Фалшивите лица на площадната демокрация!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Re: Фалшивите лица на площадната демокрация!

Мнениеот grasiani » 03 юли 2013 21:35

Не можаха да убедят софиянци,цяла България, че тези протести са справедливи и имат някаква кауза,навсякъде в другите градове отношението на повечето хора е негативно спрямо ставащото по улиците и площадите на София,нещо това самодоволно и ехидно поведение на протестиращите не носи необходимия ефект за да подкрепят протеста във всички краища на България,просто сбъркаха протестиращите с това постоянно натякване за красивите, умните,талантливите,сега и с това пиене на кафе пред парламента ми изглежда доста инфантилно и повече от обикновените хора не го разбират,все едно някакви си хора нямащи никаква работа се събрали на раздумка така изглежда отстрани.Ами просто замислете се колкото и да сте на друго мнение,вижте протестите през зимата подкрепени от цяла България и вижте протестите сега- които са главно в София,не е ли малко странно и не дава ли това повод човек да се замисли защо се получава така.Дали не живеем в две Българий.

Потребителски аватар
No Pyro No Fun
Контакти:

Мнениеот No Pyro No Fun » 03 юли 2013 21:35

Днес офертата беше за 20 лв...
Изображение

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 03 юли 2013 21:36

Единственото, за което съм съгласен с плюещите в момента по протестите е, че блокирането на всякакви пътни артерии (особено през деня) е пълно безумие и проява на известно самозабравяне от страна на протестиращите. За другото - приемам, че всички сте много доволни от шайката червени боклуци, управляващи държавата ни с наглост, надхвърляща тази на Картофа Слънце.

Потребителски аватар
franchesko
Контакти:

Мнениеот franchesko » 03 юли 2013 21:43

300 утрепки ще пренареждат изборите.

Аре- тия да не са воините на Леонид при Термопилите-
тия гейзери преди да се изхвърлят- да си почистят всичко замърсено,
че утре ще ги разкарам със шамари.

redman
Контакти:

Мнениеот redman » 03 юли 2013 21:44

Хората не са доволни от червените боклуци и турците, но нека не забравяме десетките които се самозапалиха през зимата. Само човек който не се е докосвал до огън не може да се си представи колко мъчителна е подобна смърт. А всички самодоволни, които ходят на протеста щото е модерно, да се видят с приятели, да пият бира или да се правят на интересни са престъпници. Това е игра със съдбата на държавата, намерете си място където да сте модерни, интересни и красиви. На площада трябва да знаеш какво искаш, а не да си "да махнем комунягите пък да става каквото ще след това". Да, нека ги махнем, но да си намерим какво да искаме, което да носи бъдеще на България!
Алекси Suckачев: Моооци, Моооци, Моооци...

Потребителски аватар
ARSEEENAL
Контакти:

Мнениеот ARSEEENAL » 03 юли 2013 21:54

Емигрант 45 написа:
ARSEEENAL написа:Не знам дали има още наивници, които да се връзват за “спонтанните протести на умните и красивите“.
Днес ги гледах пред народното събрание, и не видях НИКОЙ да отговаря на това описание.
Имаше един “брачед“ от Пазарджик, който каза, че така “спонтанно“ дошъл на стоп от Пазарджик.
От ден на ден циркът става все по-ясен, но лошото е, че всичко това ще се стовари със страшна сила късната есен, когато аз предвиждам мощно ядене на “Шкембе чорба“, и на софиянци ще им се завие свят.Защото тогава ще разберат какво значи протест на “Гладните,Озверелите, Грозните, които НАИСТИНА имат проблем с оцеляването си!
Дано се окажа лош пророк, но пак повтарям, че това правителство трябва да остане поне до май догодина, за да стане кристално ясно какво се е случвало в тази обрулена държавица последните 4 год.

