успех на българските отбори!
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Levskar_forever написа:Пожелавам и УСПЕХ на славянските ни братя от Слован Братислава.
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая
Rooster1912 написа:
Show Must Go On, пяна им излиза от устата на някои буфери, да знаеш
demy27 написа:Rooster1912 написа:
Каква пяна, бе? 500 евро съм заложил, че ще биете днес. А за последната година само твоят отборец ми е донесъл малко над девет хиляди евро. Сега да не се окаже, че аз вярвам повече на вашия отбор, отколкото самите вие?
demy27 написа:Rooster1912 написа:
Каква пяна, бе? 500 евро съм заложил, че ще биете днес. А за последната година само твоят отборец ми е донесъл малко над девет хиляди евро. Сега да не се окаже, че аз вярвам повече на вашия отбор, отколкото самите вие?
tinko написа:demy27 написа:Rooster1912 написа:
Манго, ти 500евро си видял само на сън. Побързай, към контейнерите за смет, че братята ти ще оберат всичко.
tinko написа:demy27 написа:Rooster1912 написа:
Манго, ти 500евро си видял само на сън. Побързай, към контейнерите за смет, че братята ти ще оберат всичко.
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 4 госта