Протест срещу намесата на държавата във футбола!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Re: Възмущение от родните телевизии

Мнениеот batmanlevski » 04 юли 2013 11:00

Заклет Левскар написа:Колеги, снощи се прибрах от протеста и с интерес изгледах спортните новини по най-лансираните телевизии(знаете ги кои са). Голямо беше учудването ми, че без изключение казваха едно и също:
" Комисията за младежта, децата и спорта към Нар.Събрание излезе със отворено писмо до ръководството на БФС по въпроса с ЦСКА."
Никъде не се спомена обаче,че това писмо е разпространено от пресцентъра на НС на БСП. ( казано по просто: комунягите драпат за спасението на изчадието си)
Ей, това журналята са мръсна гад.

ти не си левскар,ти си капиталист ,а това ще рече ,че си от цска !
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

onceMORT
Контакти:

Re: ПРОТЕСТ СРЕЩУ НАМЕСАТА НА ДЪРЖАВАТА(БСП) ВЪВ ФУТБОЛА!

Мнениеот onceMORT » 04 юли 2013 11:05

gevel написа:Милиони фенове на ЦСКА/нали постоянно твърдите,че сте най-много в България и сте милиони-в песните си!/,организирайте спасението си с СМС-и /всеки фен по 10-15/,събират се 15 000 000 лв. /нали за толкова пари бил проблема/,Стоичков взема акциите,отборът има лиценз!Защо това не го предложи никой "силно обичащ фен на ЦСКА",а предпочитате да вандалствате,да се молите на държавата,да се чудите как да изсмучете кръвчицата на поредния клуб- жертва?!Или пък хиляди да дадат и по големи суми!Защо ,бе ,защо не го направихте?!Това става за часове при съвременните комуникации!Ако това не направите,заврете се в миши дупки и никой повече да ви нито чува ,нито вижда !Или пък достойно тръгнете от Окр.групи!

Те всички си обичат отбора, тази обич е безценна. Затова цесекар не плаща, нито за билет, нито за тениска, клошарското възпитание все пак си казва думата. Имам въпроси към всички цесекари пишещи тук. За последните 5 години на колко мача на ЦСКА сте били с купен билет? Има ли поне един случай в който да сте си купили сезонна карта за хАризмата?
Пичове осъзнайте се "харизма" не е да чакаш да ти харижат нещо.
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая

"Човешки" материал!?

onceMORT
Контакти:

Мнениеот onceMORT » 04 юли 2013 11:06

mistreated написа:
onceMORT написа:
ros написа:И с какво този призив е намеса във футбола :shock: ... И аз призовавах Дянков да ми увеличи заплатата, ама той си би камшика и вече го нема!!! Айде малко по-сериозно

Росинанте, когато управляващата партия и ресорна комисия на Парламента призовава, леко напомня на заповед по звучене. Надявам се схващаш разликата с твоето призоваване. Защо никой не призовава собствениците на зле управляваното дружество да започнат да мислят, а се призовава за държавна намеса.

"Призоваването" на ВТБ какво беше бе? Отговори ми само на този въпрос!

С декларация ли беше призована ВТБ ма?
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая

"Човешки" материал!?

Потребителски аватар
Allein
Контакти:

Мнениеот Allein » 04 юли 2013 11:09

Естествено, че не. С висша държавна намеса, както беше за смяната на Герена, за концесията на Герена, за смяната на отбора на Газпром, за Авиоотряд 28... да продължавам ли :)))

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 04 юли 2013 11:10

onceMORT написа:
ros написа:И с какво този призив е намеса във футбола :shock: ... И аз призовавах Дянков да ми увеличи заплатата, ама той си би камшика и вече го нема!!! Айде малко по-сериозно

Росинанте, когато управляващата партия и ресорна комисия на Парламента призовава, леко напомня на заповед по звучене. Надявам се схващаш разликата с твоето призоваване. Защо никой не призовава собствениците на зле управляваното дружество да започнат да мислят, а се призовава за държавна намеса.

ОК... да го кажа така - миналата седмица Председателят на Народното събрание на Република България ПРИЗОВА националните медии за "по-коректно" отразяване на протестите. Тъй като гледам реакцията им - никой не го бръсне за ябълка ;) . Надявам се този път схвана логиката
[offtopic]ЕДИНСТВЕНИЯТ НАЧИН ДЪРЖАВАТА ДА СЕ НАМИСИ В НЕЩО Е ДА ИЗДАДЕ ЗАКОН ЗА НЕЩО - ДО ТОЗИ МОМЕНТ ТАКОВА СЪБИТИЕ НЯМА[/offtopic]
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 04 юли 2013 11:11

onceMORT написа:С декларация ли беше призована ВТБ ма?

