Ето така се играе за емблемата!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Re: Левски: Има вероятност транспарантите срещу Батков да идват

Мнениеот SAMP » 09 окт 2009 17:24

Естествено, че са фенове на ЦСКА. Те не искат Левски на 10 място и резил след резил, а ги искат шампиони и финалисти в Шампионската лига. На всички фенове на ЦСКА са кошмарен сън мачовете с БАТЕ, Жилина, Тампере и Дебрецен и не искат да се повтарят никога!!!!

Гугутка,усещаш ли колко си трагичен и жалък :roll:

П.П. tprodanov,обоснови се и си развии мнението,че ще ни клъвне Гугутката ;)
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

Потребителски аватар
FC_LEVSKI

Мнениеот FC_LEVSKI » 09 окт 2009 17:25

Loyalist написа:
FC_LEVSKI написа:"Ще се извиня на ултрасите на червените при положение, че открием извършителите и те се окажат фенове на Левски, които без наше знание извършват тези деяния."

Боклука и обяснения ли иска....Истински Левскари,предлагам този нещастник да го линчуваме!!!Трябва сами да си върнем властта!!!Този е една продажна к*******

Защо не му кажеш в очите ,какво предлагаш ...?? И още нещо интерестно ми с кой ще го линчуваш...

Защо си мислиш,че не мога да му го кажа????Истината е ,че този плъх не можеш да го засечеш никъде....защо си стои само в София??Нека да дойде да се срещне и с останалите фенове от страната да видим тогава как ще стоят нещата....Нека заповяда на среща с феновете от Пловдив да видим дали ще е толкова наперен след това!!!
НИЕ СМЕ ВЕЧНИ!!!ВИЕ СТЕ ЗА МАЛКО..
И когато падаш , аз пак ще пея за теб!

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 09 окт 2009 17:27

Майтап бе самп. То нещата стигнаха до такива размери, че самоиронията е напълно подходяща. Важното е, че левскарската реакция е еднаква, жива и бурна. Което значи, че основата на Левски не само е жива, ами е и нахъсана да изземе своето от комунистическия мустак.

v_4325
Контакти:

Мнениеот v_4325 » 09 окт 2009 17:30

djonik написа:
POPCORN написа:
Е кво няма си го твърдя бе приятел, той Батков си го призна сам!Мислиш, ли че Батков няма пърст?А мисли, ли че Батков винаги играе, честно.Значи си сляп!Батков е най-големият мушеник в България.Като е пример за всички що говори само за ЦСКА?Откъде има тая информация той?Къф е работи в нап, президент на Българлия ли е министър ли е някакъв?Батков е смешник, които винаги е играл задколисно!И накрая истината ще излезне и сами ще се уверите!И жалко, че не го разбирате!

Първо: Не се пише МУШЕНИК, а МОШЕНИК. Пише се ЗАДКУЛИСНО, а не ЗАДКОЛИСНО.

Второ: Ето, значи ти си признаваш, че за всичко ви е виновен Левски. Защо тогава очакваш друга реакция от фенове на Левски. Може някой наистина да мислят, че цесекари са направили плакатите, което всъщност е пълна глупост. Един въпрос - с какво Батков е виновен, че цска не са си платили данъците и са им взели лиценза. Само на този въпрос ми отговори и спирам. А дали си си платил данъците се вижда с едно търсене в Гугъл, не е необходимо да си министър-председател.

пич ти понеже си много умен и отъждествяваш батков с левски,чети тои ти казва че батков е виновен но ти си знаеш твоето.

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Мнениеот SAMP » 09 окт 2009 17:31

tprodanov написа:Майтап бе самп. То нещата стигнаха до такива размери, че самоиронията е напълно подходяща. Важното е, че левскарската реакция е еднаква, жива и бурна. Което значи, че основата на Левски не само е жива, ами е и нахъсана да изземе своето от комунистическия мустак.

Викам да не те хвана Шубето и да биеш отбой :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 09 окт 2009 17:32

tprodanov написа:Майтап бе самп. То нещата стигнаха до такива размери, че самоиронията е напълно подходяща. Важното е, че левскарската реакция е еднаква, жива и бурна. Което значи, че основата на Левски не само е жива, ами е и нахъсана да изземе своето от комунистическия мустак.

Къде бяхте, когато Гукутката ви чакаше за среща под гнездото преди дни... Доколкото видях от Канал 3 там имаше един пъпчасал пубер, който си глътна граматиката от на Петя....... микрофона ;) .
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 09 окт 2009 17:32

SAMP написа:

Викам да не те хвана Шубето и да биеш отбой :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Хахаха, сокол за тоя бе :mrgreen:

djonik
Контакти:

Мнениеот djonik » 09 окт 2009 17:36

.[/quote]
пич ти понеже си много умен и отъждествяваш батков с левски,чети тои ти казва че батков е виновен но ти си знаеш твоето.[/quote]

Пич, аз никого с нищо не отъждествявам. Само казвам, че както едните, така и другите търсят причините за своя провал в съперника, не и в себе си. Това е лошото.

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Мнениеот SAMP » 09 окт 2009 17:40

ros написа:

Къде бяхте, когато Гукутката ви чакаше за среща под гнездото преди дни... Доколкото видях от Канал 3 там имаше един пъпчасал пубер, който си глътна граматиката от на Петя....... микрофона ;) .

За какво да ходим?!?!Да ни убеждава в неговата "невинност"??По-скоро бих се срещнал с Лупи,да чуя неговата пледоария,как имаше свтовен заговор срещу него и ЦСКА и т.н.
Гугутка ще е много по вървежен, ако е председател на Клуб на ветераните или нещо подобно.По смотана фигура не съм виждал ;)
И мн странно, как го избраха феновете от фракциите?!?!Естествено,защото знаят,че е безгласна буква и лесен за манипулиране ;)
Последна промяна от SAMP на 09 окт 2009 17:42, променено общо 1 път.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 09 окт 2009 17:42

ros написа:

Абе тииии...

ходиш да преговаряш с човек, от когото искаш нещо и имаш бъдещи планове. Аз нямам такива нито с батков нито с гълъбчето. Единственото искано от тях е да се изнесат, и това не мисля, че е редно да ходя да го обсъждам с него. Чакал ни бил, и жена ми ме чака, как па при него ше отида..

Върни се в “Левски”