Селекция и лятна подготовка 2013 /Лудогорец/
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Селекция и лятна подготовка 2013 /Лудогорец/
Желая му успехи в новия му отбор
[center]01001100011101010110
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011
[/center]
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011

Защо бяха трансферирани Гулдан и Генчев?
-
- Контакти:
Ами не може да са все те
Лошото е, че моментът не бе никак подходящ... Дано бъда опроверган, ама надали 

[center]01001100011101010110
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011
[/center]
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011

balgarin написа:Защо бяха трансферирани Гулдан и Генчев?
Не са трансферирани, а договорите им не бяха подновени. Според мен причината е, че тези ключови играчи си знаят проноса за Лудогорец и съответно са поставили по-високи условия. Предполагам, че ръководството показва с действията си, че не са склонни да плащат повече от високи възнаграждения. Сигурно сроковете на договорите също са били проблем, предвид възрастта на играчите.
От друга страна, изваждането на тези играчи е тест за треньора. Вчера ми хрумна, че ние всъщност никога не сме имали добра защита през послединте две години. Ние имахме добри защитници, но не и добра защита. Другото с което компенсираше Лудогорец беше владеенето на инициативата през мача и задържането на топката.
Лудогорец също нямаше последна фаза на нападението. Едва сега имаме надежда с Платини това да се получи.
[center]
[/center]

tsonpen написа:balgarin написа:Защо бяха трансферирани Гулдан и Генчев?
Не са трансферирани, а договорите им не бяха подновени. Според мен причината е, че тези ключови играчи си знаят проноса за Лудогорец и съответно са поставили по-високи условия. Предполагам, че ръководството показва с действията си, че не са склонни да плащат повече от високи възнаграждения. Сигурно сроковете на договорите също са били проблем, предвид възрастта на играчите.
От друга страна, изваждането на тези играчи е тест за треньора. Вчера ми хрумна, че ние всъщност никога не сме имали добра защита през послединте две години. Ние имахме добри защитници, но не и добра защита. Другото с което компенсираше Лудогорец беше владеенето на инициативата през мача и задържането на топката.
Лудогорец също нямаше последна фаза на нападението. Едва сега имаме надежда с Платини това да се получи.
За пореден път мислиш като мен "приятелю"(защото не се познаваме лично).!
Хората с 2 поредни шампионски титли вдигнаха мизата=не трябва да става така.
tsonpen написа:balgarin написа:Защо бяха трансферирани Гулдан и Генчев?
Питам, защото ви бяха важни играчи. И поне за сега не виждам да имате еквивалент специално за Гулдан. Хайде вземахте Златински, ще се види в каква степен ще замести Генчев. Но както и Барт се контузи, отзад в следващите 2-3 седмици ще сте оголени. Ако не вземете някой нов защитник де. Ще трябва да компенсирате с наситена средна линия. Но това Петев да го мисли.
Но иначе, не си прав, че не сте имали добра защита. Гулдан и Моци направиха добър синхрон поне като за българското първенство.
Другата Сряда дано стане интересен мач за Суперкупата между нас и вас. И успех в ЕКТ!
balgarin написа:Питам, защото ви бяха важни играчи. И поне за сега не виждам да имате еквивалент специално за Гулдан. Хайде вземахте Златински, ще се види в каква степен ще замести Генчев. Но както и Барт се контузи, отзад в следващите 2-3 седмици ще сте оголени. Ако не вземете някой нов защитник де. Ще трябва да компенсирате с наситена средна линия. Но това Петев да го мисли.
Но иначе, не си прав, че не сте имали добра защита. Гулдан и Моци направиха добър синхрон поне като за българското първенство.
Другата Сряда дано стане интересен мач за Суперкупата между нас и вас. И успех в ЕКТ!
Гулдан внасяше много спокойствие в средата на защитата и се напасваше с всеки, който застане до него. В това отношение няма заместник на ниво. И Барт и Моци са малко "беладжии". Марем и Мантула имат още да трупат опит. Сега можем да залагаме кой първи ще направи някой глупост - Моци или Барт отзад или Платини отпред. Дано ме опровергаят, но мисля, че през предстоящия сезон вече ще има основание за дузпи срещу нас и такива ще се свирят.
Може и да не съм прав за защитата, защото наистина имаше някои мачове напоследък, които бяха изиграни защитно и не ни беше вкаран (или почти не беше

Мача с вас поне ще бъде с интрига, защото Лудогорец определено не може да се посочи като фаворит с тези резултати, както иначе се очакваше. Успех и на вас!
[center]
[/center]

-
Селекцията ви не струва. Пак ще излагате България в ШЛ.
- 1Neutralen
- Контакти:
Levskar_forever написа:Селекцията ви не струва. Пак ще излагате България в ШЛ.
Явно доста дълбоко ти влезе през миналия сезон...

-
1Neutralen написа:Levskar_forever написа:Селекцията ви не струва. Пак ще излагате България в ШЛ.
Явно доста дълбоко ти влезе през миналия сезон...Ще ти държи още дълги години, така че най добре си вземи памперси, че да не стане беля.
Въобще не ми пука за титлата. Само чакам, да ви гледам сеира