Ето така се играе за емблемата!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

djonik
Контакти:

Re: Левски: Има вероятност транспарантите срещу Батков да идват

Мнениеот djonik » 09 окт 2009 18:22

POPCORN написа:
ами с това, че е осведомил УЕФА, и тя почва да натиска БФС!А , ако не беше УЕФА БФС нямаше да ни махнат и щяха да ни помогнат, да играем и си оправим задължениятА!И по каква причина на ЦСКА се взима лиценза а , на другите отобри където и те правяш шашми си играят в първенстото без проблем а?

БФС как трябваше да ви помогнат - да ви платят данъците ли? задълженията към играчите? БФС ви помогна само като ви остави да играете в А група, защото по всички закони вие сега трябваше да играете във В група. Защо БФС да ви помага на вас, а да не помогне, например на Спартак Вн? Вие с какво сте повече от всеки друг отбор в България. Ето, виждаш ли цесекарската логика - аз ще крада, пък другите да ще ми помагат.

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Мнениеот SAMP » 09 окт 2009 18:38

bultras12 написа:
mavi написа:
SAMP написа:Ах тази продажна Гугутка :evil: :evil: :evil:
Понеже знам, че чете форума(или поне му казват)Да знае, че е най-презирания човек от всички Левскари(след Батков).Гнусна,подмолна и долна ГУГУТКА :evil:

+1

я, синеоко мангалче от Фенербахче явно и от левски ,ква трогателна картинка сте! :lol:

Абе,а като разбереш,че Христолов е солташак на Италиянците и той още дърпа конците в Ботев,пак ли ще си толкова усмихнат :roll:
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

yasen
Контакти:

Мнениеот yasen » 09 окт 2009 18:55

Който го е казал това нещо, значи е подкупна свиня на Батков. Убеден съм, че фенове на ЦСКА нямат нищо общо. За какво им е да се занимават с проблемите на Левски. Тоя гугутката се оказа един поп кръстьо, който трябва да бъде изнасилен публично някой път на Герена и да бъде хвърлен на Армията, там да стои, да еба продажника изкуфял.

Xanko
Контакти:

Мнениеот Xanko » 09 окт 2009 19:08

Стана много весело нас ни водели под строй на мач а.

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Гугутката май съвсем изперка

Мнениеот Cesc Fabregas » 09 окт 2009 19:10

Председателят на НФК Левски Владимир Владимиров заяви пред Sportal.bg, че не изключва възможността траспарантите срещу собственика на клуба Тодор Батков да са дело на привърженици на ЦСКА.

Припомняме, че през последните няколко дни в София се появиха плакати с обидни реплики, насочени към адвоката.

"Има вероятност транспарантите насочени към Тодор Батков да са дело на привърженици на ЦСКА. Говорил съм с доста момчета от различните наши групировки, но никой не знае кой стои зад тези неща. По принцип всеки има право на мнение. Ние левскарите обаче казваме истината в очите, а не се крием. Ако беше направено от наши фенове, със сигурност щях да разбера. Ще се извиня на ултрасите на червените при положение, че открием извършителите и те се окажат фенове на Левски, които без наше знание извършват тези деяния. Не че защитавам Батков и заставам зад него, както някой ме обвиниха но в крайна сметка за да продаде отбора, трябва да има реален купувач, който да обезпечи Левски и този велик клуб да върви във възходяща линия. Искам да заяви още, че искрено съжалявам, че на срещата с феновете, при мен дойдоха само четирима привърженици. Исках да си разясним нещата и да отговоря на нападките срещу мен, че защитавам Батков ", заяви Владимиров пред Sportal.bg.

Тоя па за къв се има? Не е шеф на феновете на Левски, а само на тъпия фен-клуб! :!: Тва,което е в червено, ми направи ярко впечатление, говори, сякаш хората са извършили някакво престъпление, и те сега търсят виновниците? Къв си те бе, гугутко проскубана? За къв се имаш? :evil: :roll:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: Гугутката май съвсем изперка

Мнениеот ЕМИЛ » 09 окт 2009 19:13

Потребителски аватар
Sky Sports

Мнениеот Sky Sports » 09 окт 2009 19:15

:lol: :lol: :lol: :lol:
Всичко под знаменател ПФК Левски е леш
Живи и здрави да са :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Ivo1982
Контакти:

Мнениеот Ivo1982 » 09 окт 2009 19:17

Баткофф:Broke the geme homosexel BATKOV :mrgreen:
2008/09:5 купи,шампион на испания ,купата на краля,шл,супер купата на испания,супер купата на европа!
рекорд в историята на БАРСЕЛОНА

Fichango
Контакти:

Мнениеот Fichango » 09 окт 2009 19:26

Верно са изперкали всички. Ама наистина, кой в Левски да мрази толкоз Батков :)))

Xanko
Контакти:

Мнениеот Xanko » 09 окт 2009 19:28

Тю и ся ко щи праим гугутката ша лити над Софя да следи кой хайванин туря тез гадни плакати

Върни се в “Левски”