Ей,"шкембеджия",щом още делиш хорат на софиянци и останалите е ясно колко с коя част на тялото мислиш :) Гледай си комунягите и не се напрягай много :)

Първо!Не съм комуняга!Второ! Някой НАИСТИНА дели хората, но това не съм аз!А от твоя коментар,аз разбрах единствено това, че ти даже и “ВИНЕТУ“ не си чел!

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 03 юли 2013 22:01

ARSEEENAL написа:Не знам дали има още наивници, които да се връзват за “спонтанните протести на умните и красивите“.
Днес ги гледах пред народното събрание, и не видях НИКОЙ да отговаря на това описание.
Имаше един “брачед“ от Пазарджик, който каза, че така “спонтанно“ дошъл на стоп от Пазарджик.
От ден на ден циркът става все по-ясен, но лошото е, че всичко това ще се стовари със страшна сила късната есен, когато аз предвиждам мощно ядене на “Шкембе чорба“, и на софиянци ще им се завие свят.Защото тогава ще разберат какво значи протест на “Гладните,Озверелите, Грозните, които НАИСТИНА имат проблем с оцеляването си!
Дано се окажа лош пророк, но пак повтарям, че това правителство трябва да остане поне до май догодина, за да стане кристално ясно какво се е случвало в тази обрулена държавица последните 4 год.

Пич,имаше доста хора от Пазарджик и Благоевград.Но защо не каза зад какъв плакат стояха на протеста?Ти ще ги подкрепиш ли или ще им кажеш да търпят "каймакамите" от ДПС?
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 03 юли 2013 22:05

Това с шкембето не е лоша идея. А на някой от кафеджиите с кеф бих му праснал в мордата една такава чорбица, с много оцет и чесън, че и с лют пипер отгоре!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
ARSEEENAL
Контакти:

Мнениеот ARSEEENAL » 03 юли 2013 22:07

grasiani написа:Не можаха да убедят софиянци,цяла България, че тези протести са справедливи и имат някаква кауза,навсякъде в другите градове отношението на повечето хора е негативно спрямо ставащото по улиците и площадите на София,нещо това самодоволно и ехидно поведение на протестиращите не носи необходимия ефект за да подкрепят протеста във всички краища на България,просто сбъркаха протестиращите с това постоянно натякване за красивите, умните,талантливите,сега и с това пиене на кафе пред парламента ми изглежда доста инфантилно и повече от обикновените хора не го разбират,все едно някакви си хора нямащи никаква работа се събрали на раздумка така изглежда отстрани.Ами просто замислете се колкото и да сте на друго мнение,вижте протестите през зимата подкрепени от цяла България и вижте протестите сега- които са главно в София,не е ли малко странно и не дава ли това повод човек да се замисли защо се получава така.Дали не живеем в две Българий.

Това даже не може да се нарече, че са софиянци!Дори и да приемем, че са около 10 000!Каква част е това от София?
Ако ги сравним само с протестиращите от Варна през февруари, които в определени дни стигнаха 70 000, то мисля, че коментара е излишен!
При това без НИКАКЪВ медиен комфорт!

Потребителски аватар
Swarovski
Контакти:

Мнениеот Swarovski » 03 юли 2013 22:09

Комуняги болни! Протеста такъв бил, протеста това, протеста онова, какво ви става, БЕ? Тези идиоти за 1 месец направиха толкова глупости, колко Тиквата за 3 години! Те се гаврят с нас, не го ли разбирате? Искат да видят и изпитат пословичната търпимост и стоичество на нашия народ!
Никога не съм делил хората на София и провинция, но този път хората от провинцията прекаляват! Само седят като форумни въшки и псуват "тия софиянците", какви сме били и защо сме изразявали ГРАЖДАНСКАТА си позиция! Без извинение Ч*П за вас! Ще си протестирам колкото си искам! Ако не ви харесва, има достатъчно държави където соца не е умрял, прав ви път! На мен не ми трябвате...
Изображение

Върни се в “Архив”