Фалшивите лица на площадната демокрация!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Мистри

Re: Фалшивите лица на площадната демокрация!

Мнениеот Мистри » 03 юли 2013 22:53

Jorkorazporko написа:
daniel875 написа:
Jorkorazporko написа:
franchesko написа:@Jorkorazporko
А да не забравя- може да си от 300 те хил роми с платен вот за Герб.
ХА! :lol:

Това, че отклоняваш темата е показателно! Аз съм в тоя форум от 4 години, не си първия платен писач с който си пиша! Ти за мене не се грижи, аз си живея в чужбина и не се оплаквам от живота си, никога не съм гласувал в Бг и никога няма да го направя! Но вие комунистите (вкл. ГЕРБ) не можете да разберете, че хората ви мразят, защото се оляхте! За нормалните хора няма разлика между ГЕРБ и БСП, само вие партийните активисти на двете партии си мислите, че хората ви разглеждат като различни обекти, това за пореден път доказва колко сте ограничени, да не кажа глупави!

Защо живееш в чужбина? Кой е виновен за това? Мислиш ли, че само социализмът е виновен?

Живея в чужбина не защото е много по - хубаво или по - лесно, аз избрах да емигрирам защото искам да живея в правова държава! Никъде не е перфектно, но България е трагедия! И понеже милея за народа и за България много се дразни на паразити който се опитват да провокират, да пропагандират и да смучат от хомота!

Като си толкова отворен, защо не стоя тук да се бориш с комунистите, а избяга като мишка?
Лесно е отдалече, да се правят опити да се дава акъл, но ти явно си решил да миеш чинии в някой турски или арабски ресторант, защото го нямаш. :lol:
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
DANS
Контакти:

Мнениеот DANS » 03 юли 2013 22:54

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=XjN5VheOOsk[/youtube]
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха :mrgreen:
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!! ;-)

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 03 юли 2013 22:58

DANS написа:[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=XjN5VheOOsk[/youtube]

Ти си явно "новата" на боко, която крие ,как я пори. :lol:
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
ndrangheta
Контакти:

Мнениеот ndrangheta » 03 юли 2013 23:04

daniel875 написа:
Jorkorazporko написа:
daniel875 написа:
Jorkorazporko написа:
franchesko написа:@Jorkorazporko
А да не забравя- може да си от 300 те хил роми с платен вот за Герб.
ХА! :lol:

Това, че отклоняваш темата е показателно! Аз съм в тоя форум от 4 години, не си първия платен писач с който си пиша! Ти за мене не се грижи, аз си живея в чужбина и не се оплаквам от живота си, никога не съм гласувал в Бг и никога няма да го направя! Но вие комунистите (вкл. ГЕРБ) не можете да разберете, че хората ви мразят, защото се оляхте! За нормалните хора няма разлика между ГЕРБ и БСП, само вие партийните активисти на двете партии си мислите, че хората ви разглеждат като различни обекти, това за пореден път доказва колко сте ограничени, да не кажа глупави!

Защо живееш в чужбина? Кой е виновен за това? Мислиш ли, че само социализмът е виновен?

Живея в чужбина не защото е много по - хубаво или по - лесно, аз избрах да емигрирам защото искам да живея в правова държава! Никъде не е перфектно, но България е трагедия! И понеже милея за народа и за България много се дразни на паразити който се опитват да провокират, да пропагандират и да смучат от хомота!

Няма как да живееш в чужбина и да милееш за България. Това не е възможно. Силният се бори с трудностите, а слабият - се отказва. Живях в социализма, за което не съжалявам, живея в "демокрация", която не струва, но се боря с обстоятелствата.

На Ботев в Букурещ сигурно също не му е пукало за България. Пълни глупости говориш. Има над един милион българи в чужбина, всичките ли са родоотстъпници според теб?
"What is absurd and monstrous about war is that men who have no personal quarrel should be trained to murder one another in cold blood."

Потребителски аватар
franchesko
Контакти:

Мнениеот franchesko » 03 юли 2013 23:05

К.р за платените площадни викачи!

ПП. Ако има някой безработен от тях да си изхранва семейството с тия пари- не важи за него...
Последна промяна от franchesko на 03 юли 2013 23:09, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
DANS
Контакти:

Мнениеот DANS » 03 юли 2013 23:08

franchesko написа:К.р за платените площадни викачи!

Питам, няма ли модератори във форума!???

Още малко, малки "платени" "фалшиви" лица!

Изображение
Последна промяна от DANS на 03 юли 2013 23:14, променено общо 1 път.
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха :mrgreen:

mtaraduda
Контакти:

Мнениеот mtaraduda » 03 юли 2013 23:14

Интересно защо протестират? Може би защото експертите са мутрата пеевски и сикаджията иванов? Защото министър ти се води пламен седянката а управлява доган? Може би защото един самозабравил се идиот блъска полицаи и пише кървави писма до народа и журналисти? Живейте си тогава в тази помия.

Потребителски аватар
DANS
Контакти:

Мнениеот DANS » 03 юли 2013 23:27

Изображение

За хляба, ценностите и разделението на народа:

1606г., Шекспир, "Крал Лир": "Не давай на човека нищо друго освен необходимото в живота и той ще заживее като скота!
2013г., Антон Кутев, БСП: "Моите избиратели не ги интересува переспектива или образование. Интересуват се само какво ще ядат."

Изображение

Потребителски аватар
franchesko
Контакти:

Мнениеот franchesko » 03 юли 2013 23:29

Тия "протестиращи за пари" нарушават НК в часта хулиганство за обществения ред-
псувни, замърсяване, блокиране на трафика, грозни са... и т.н.
трябва да си отидат в Банкя в градината на Бойко- нали той им плаща.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 03 юли 2013 23:30

mtaraduda написа:Интересно защо протестират? Може би защото експертите са мутрата пеевски и сикаджията иванов? Защото министър ти се води пламен седянката а управлява доган? Може би защото един самозабравил се идиот блъска полицаи и пише кървави писма до народа и журналисти? Живейте си тогава в тази помия.

Стига с тоя сикаджия! Човека беше в СИК, за да прави застраховки и да събере пари за следването си! Водеше се на работа само 3 месеца, след това записа висшето си образование ГОЛЯМ СИКАДЖИЯ!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “Архив”