Протест срещу намесата на държавата във футбола!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Re: ПРОТЕСТ СРЕЩУ НАМЕСАТА НА ДЪРЖАВАТА(БСП) ВЪВ ФУТБОЛА!

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 04 юли 2013 10:38

mistreated написа:1. Никъде не съм прочел, още по-малко чул, че държавата ще опрощава някакви дългове!
2. Апелът е към БФС за разрешение на казуса. Нищо повече не се е коментирало или казало.
3. Ако държавата в лицето на Орешарски иска да помогне на ЦСКА чрез намиране на спонсори, какъв ви е проблема?

"Комисията по въпросите на младежта, децата и спорта към Народното събрание излезе с декларация. В нея се изказва притеснение от ситуацията в "един от най-титулуваните клубове в България". Парламентаристите твърдят, че е крайно необходимо ръководството на БФС да направи всичко възможно за успокояване на обстановката и намиране на подходящи мерки, чрез които ЦСКА да запази своето подобаващо място във футболния елит".
Ти наистина ли си толкова тъп, или се правиш на такъв?... :o Какво трябва да направи БФС според теб: да включи точка в Правилника за провеждането на първенствата, че ако някой клуб фалира и този клуб е четирибуквието, то не трябва да бъде изхвърлено от "А" група!?... Е*а ти червеното комунистическо нахалство!... :evil:
П.П. Това се отнася и за приятеля на Мара от горния пост... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Re: Възмущение от родните телевизии

Мнениеот JohnnieWalker » 04 юли 2013 10:42

Заклет Левскар написа:Колеги, снощи се прибрах от протеста и с интерес изгледах спортните новини по най-лансираните телевизии(знаете ги кои са). Голямо беше учудването ми, че без изключение казваха едно и също:
" Комисията за младежта, децата и спорта към Нар.Събрание излезе със отворено писмо до ръководството на БФС по въпроса с ЦСКА."
Никъде не се спомена обаче,че това писмо е разпространено от пресцентъра на НС на БСП. ( казано по просто: комунягите драпат за спасението на изчадието си)
Ей, това журналята са мръсна гад.

Е ти не би ли се борил са детето си ? ;)

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Мнениеот Заклет Левскар » 04 юли 2013 10:44

JohnnieWalker написа:
Заклет Левскар написа:Колеги, снощи се прибрах от протеста и с интерес изгледах спортните новини по най-лансираните телевизии(знаете ги кои са). Голямо беше учудването ми, че без изключение казваха едно и също:
" Комисията за младежта, децата и спорта към Нар.Събрание излезе със отворено писмо до ръководството на БФС по въпроса с ЦСКА."
Никъде не се спомена обаче,че това писмо е разпространено от пресцентъра на НС на БСП. ( казано по просто: комунягите драпат за спасението на изчадието си)
Ей, това журналята са мръсна гад.

Е ти не би ли се борил са детето си ? ;)

ще умра за него, и човек даже ще убия, ако се наложи за детето си.
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

urkoto

Мнениеот urkoto » 04 юли 2013 10:45

j0rka7aa написа:Дали ще направите рекорд по брой теми? Що не рева те питам аз теб като дойде Чорни, ВТБ или при евентуално идване на "Газпром", дишай спокойно никой не може да ви отнеме поне тази титла - "отбор на властта", там поне е ясно, че винаги ще сте първи.

Стига с тоз Чорни бе, колега. Онова беше мутробарока. Днес сме 2013-та, кризата в обществото и икономиката ни е безпрецедентна, народа е на улицата и аз като данъкоплатец (и държа да отбележа, като човек извън синия лагер) не искам с моите пари да се "спасява" едно частно акционерно дружество. Като сте такава марка и харизма, ще се оправите. Големите затова са големи
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 04 юли 2013 10:53

Captain Stottlemeyer написа:
mistreated написа:1. Никъде не съм прочел, още по-малко чул, че държавата ще опрощава някакви дългове!
2. Апелът е към БФС за разрешение на казуса. Нищо повече не се е коментирало или казало.
3. Ако държавата в лицето на Орешарски иска да помогне на ЦСКА чрез намиране на спонсори, какъв ви е проблема?

