Ето така се играе за емблемата!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
FC_LEVSKI

Re: Левски: Има вероятност транспарантите срещу Батков да идват

Мнениеот FC_LEVSKI » 09 окт 2009 17:43

ros написа:Къде бяхте, когато Гукутката ви чакаше за среща под гнездото преди дни... Доколкото видях от Канал 3 там имаше един пъпчасал пубер, който си глътна граматиката от на Петя....... микрофона ;) .

Прочети какво съм написла на предната страница....
А и не мога да отсъствам от работа,да давам по сумати пари за път,да си губя времето заради този нещастник...нека заповяда на среща и с останалите фенове от страната........
НИЕ СМЕ ВЕЧНИ!!!ВИЕ СТЕ ЗА МАЛКО..
И когато падаш , аз пак ще пея за теб!

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 09 окт 2009 17:44

За какво да ходим?!?!Да ни убеждава в неговата "невинност"??
Ако си стоиш пред клавиатурата едва ли "Ще му отрежеш крилцата" :) . Струва ми се, че има какво да му кажете в очите
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

koi4i

Мнениеот koi4i » 09 окт 2009 17:48

Може ли да ми обясни драгата гугутка защо ще искат червените баткофф да се маха???Левски не върви,не е единен заради него,а те ще правят плакати против паткофф.Ебати логиката има тоя ...
ТИТАН ОСТАНИ И ДЕЛОТО СИ ДОВЪРШИ

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Мнениеот SAMP » 09 окт 2009 17:49

ros написа:За какво да ходим?!?!Да ни убеждава в неговата "невинност"??
Ако си стоиш пред клавиатурата едва ли "Ще му отрежеш крилцата" :) . Струва ми се, че има какво да му кажете в очите

И какво ще стане,като отидем?!?!Той ще каже:прави сте,НАПУСКАМ :mrgreen: Най-много да се стигне до бой и да ни заключат, и кво?!?!Тва все едно да ходя да говоря с Батков?!?!
Дай да си говорим по-сериозно ;)
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

Потребителски аватар
2014

Re: Защо никой не чува Е. Спасов и Н. Илиев?

Мнениеот 2014 » 09 окт 2009 17:50

kempesmario написа:Абе тука всички взехте да се правите на левскари гледали мачове от 1961 :) стига сте лъгали , че започвам да се смея. Сега малко да ви дам пояснение ;) Ники Илиев е най добрият защитник на България в периода от 1983 г до заминаването му в чужбина и по конкретно Болоня. В България става футболист на годината и въобще не го сравнявайте с алкохолика и побойника на жени "големият" Джеки :) Вкарва доста голове за Левски и в международни турнири , спомняте ли си блестящият гол срещу Щутгарт ? Прави добър тандем в Левски с Краси Коев и Веселин Балевски. Има предложение от Рома !!!!! Спомням си волето му срещу Германия и головете му в Болоня за първенството и в междунарадните мачове за УЕФА !!!!! И всичко това за централен защитник в Италианското първенство ????? Емо Спасов започва като ляво крило после го преквалифицират като халф. Изпуска дузпа срещу Днепър , когато никой не иска да поеме отговорност , поема е той !!!! Истински левскар !!!! Има предложение от Порто / които след 1 година стават европейски шампиони !!!! / заедно с другото голямо име в Левски Пламен Николов , Преебаха ги комунистите начело с милко балев мръсника. Това е не плюйте по истинските левскари защото свинете много ни завиждат че имаме хора които продължават да дават живота си за Левски. Така е защото както каза един приятел аз съм на първо място левскар и после съм българин. Само Левски и умната.

Приятелю.За да обвиниш някого в лъжа най-малкото трябва да го познаваш и да знаеш кой е.Отгоре на всичко повтаряш някои неща,които и аз съм написал, така,сякаш само ти ги знаеш....Първо не си наясно,че Емо няма ПРЕДЛОЖЕНИЕ от Порто ,а има предварителен договор с този клуб.Второ играеше като крило през цялото в време с изключение на края на кариерата си.Трето...няма да продължавам и няма да споря с човек,който чул недочул и слага само удивителни...И провери колко мача има Ники Илиев в Болоня и колко време е контузен...Не се правя на никакъв,а ти явно си комплексар.Да съм те питал или да съм ти писал лично на теб?!

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 09 окт 2009 17:52

Първо: Не се пише МУШЕНИК, а МОШЕНИК. Пише се ЗАДКУЛИСНО, а не ЗАДКОЛИСНО.
Второ: Ето, значи ти си признаваш, че за всичко ви е виновен Левски. Защо тогава очакваш друга реакция от фенове на Левски. Може някой наистина да мислят, че цесекари са направили плакатите, което всъщност е пълна глупост. Един въпрос - с какво Батков е виновен, че цска не са си платили данъците и са им взели лиценза. Само на този въпрос ми отговори и спирам. А дали си си платил данъците се вижда с едно търсене в Гугъл, не е необходимо да си министър-председател.

пич ти понеже си много умен и отъждествяваш батков с левски,чети тои ти казва че батков е виновен но ти си знаеш твоето.[/quote]
ами с това, че е осведомил УЕФА, и тя почва да натиска БФС!А , ако не беше УЕФА БФС нямаше да ни махнат и щяха да ни помогнат, да играем и си оправим задължениятА!И по каква причина на ЦСКА се взима лиценза а , на другите отобри където и те правяш шашми си играят в първенстото без проблем а?
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
de_souza
Контакти:

Мнениеот de_souza » 09 окт 2009 17:58

днес определено имаме хумор в синьо :)

nikoko
Контакти:

Мнениеот nikoko » 09 окт 2009 18:02

Цесекари извинявам ви се искрено за глупостите на този откровен продажник и идиот Гугутката!

v_4325
Контакти:

Мнениеот v_4325 » 09 окт 2009 18:08

nikoko написа:Цесекари извинявам ви се искрено за глупостите на този откровен продажник и идиот Гугутката!

достоино беше това,макар и това да е непонятно за много фенове на много клубове.

Потребителски аватар
bultras12
Контакти:

Мнениеот bultras12 » 09 окт 2009 18:20

mavi написа:
SAMP написа:Ах тази продажна Гугутка :evil: :evil: :evil:
Понеже знам, че чете форума(или поне му казват)Да знае, че е най-презирания човек от всички Левскари(след Батков).Гнусна,подмолна и долна ГУГУТКА :evil:

+1

я, синеоко мангалче от Фенербахче явно и от левски ,ква трогателна картинка сте! :lol:

Върни се в “Левски”