"Ма" на майка ти, нали знаеш. И не, не беше с декларация, а с директна "молба" от министър-председателя на Република България.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 04 юли 2013 11:12

Никаква помощ за комунистическото четирибуквие 8-) Това че Тиквата започна една страшно порочна практика не е основание тя да продължава ;) Да не говорим и че, типично по комунистически, се приравнявате с други като Ботев, Локо (Пд) и Берое, само че разликата между вашия случай и техните е огромна ;) Никой от тези отбори не е имал толкова десетки милиони задължения, колкото имате вие. Ясно ми е какво искате - Партията-майка да ви опрости милионите задължения, да ви намери спонсор и собственик от онези бизнесмени с червените куфарчета и пак да харчите сума ти пари за заплати и нови играчи, които така или иначе да не плащате. Помогнете си сами, нали сте сърца милиони ? :lol: Или ограничете бюджета, затегнете коланите, заложете на млади момчета, забравете за нови 2143283238921 титли, откажете се да давате на разни некадърни печки по 30 000 евро заплата и така за няколко години може и да станете атрактивен и привлекателен за спонсори отбор. Само че вие сте свикнали всичко наготово, е да, ама не, господа, комунизмът свърши, колкото и още да си живеете в онези времена. 8-)
Последна промяна от Viktor4o_Rs на 04 юли 2013 11:13, променено общо 1 път.
Изображение

onceMORT
Контакти:

Мнениеот onceMORT » 04 юли 2013 11:12

Allein написа:Естествено, че не. С висша държавна намеса, както беше за смяната на Герена, за концесията на Герена, за смяната на отбора на Газпром, за Авиоотряд 28... да продължавам ли :)))

Първо разясни смяната на Герена и концесията на Герена, поне някаква правна култура не е лоша да имаш, до момента пишеш глупости. Газпром на кого точно е спонсор в България? Прочети някой книга, няма да ти навреди.

"Човешки" материал!?

onceMORT
Контакти:

Мнениеот onceMORT » 04 юли 2013 11:14

mistreated написа:
onceMORT написа:С декларация ли беше призована ВТБ ма?

"Ма" на майка ти, нали знаеш. И не, не беше с декларация, а с директна "молба" от министър-председателя на Република България.

Клошарчо, "ма" е отговора на "бе", когато започнеш да пишеш като нормален човек и на теб така ще ти се отговаря. Директната молба... - свидетели?

"Човешки" материал!?

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 04 юли 2013 11:15

Viktor4o_Rs написа:Никаква помощ за комунистическото четирибуквие 8-) Това че Тиквата започна една страшно порочна практика не е основание тя да продължава ;) Да не говорим и че, типично по комунистически, се приравнявате с други като Ботев, Локо (Пд) и Берое, само че разликата между вашия случай и техните е огромна ;) Никой от тези отбори не е имал толкова десетки милиони задължения, колкото имате вие. Ясно ми е какво искате - Партията-майка да ви опрости милионите задължения, да ви намери спонсор и собственик от онези бизнесмени с червените куфарчета и пак да харчите сума ти пари за заплати и нови играчи, които така или иначе да не плащате. Помогнете си сами, нали сте сърца милиони ? :lol: Или ограничете бюджета, затегнете коланите, заложете на млади момчета, забравете за нови 2143283238921 титли, откажете се да давате на разни некадърни печки по 30 000 евро заплата и така за няколко години може и да станете атрактивен и привлекателен за спонсори отбор. Само че вие сте свикнали всичко наготово, е да, ама не, господа, комунизмът свърши, колкото и още да си живеете в онези времена. 8-)

1. Щом е била порочна практиката на Тиквата, защо нямаше роптаене от ваша страна срещу нея?
2. Тези 3 отбора, които си изброил щяха ли да играят в А група в момента, ако не беше тази практика?
3. Кой е казал, че искаме да се опрощават задълженията към държавата? Единствено не съм съгласен, че трябва да плащаме за стадион, при положение, че нито един друг клуб в България не плаща такива пари.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Върни се в “Футбол - България”