Протест срещу намесата на държавата във футбола!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Re: ПРОТЕСТ СРЕЩУ НАМЕСАТА НА ДЪРЖАВАТА(БСП) ВЪВ ФУТБОЛА!

Мнениеот mistreated » 04 юли 2013 11:16

onceMORT написа:
mistreated написа:
onceMORT написа:С декларация ли беше призована ВТБ ма?

"Ма" на майка ти, нали знаеш. И не, не беше с декларация, а с директна "молба" от министър-председателя на Република България.

Клошарчо, "ма" е отговора на "бе", когато започнеш да пишеш като нормален човек и на теб така ще ти се отговаря. Директната молба... - свидетели?

:lol: :lol: :lol:
Че нали той го заяви пред цяла България БЕ, лицемер!
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

onceMORT
Контакти:

Мнениеот onceMORT » 04 юли 2013 11:19

mistreated написа:
1. Щом е била порочна практиката на Тиквата, защо нямаше роптаене от ваша страна срещу нея?
2. Тези 3 отбора, които си изброил щяха ли да играят в А група в момента, ако не беше тази практика?
3. Кой е казал, че искаме да се опрощават задълженията към държавата? Единствено не съм съгласен, че трябва да плащаме за стадион, при положение, че нито един друг клуб в България не плаща такива пари.

А съгласен ли си да не полагате грижи за този стадион? Балона падна заради никаква подръжка, не заради БФС и държавата. Когато правите подобрения по стадиона това ви се приспада от наема, защо стадиона ви изглежда като руина? За да му придадете нормален вид трябват реконструкции, то струват пари, но направите ли ги стойността им се приспада от наема.
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая

"Човешки" материал!?

onceMORT
Контакти:

Мнениеот onceMORT » 04 юли 2013 11:19

mistreated написа:
onceMORT написа:
mistreated написа:
onceMORT написа:С декларация ли беше призована ВТБ ма?

"Ма" на майка ти, нали знаеш. И не, не беше с декларация, а с директна "молба" от министър-председателя на Република България.

Клошарчо, "ма" е отговора на "бе", когато започнеш да пишеш като нормален човек и на теб така ще ти се отговаря. Директната молба... - свидетели?

:lol: :lol: :lol:
Че нали той го заяви пред цяла България БЕ, лицемер!

За "ма" да отговориш?
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая

"Човешки" материал!?

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 04 юли 2013 11:20

"ВТБ са посъветвани настоятелно от премиера при срещи с него, влизайки в България, от гледна точка на ПР и реклама да потърсят най-обичания български клуб. Във финансово отношение те много ни помогнаха финансово. Бяхме натрупали някои данъци и задължения, които успяхме да покрием с тяхна помощ. Сега ще покрием без проблем условията за лицензиране и нямаме никакви финансови притеснения", заяви Батков.

Какво ли ставаше с вашия отбор, ако ВТБ не бяха "настоятелно посъветвани"?!

Потребителски аватар
1.9.1.4
Контакти:

Мнениеот 1.9.1.4 » 04 юли 2013 11:24

Ехх преди беше лесно, а. Минавахте между капките в комплект с боклука на София, с Кремиковци и т.н. ама сега кат се движите самички се вижда кой колко обича четирибуквието и колко струва "харизмата". Ще цитирам една ваша легенда: "Никой не дава и една стотинка за ЦСКА". :) Та трябва отново партията майка да се намесва, за да спасява отрочето си.

onceMORT
Контакти:

Мнениеот onceMORT » 04 юли 2013 11:26

mistreated написа:
"ВТБ са посъветвани настоятелно от премиера при срещи с него, влизайки в България, от гледна точка на ПР и реклама да потърсят най-обичания български клуб. Във финансово отношение те много ни помогнаха финансово. Бяхме натрупали някои данъци и задължения, които успяхме да покрием с тяхна помощ. Сега ще покрием без проблем условията за лицензиране и нямаме никакви финансови притеснения", заяви Батков.

Стойността на финансирането знаеш ли я? Защото е по-малка от това което дават М-тел.
Никой от привържениците на ЦСКА все още не ми е отговорил на колко мача е бил през изминалият сезон, билети за колко лева си е купил? Ти лично колко пари си похарчил за ЦСКА? може да ми говориш всякакви глупости за това как сме били държавен клуб, но аз съм със сезонна карта за Герена и си я плащам сам, ти поне една официална тениска на твоят отбор имаш ли?

