GGMU_forever написа:CTAHKO написа:Добър ден![]()
Защо негърчетата плачат, когато имат диария?
Защото си мислят, че се разтапят.
Добър да е, наборе
Тази година как ще си го разделите това заветно 10-то място с Ливърпул,акъла не ми стига

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
GGMU_forever написа:CTAHKO написа:Добър ден![]()
Добър да е, наборе
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
we are the champions написа:GGMU_forever написа:we are the champions написа:Oooooooooooo ,Искренчо пиле шарено къде ходиш ,бе
Как е Дидо?
Горе долу... с теб кво стаа,как си
siniq_fen написа:Я набързо да ви видя прогнозите за утре.
Астана 0:2 Ботев
Левски 3:0 Иртиш
siniq_fen написа:Я набързо да ви видя прогнозите за утре.
Астана 0:2 Ботев
Левски 3:0 Иртиш
GGMU_forever написа:we are the champions написа:GGMU_forever написа:we are the champions написа:Oooooooooooo ,Искренчо пиле шарено къде ходиш ,бе
Как е Дидо?
Горе долу... с теб кво стаа,как си
И при мен бива.. днеска нямам работа и ще си седя вкъщи.![]()
GGMU_forever написа:Това дълго спане ми е за първи път от много време.. сиг от три месеца не съм спал толкова.Ама аз вчера даже не съм легнал късно, ами посрещнахме кака ми в 22:00ч. от гарата, щото беше в София да се записва за класирането за кандидат-студенти в СУ.
А ти как си, Иво?
CTAHKO написа:GGMU_forever написа:CTAHKO написа:Добър ден![]()
Добър да е, наборе
Тази година как ще си го разделите това заветно 10-то място с Ливърпул,акъла не ми стига
tevez написа:GGMU_forever написа:Това дълго спане ми е за първи път от много време.. сиг от три месеца не съм спал толкова.Ама аз вчера даже не съм легнал късно, ами посрещнахме кака ми в 22:00ч. от гарата, щото беше в София да се записва за класирането за кандидат-студенти в СУ.
А ти как си, Иво?
Добре съм, отдавам се на пълна почивка.
we are the champions написа:Носи тогава ракията ,салатата е от мене
siniq_fen написа:tevez написа:GGMU_forever написа:Това дълго спане ми е за първи път от много време.. сиг от три месеца не съм спал толкова.Ама аз вчера даже не съм легнал късно, ами посрещнахме кака ми в 22:00ч. от гарата, щото беше в София да се записва за класирането за кандидат-студенти в СУ.
А ти как си, Иво?
Добре съм, отдавам се на пълна почивка.
И чакаш утрешния двадесет и първи час с нетърпение вероятно
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 52 госта