Ето така се играе за емблемата!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Има вероятност транспарантите срещу Батков да идват
Ах тази ****** продажна....Гугутка ли е каква е тази мастия трябва незабавно да напусне фен клуба!!!!
НИЕ СМЕ ВЕЧНИ!!!ВИЕ СТЕ ЗА МАЛКО..
И когато падаш , аз пак ще пея за теб!
- POPCORN
- Контакти:
djonik написа:POPCORN написа:Естествено, че няма да се Очудиш![]()
![]()
Аз може да съм смешен, но ти си неграмотен. Просто те попитах нещо - защо не го каза преди година, или пред три. Тогава все Левски ви беше виновен за всичко. Сега, каквото повикало, такова се обадило.
по-добре неграмотен отколкото син с очила.неможе цял живот да не махнеш сините очила за момент.при тебе е постоянно.Кой от ЦСКА ще се занимава да прави плакати и да си губи времето с тоя тънапар бе?И на тебе ли Бтков ти дава пари?Ти откъде знаеш какво съм говорил преди три години ми е много чудно?Djonik пристрастен си супер яко бате, ходи на лекър да те оправят и пак влезни да обсъждаме!
А ти не си пристрастен, ти си безпристрастен като водопад. Никой не казва, че плакатите са дело на цесекари. Това е смешно. Просто казвам, че както ти преди година плачеше, че Левски ви е взел лиценза и, че Черепа е продал титлата, така сега ви се отвръща със същото. Нищо повече. Само казвам, че реакцията е една и съща. И се пише ЛЕКАР, а не ЛЕКЪР.
Е кво няма си го твърдя бе приятел, той Батков си го призна сам!Мислиш, ли че Батков няма пърст?А мисли, ли че Батков винаги играе, честно.Значи си сляп!Батков е най-големият мушеник в България.Като е пример за всички що говори само за ЦСКА?Откъде има тая информация той?Къф е работи в нап, президент на Българлия ли е министър ли е някакъв?Батков е смешник, които винаги е играл задколисно!И накрая истината ще излезне и сами ще се уверите!И жалко, че не го разбирате!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
POPCORN написа:Е кво няма си го твърдя бе приятел, той Батков си го призна сам!Мислиш, ли че Батков няма пърст?А мисли, ли че Батков винаги играе, честно.Значи си сляп!Батков е най-големият мушеник в България.Като е пример за всички що говори само за ЦСКА?Откъде има тая информация той?Къф е работи в нап, президент на Българлия ли е министър ли е някакъв?Батков е смешник, които винаги е играл задколисно!И накрая истината ще излезне и сами ще се уверите!И жалко, че не го разбирате!
Първо: Не се пише МУШЕНИК, а МОШЕНИК. Пише се ЗАДКУЛИСНО, а не ЗАДКОЛИСНО.
Второ: Ето, значи ти си признаваш, че за всичко ви е виновен Левски. Защо тогава очакваш друга реакция от фенове на Левски. Може някой наистина да мислят, че цесекари са направили плакатите, което всъщност е пълна глупост. Един въпрос - с какво Батков е виновен, че цска не са си платили данъците и са им взели лиценза. Само на този въпрос ми отговори и спирам. А дали си си платил данъците се вижда с едно търсене в Гугъл, не е необходимо да си министър-председател.
Абе тоя гугутка ли тутурутка ли предателче излиза ебати помияра.Тоя може да е шеф само на колзета и нищо друго вън предателите мръсни.
продажна Гугутка

"Ще се извиня на ултрасите на червените при положение, че открием извършителите и те се окажат фенове на Левски, които без наше знание извършват тези деяния."
Боклука и обяснения ли иска....Истински Левскари,предлагам този нещастник да го линчуваме!!!Трябва сами да си върнем властта!!!Този е една продажна к*******
Боклука и обяснения ли иска....Истински Левскари,предлагам този нещастник да го линчуваме!!!Трябва сами да си върнем властта!!!Този е една продажна к*******
Мноо смело пишете по форумите, ама има сериозна опастност да бъдете накълвани
отворковци

tprodanov написа:Мноо смело пишете по форумите, ама има сериозна опастност да бъдете накълваниотворковци
И кой ще ни накълве?????Онази кокошчица ли?

tprodanov написа:Мноо смело пишете по форумите, ама има сериозна опастност да бъдете накълваниотворковци
Гугутката кълве, ама само на Батков просото
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
FC_LEVSKI написа:"Ще се извиня на ултрасите на червените при положение, че открием извършителите и те се окажат фенове на Левски, които без наше знание извършват тези деяния."
Защо не му кажеш в очите ,какво предлагаш ...?? И още нещо интерестно ми с кой ще го линчуваш...