"Човешки" материал!?

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 04 юли 2013 11:30

onceMORT написа:
mistreated написа:

Стойността на финансирането знаеш ли я? Защото е по-малка от това което дават М-тел.
Никой от привържениците на ЦСКА все още не ми е отговорил на колко мача е бил през изминалият сезон, билети за колко лева си е купил? Ти лично колко пари си похарчил за ЦСКА? може да ми говориш всякакви глупости за това как сме били държавен клуб, но аз съм със сезонна карта за Герена и си я плащам сам, ти поне една официална тениска на твоят отбор имаш ли?

Смотльо, ти не си никой, че да ми искаш справка за финансовото състояние! Само ще ти кажа, че парите, които съм дал за ЦСКА миналата година надвишават поне тройно тази твоя карта, която си си купил. Имам и тениска, имам и членска карта.
Стойността на финансирането ти знаеш ли я? Защото явно с това финансиране сте си платили задълженията КЪМ ДЪРЖАВАТА според Батков и точно с това финансиране НЯМАТЕ ПРОБЛЕМ ДА ПОКРИЕТЕ УСЛОВИЯТА ЗА ЛИЦЕНЗИРАНЕ!
Ама то е лесно само да бълваш глупост след глупост, а дори да не си направиш труда да осмислиш какво казват някои хора!

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 04 юли 2013 11:31

И впрочем защо пропускате, че държавата натисна Титаните да ви вземат след опустошението Лупи :roll: И още тогава БФС, което извършвало геноцид срещу вас, не ви изхвърли от А група и напук на всички закони и правила ви остави . Същевременно към отбори като Ботев и Пирин нямаше милост. Оттогава сте всеки сезон в Европа, имахте Купа, борихте се за титла до последно през миналия сезон :roll: Цакахте тимове като Черноморец, Пирин и Сливен за техните играчи, които не плащахте до последно, имахте допинг-афера със смешни наказания, Титаните опитваха всякакви врътки на ръба на закона, за да прецакват всички, а вие ги защитавахте като Матросов на амбразурата. Сега цяло лято се чудихте кой отбор да унищожите, само и само пак да не плащате - дали Литекс, дали Нафтата, дали Чавдар. Единстевеният геноцид е спрямо останалите отбори, пострадали от вас. ;)
Изображение

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 04 юли 2013 11:33

Viktor4o_Rs написа:И впрочем защо пропускате, че държавата натисна Титаните да ви вземат след опустошението Лупи :roll: И още тогава БФС, което извършвало геноцид срещу вас, не ви изхвърли от А група и напук на всички закони и правила ви остави . Същевременно към отбори като Ботев и Пирин нямаше милост. Оттогава сте всеки сезон в Европа, имахте Купа, борихте се за титла до последно през миналия сезон :roll: Цакахте тимове като Черноморец, Пирин и Сливен за техните играчи, които не плащахте до последно, имахте допинг-афера със смешни наказания, Титаните опитваха всякакви врътки на ръба на закона, за да прецакват всички, а вие ги защитавахте като Матросов на амбразурата. Сега цяло лято се чудихте кой отбор да унищожите, само и само пак да не плащате - дали Литекс, дали Нафтата, дали Чавдар. Единстевеният геноцид е спрямо останалите отбори, пострадали от вас. ;)

Ти защо не ми отговори на нито един от зададените въпроси? Или са неудобни?

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 04 юли 2013 11:36

Реваншът с Иртиш в Казахстан е спасен

Големият проблем на Левски от последните дни вече е решен. Клубът успя да уреди правителствения "Авиоотряд 28" за пътуването си до Казахстан, пише "Меридиан Мач". "Сините" гостуват на местния Иртиш в мач реванш от турнира Лига Европа на 11 юли. До този момент обаче шефовете не можеха да уредят чартър. Поиската сума бе повече от шокираща - между 130 000 и 150 000 евро. В крайна сметка обаче, босовете на Левски пуснаха всички връзки на високо ниво, които имат, за да успеят да уредят пътуването.

Защо не си платихте чартъра ами пак искате помощ от държавата?

Върни се в “Футбол - България”