mistreated написа:bnborisov написа:от правна гледна точка абсолютно чисто. Държавата остана да се занимава с селския както тя си знае. Верно той прехвърли собственоста си но това не е наша работа ние предупреждавахме държавните органи за това. Иначе около Ботев всичко стана чисто и по закона. БФС обаче не ни разреши да започнем от "Б" група , имаше такава възможност , но не и според правилниците на БФС.
Ако вие ще започвате от долните групи (нещо в което се съмнявам) и вие ще почнете от "В", няма да слезите по-долу.
Човек, надълго и нашироко съм ви обяснявал за "правилниците на БФС", ама не ми се пише пак едно и също. Факт е, че присъствието ви във В група се дължеше на Металик Сопот. Както нашето в А група можеше да се дължи на Нефтохимик (нещо, което явно няма да стане). Всичко друго е игра на думи и разтягане на локуми.
А относно дълговете... ами държавата и сега да се оправя с Титан, както намери за добре. Ние друго от нея не искаме.
Добре де ама това което искахте да направите с Нефтохимик , на нас не ни разрешиха да го направим с Свиленград (ако не се лъжа) не било по правилата на БФС и доколкото знам Лечков тогава скачал най много