Jorkorazporko написа:daniel875 написа:Jorkorazporko написа:franchesko написа:@Jorkorazporko
А да не забравя- може да си от 300 те хил роми с платен вот за Герб.
ХА!
Това, че отклоняваш темата е показателно! Аз съм в тоя форум от 4 години, не си първия платен писач с който си пиша! Ти за мене не се грижи, аз си живея в чужбина и не се оплаквам от живота си, никога не съм гласувал в Бг и никога няма да го направя! Но вие комунистите (вкл. ГЕРБ) не можете да разберете, че хората ви мразят, защото се оляхте! За нормалните хора няма разлика между ГЕРБ и БСП, само вие партийните активисти на двете партии си мислите, че хората ви разглеждат като различни обекти, това за пореден път доказва колко сте ограничени, да не кажа глупави!
Защо живееш в чужбина? Кой е виновен за това? Мислиш ли, че само социализмът е виновен?
Живея в чужбина не защото е много по - хубаво или по - лесно, аз избрах да емигрирам защото искам да живея в правова държава! Никъде не е перфектно, но България е трагедия! И понеже милея за народа и за България много се дразни на паразити който се опитват да провокират, да пропагандират и да смучат от хомота!
Като си толкова отворен, защо не стоя тук да се бориш с комунистите, а избяга като мишка?
Лесно е отдалече, да се правят опити да се дава акъл, но ти явно си решил да миеш чинии в някой турски или арабски ресторант, защото го нямаш.