"Комисията по въпросите на младежта, децата и спорта към Народното събрание излезе с декларация. В нея се изказва притеснение от ситуацията в "един от най-титулуваните клубове в България". Парламентаристите твърдят, че е крайно необходимо ръководството на БФС да направи всичко възможно за успокояване на обстановката и намиране на подходящи мерки, чрез които ЦСКА да запази своето подобаващо място във футболния елит".
Ти наистина ли си толкова тъп, или се правиш на такъв?... :o Какво трябва да направи БФС според теб: да включи точка в Правилника за провеждането на първенствата, че ако някой клуб фалира и този клуб е четирибуквието, то не трябва да бъде изхвърлено от "А" група!?... Е*а ти червеното комунистическо нахалство!... :evil:

И с какво този призив е намеса във футбола :shock: ... И аз призовавах Дянков да ми увеличи заплатата, ама той си би камшика и вече го нема!!! Айде малко по-сериозно
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
Sh. Group
Контакти:

Мнениеот Sh. Group » 04 юли 2013 10:55

Добре бе за кво е цялата тази драма след като има толкова просто решение - Б група с лиценза на Чавдар Етрополе - да си играят другите във "великата" А група с милионите от рекламодатели и ТВ права....
Това е вашият жалък черен животец - и единственият светъл лъч сме ние...

onceMORT
Контакти:

Мнениеот onceMORT » 04 юли 2013 10:58

ros написа:И с какво този призив е намеса във футбола :shock: ... И аз призовавах Дянков да ми увеличи заплатата, ама той си би камшика и вече го нема!!! Айде малко по-сериозно

Росинанте, когато управляващата партия и ресорна комисия на Парламента призовава, леко напомня на заповед по звучене. Надявам се схващаш разликата с твоето призоваване. Защо никой не призовава собствениците на зле управляваното дружество да започнат да мислят, а се призовава за държавна намеса.
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая

"Човешки" материал!?

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 04 юли 2013 10:58

Captain Stottlemeyer написа:

Ей келеш, мери си приказките! Тъп ще викаш на баща си! Писна ми да се разправям с малоумници в този форум, а ти си един от най-достойните за тази категория.
Ти чел ли си някъде тази декларация или пак ми правиш копи-пейст на една и съща новина, публикуваната във всички медии, преписващи едни от други. Дай я да я видим, къде точно в нея го пише това. Защото в цитатите към тези статии няма и дума за "елита"!
Вие сте най-големите лицемери в България, защото Тиквата още не може да си намърси кецовете от толкова обилно лизане, като вашето.
Последна промяна от mistreated на 04 юли 2013 11:01, променено общо 1 път.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

gevel
Контакти:

Мнениеот gevel » 04 юли 2013 10:59

Милиони фенове на ЦСКА/нали постоянно твърдите,че сте най-много в България и сте милиони-в песните си!/,организирайте спасението си с СМС-и /всеки фен по 10-15/,събират се 15 000 000 лв. /нали за толкова пари бил проблема/,Стоичков взема акциите,отборът има лиценз!Защо това не го предложи никой "силно обичащ фен на ЦСКА",а предпочитате да вандалствате,да се молите на държавата,да се чудите как да изсмучете кръвчицата на поредния клуб- жертва?!Или пък хиляди да дадат и по големи суми!Защо ,бе ,защо не го направихте?!Това става за часове при съвременните комуникации!Ако това не направите,заврете се в миши дупки и никой повече да ви нито чува ,нито вижда !Или пък достойно тръгнете от Окр.групи!

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 04 юли 2013 10:59

onceMORT написа:
ros написа:И с какво този призив е намеса във футбола :shock: ... И аз призовавах Дянков да ми увеличи заплатата, ама той си би камшика и вече го нема!!! Айде малко по-сериозно

Росинанте, когато управляващата партия и ресорна комисия на Парламента призовава, леко напомня на заповед по звучене. Надявам се схващаш разликата с твоето призоваване. Защо никой не призовава собствениците на зле управляваното дружество да започнат да мислят, а се призовава за държавна намеса.

"Призоваването" на ВТБ какво беше бе? Отговори ми само на този въпрос!
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Върни се в “Футбол - България”