Декларация от Локомотивци относно измислиците на една медия

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Re: Декларация от Локомотивци относно измислиците на една медия

Мнениеот za nas e toj religiq » 03 юли 2013 22:21

soccerav написа:Жълтите си знаят своето и не спират да го повтарят като, че ли някой ще им се върже на смешните провокации. Добре, че са единици тези. Имате участие в Европа, имате теми за това участие, пишете си там и се спрете вече, защото ставате смешни.

Е как да пишем като не пропускате наша тема :? Ако си мислиш че в нашите теми не гъмжи от ваши фенове , просто влез и се увери ! Пък после разправяй кои са "смешни"

Потребителски аватар
mannoli
Контакти:

Мнениеот mannoli » 03 юли 2013 22:28

[center]Много Парцали в селските души,много!!![/center]

Потребителски аватар
soccerav
Контакти:

Мнениеот soccerav » 03 юли 2013 22:32

za nas e toj religiq написа:
soccerav написа:Жълтите си знаят своето и не спират да го повтарят като, че ли някой ще им се върже на смешните провокации. Добре, че са единици тези. Имате участие в Европа, имате теми за това участие, пишете си там и се спрете вече, защото ставате смешни.

Е как да пишем като не пропускате наша тема :? Ако си мислиш че в нашите теми не гъмжи от ваши фенове , просто влез и се увери ! Пък после разправяй кои са "смешни"

Виж сега, на всички е пределно ясно, че и от наша и от ваша страна има едни такива дразнещи индивиди. Плюс това не говоря за всички. Имам приятели от Ботев, адски точни пичове са. Ако питаш лично мен, форума и не само той ами като цяло ще е много по-добре да спрем да се заяждаме за такива простотии като тази и да се подкрепяме особено в мачовете ни в ЕКТ, защото пловдивския футбол трябва да върви нагоре, а в момента само Локомотив и Ботев могат да го издигнат. Не знам съгласен ли си или не, но според мен така е редно и така трябва да бъде. ;)

Тралала

Мнениеот Тралала » 03 юли 2013 22:57

Имам един въпрос. Защо, когато същите тези хора и медии "обгрижваха" предишното правителство не затваряхте организирано магистрали? Очаквам адекватен отговор! Или за 2 месеца си смениха собствеността? :)

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 03 юли 2013 23:37

Тралала написа:Имам един въпрос. Защо, когато същите тези хора и медии "обгрижваха" предишното правителство не затваряхте организирано магистрали? Очаквам адекватен отговор! Или за 2 месеца си смениха собствеността? :)

Не се прави на разсеян.Предишното правителство,че и по-предишното,обгрижваха тези хора :arrow: http://senzacia.net/wp-content/uploads/ ... eevski.jpg Сега тези хора си направиха правителство.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Бате Митко
Контакти:

Мнениеот Бате Митко » 04 юли 2013 00:01

Айде и от мен едно въпросче с понижена трудност,защо единствено феновете на ФК"Сопот"са толкова единодушни в подкрепата си за НАЦИОНАЛНИТЕ ПРЕДАТЕЛИ от това правителство.Страх ви е,че Караибрахим ще спре субсидията ли?Ники грозния ще трябва да проси?Дудук ага ще пометне?

Потребителски аватар
Ivan-LPFC
Контакти:

Мнениеот Ivan-LPFC » 04 юли 2013 01:05

Тралала написа:Имам един въпрос. Защо, когато същите тези хора и медии "обгрижваха" предишното правителство не затваряхте организирано магистрали? Очаквам адекватен отговор! Или за 2 месеца си смениха собствеността? :)

И на още 10 места да го напишеш това все един и същ отговор ще получиш, като гледам и твоите хора те нападат, че си ибрикчия и на помощи. Слагай феса и отивай на контра-протест турска подлого. Колко жалко подобие на българин трябва да си за да подкрепяш такова правителство ... СРАМ !

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 04 юли 2013 01:49

soccerav написа:
za nas e toj religiq написа:

Виж сега, на всички е пределно ясно, че и от наша и от ваша страна има едни такива дразнещи индивиди. Плюс това не говоря за всички. Имам приятели от Ботев, адски точни пичове са. Ако питаш лично мен, форума и не само той ами като цяло ще е много по-добре да спрем да се заяждаме за такива простотии като тази и да се подкрепяме особено в мачовете ни в ЕКТ, защото пловдивския футбол трябва да върви нагоре, а в момента само Локомотив и Ботев могат да го издигнат. Не знам съгласен ли си или не, но според мен така е редно и така трябва да бъде. ;)

Абсолютно съгласен ! Спокойно мога да ти стисна ръката за мнението :!:

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 04 юли 2013 01:52

Модератор ЛокоПД написа:

Не се прави на разсеян.Предишното правителство,че и по-предишното,обгрижваха тези хора :arrow: http://senzacia.net/wp-content/uploads/ ... eevski.jpg Сега тези хора си направиха правителство.

Сам не си вярваш :lol: След като държиш че и предните две са правили всичко за да им угодят , каква е разликата със сегашното и защо мълчахте при предните две :?

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 04 юли 2013 02:17

Ivan-LPFC написа:

И на още 10 места да го напишеш това все един и същ отговор ще получиш, като гледам и твоите хора те нападат, че си ибрикчия и на помощи. Слагай феса и отивай на контра-протест турска подлого. Колко жалко подобие на българин трябва да си за да подкрепяш такова правителство ... СРАМ !

Виж сега , това че си на 15 или имаш акъл на такъв , не значи че всичко което хвърчи се яде ;) И ние имаме глави и за твое голяма изненада , и те могат да мислят ! В по голямата си част хората и бизнеса осъзнават , че не е момента държавата да изпада в нова безтегловност за още 3,4 месеца! Друга не малка част (включително и аз ) не виждам смисъл да искам оставка поради простата причина ,че който и да дойде на власт , по нищо няма да се различава от тези които са в момента ! И последната е ,че не може да искаш на някой оставка , без да знаеш дали ще свърши работа или не ! И аз съм съгласен че в държавата трябва радикална промяна , за това и бях на протестите в първите няколко дни ! Но след като на 3тия ден взе да се иска оставка , просто спрях да ходя ! Защото за мен това не е изход от ситуацията ! А бъди сигурен че тя никак не е розова и само след няколко месеца , ще го разбереш на собствения си гръб !

Върни се в “Локо Пловдив”