П.П. Иначе нищо не каза за хапчетата на Веско и мама? :D :D :D
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

theprideofplovdiv написа:Колеги, вижте го,че си върти една и съща плоча този ктбултрас,пуснали му Wi-Fi в лудницата и решил да понатрупа малко мнения

sokkoban написа:theprideofplovdiv написа:Колеги, вижте го,че си върти една и съща плоча този ктбултрас,пуснали му Wi-Fi в лудницата и решил да понатрупа малко мнения
Що бе да не лудна, от яд и злоба, а платени?
sokkoban написа:theprideofplovdiv написа:sokkoban написа:theprideofplovdiv написа:Колеги, вижте го,че си върти една и съща плоча този ктбултрас,пуснали му Wi-Fi в лудницата и решил да понатрупа малко мнения
Що бе да не лудна, от яд и злоба, а платени?
Вече ти знам и диагнозата - шизофрения.Говори си сам, аз му казвам,че той е лудницата и са му пуснали нета,той за мен си мисли,че съм луд.Същата история като с "платените" Локо фенове, те жълтите цял живот парички получават,а нас платени наричат.Шизофрения...
Съвсем се омота, платени. Явно нищо няма да излезе от теб, да идва мода, или невестулката, че с теб не е интересно
 Лека вечер,жив и здрав да си
 Лека вечер,жив и здрав да си 
sokkoban написа:Ivan-LPFC написа:Тоя Соккобана има тотална липса на личен живот. По цял ден виси тук и чака да пуснат тема за Локото и да почне да повтаря едно и също. Отивай да поливаш, че ше ти изгорят доматите бе Сопотски.
Отивай на протести бе платен, ще изтървеш днешната надница!

Ivan-LPFC написа:sokkoban написа:Ivan-LPFC написа:Тоя Соккобана има тотална липса на личен живот. По цял ден виси тук и чака да пуснат тема за Локото и да почне да повтаря едно и също. Отивай да поливаш, че ше ти изгорят доматите бе Сопотски.
Отивай на протести бе платен, ще изтървеш днешната надница!
Аххахаха набарах ли ти слабото място, кво става тая година да не ти изгоряха доматите. Ай отивай пий една ракия, бий жената и лягай ... рязан

Ivan-LPFC написа:http://www.youtube.com/watch?v=Ps4qS7qPB_Y
Соккобане , тоя русия ти ли си ВЕ, МАЙНА . СпУрИд мен си ти
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта